Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 5 18.02- 27.02, kolejki 17-19
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6
lukasz44
Kolejka 17
Mani3k - Tsu
Czubinho - Borozdw
lukasz44 - piwlak
Mlody08 - Edek
Nalep - stalowka 0-3
WKSRKS - ufo1987

Kolejka 18
Tsu - snajper1929
piwlak - Czubinho
dj_adriano - Ferat
stalowka - Prince
ufo1987 - Mlody08
WKSRKS - Nalep

Kolejka 19
snajper1929 – Borozdw 0-3
Mani3k - dj_adriano
Ferat - Edek
lukasz44 - stalowka
Prince -WKSRKS
Mlody08 - Nalep

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:

CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie.
Ferat

19 kolejka
Ferat Edek

Screeny:

Strzelcy:
Petric
Van Nistelrooy
Trochowski

Opis:
Tragiczny mecz w wykonaniu Anglików, pozostaje czekać na rewanż, zasłużone izdecydowane zwycięstwo HSV..

Zawodnik meczu:
Defensywa z Hamburga - nie pozwoliła zdobyć mi nawet honorowej bramki..

WKS

18 kolejka
WKSRKS Nalep
Screeny:

Strzelcy:
Pizarro
Pizarro

Opis:
Cóż mam powiedzieć....myślę ze wynik nie odzwierciedla przebiegu spotkania . Niby obie druzyny zrobiły świetne widowisko w szeregach Dortmundyczków dało się odczuć silny a nawet bardzo silny brak typowej 9 ponieważ i Lewandowski jak i Lucas Barrios leczyli kontuzje [niebieska ehhh] . Zidan i Grosskreutz nie podołali i pudłowali przy sytuacjach sam na sam których było jak na lekarstwo bo para Naldo-Mertesacer to normalnie hardcore. Werder zrobił dwa szybkie ciosy , choć zeby nie umniejszac ich osiagniec to Hunt jak i Marin robili wszystko a nawet wkrecali w ziemie obronców stwarzajac sobie raz co raz sytuacje podbramkowe. Dzieki

Zawodnik meczu:

lukasz44

17 kolejka
lukasz44 piwlak
Screeny:

Strzelcy:
Huntelaar
Huntelaar
Farfan
Raul
Jurado
Brandao
Brandao
Brandao
Gignac

Opis:
Kolejne spotkanie w Gelsenkirchen, tym razem miejscowe Schalke podejmowało Olympique Marsylia. Od początku meczu widać było przewagę ekipy gospodarzy, co chwila Mandanda miał coś do roboty, ale wyjął piłkę z siatki tylko raz po strzale Huntelaara w 10 minucie. Druga odsłona to totalna dominacja Schalke, do 78 minuty było 5-1 i mogło sie wydawać że kolejne bramki to tylko kwestia czasu. Ale Neuer pokazał dlaczego nie zasługuję na pierwszą jedenastkę puszczając dwie tak koszmarne szmaty że prędko z ławki nie wstanie. w 89 minucie było już 5-4 i końcówka była bardzo emocjonująca, jednak wynik się już nie zmienił i ekipa Schalke zasłużenie wygrała to spotkanie.

Zawodnik meczu:

Para Huntelaar- Farfan panowie napędzali dziś ataki Schalke.

lukasz44

19 kolejka
gracz1 stalówka
Screeny:

Strzelcy:
Jurado
Edu
Raul
Samobój
Gilardino
Gilardino
Gilardino
Montolivo

Opis:
Cóż, bardzo dużo pecha mialem w tym spotkaniu, czułem że nawet gdyby stalówka stał w miejscu i tak wygrałby ten mecz, bo któryś z moich graczy wpakowałby samobója. Najpierw 1-0, potem bramkarz wybija piłkę odbija się ona od obrońcy i wpada do siatki przy niegrożnej akcji. Od tego momentu wszystko mi się posypało straciłem kolejne gole i szanse na wygranie meczu bez Huntelaara
(szara forma) w ataku były znikome.Kilka świetnych okazji miał Raul ale fatalnie dziś pudłował w akcjach sam na sam sad.gif Stalówka wykorzystał to co miał i wygrywa.
Dzięki za mecz, do rewanżu.

Zawodnik meczu:

Matis08
Na prośbę Ufo.

18 kolejka
ufo1987 Młody08
Screeny:

Strzelcy:
Gomis
Gomis
Gomis
Cissokho
Ballack
Kiessling
Sidney Sam
Derdiyok
Helmes
Hyypia

Opis:
Takie mecze pragnie się oglądać.! Początek spotkania, przycisnął Bayer, ale nic z tego nie wyszło. Do głosu coraz częściej dochodzili Francuzi, i po 15 minutach zdominowali połowę. Bayer grał chaotycznie, nic mu nie wychodziło natomiast Lyon, brutalnie wykorzystywał nieporadność graczy z Niemiec wygrywając do przerwy 3-1. Jedyny gol dla gości padł po rzucie karnym. Po przerwie trener gości zmienił ustawienie z 5-2-3 na 4-3-3, jednak nie przyniosło to żadnego efektu. Bo katastrofalnym błędzie Gomis zdobywa swoją 3 bramkę. I po chwili zaczęły się dziać cuda. Zmiana ustawienia na 3-4-3 sprawiła, że napastnicy Lyonu nie mogli się już tak łatwo przedrzeć w pole karne Bayeru. Za to Niemcy co chwila znajdowali się pod bramką rywala. 2,3,4 bramka i w oczach sympatyków niemieckiej ekipy obudziła się nadzieja na korzystny wynik ! W ostatnich minutach Bayer strzela 2 gole i niemożliwe staje się prawdziwe! z 4-1 wyszli na 4-6.

Po dwóch blamażach i dość niezasłużonych porażkach, gracze całkowicie zrekompensowali oba wyniki.

Trenerowi Lyonu aż odebrało mowę, chociaż wcale mu się nie dziwię..

Zawodnik meczu:
BAYER !

Matis08

17 kolejka

Młody08 Edek

Screeny:

Strzelcy:
Van Nistelrooy
Van Nistelrooy
Petric

Opis:
Dziwny mecz. Atakuje bayern, bramkę z ncizego zdobywa HSV w doliczonym czasie 1 połowy. Hamburczycy 5 razy wybijali piłkę z bramki. Napastnicy bayeru nie mogli trafić do siatki. Jak nie obijali słupki i Gk, to nie trafiali w bramkę. A HSV dobijało rykoszety.
Przeciwnik nawet stwierdził, że nie zasłużyłem na porażkę..

Nie mogę się doczekać rewanżu smile.gif
Dzięki i powodzenia dalej.!

Zawodnik meczu: Brak

prince

19 kolejka

Prince WKS

Screeny:

Strzelcy:

Holosko
Barrios
Barrios
Barrios
Shinji Kagawa
R. Lewandowski

Opis:

Pierwsza połowa wyrównana, o bramce dla gości przesądził brak krycia Barriosa przy rzucie rożnym. W drugiej części doszli do głosu Dortmundczycy, popisując się doskonałą skutecznością, dzięki czemu zgarniają całą pulę. Graty wink.gif

Zawodnik meczu:

Lucas Barrios
Robił różnicę

WKS

17 kolejka
WKSRKS ufo_1987
Screeny:
Blackscreen mi wyskoczył yhh ;f

Strzelcy:
R.Lewandowski
R.Lewandowski
Zidan
Shinji Kagawa
Briand
Gomis
Delgado

Opis:

Mecz głównie sterroryzowany przez lagi i to poważnie , mam nadzieje że będzie lepiej w rewie bo to kicha była zarówno dla mnie jak i dla ufa.Wygraną zawdzieczam tylko niestrzelonym karnym przez Gomisa <?> i całej Defensywie która mimo 15 sekundowych opóźnien cudem wykopywała piłki.
Zawodnik meczu:
Nie było takowego , słabe widowisko i kopanina
Matis08

19 kolejka

Młody08 Nalep

Screeny:

Strzelcy:
Kadlec
Derdiyok
Derdiyok
Pizarro

Opis:
Ciężkie spotkanie. Obawiałem się tego meczu, jednak od początku wszystko szło po mojej myśli, konsekwentna gra przyniosła efekt w postaci 3 pkt.

Dzięki i powodzenia dalej.!

Zawodnik meczu: Derdiyok

Jego fantastyczna bramka na 3-1 dała wiele spokoju w grze Bayeru.

Tsu

18 kolejka
Tsu snajper1929

Strzelcy:
Lazovic
Kerzhakov
Hulk
Lazovic
Kerzhakov
Hulk
Kerzhakov
Hulk
Hulk

Opis:
Bardzo dobre widowisko i ofensywna gra oby druzyn w czego efekcie pada az 9 goli.Gospodarze w koncu zagrali dobra pilke bo juz mialem dosc kopaniny w poprzednich spotkaniach i liczenie na jakis cud tym razem zadncyh cudow nie bylo gra byla dobra w kazdej czesci boiska od srodka po skrzydla potwierdzona 5 golami.Goscie przegrywajac 1:4 walczyli ambitnie do konca glownie za sprawa Hulka ale zabraklo im czasu.Dzieki/pozdro
Zawodnik meczu:

Kerzhakov-znacznie przyczynil sie do zwyciestwa.
dj_adriano

18 kolejka
dj_adriano Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Agbonlahor
Carew
Carew

Opis:
zdecydowanie wygrał zespół posiadający większe indywidualności i ich umiejetnosći.. było kilka szans do zdobycia gola,ale brakowało szczęścia za to gościom udało się trzykrotnie pokonać mojego bramkarza i to w zupełności wystarczyło do pewnego zwycięstwa..
dzięki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
John Carew - co tu dużo mówić, istota nie z tej bajki;P

stalowka84

18 kolejka
Stalówka Prience
Screeny:

Strzelcy:
Papa Waigo
Guti
Kroldrup
Bobo
Papa Waigo

Opis:
Zacięte spotkanie,szalone ostatnie minuty spotkania i minimalna wygrana gospodarzy.
Dzięki i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Papa Waigo - strzelec 2 bramek i jakże cennej w 90 min spotkania.

Mani3k

17 kolejka
Mani3k Tsu
Screeny:

Strzelcy:
Nilmar
Semak
Borja Valero
Kerzhakov

Opis:
Remis krzywdzący gospodarzy, który zasłużyli na komplet w tym meczu... znowu czegoś zabrakło.

Zawodnik meczu:
Brak

19 kolejka
Mani3k dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
Mustapha
Cani
Nilmar
Klasnic
Mustapha

Opis:
2 samobóje graczy Villarreal, 2 gole z kontr gości i mamy dość wysoką porażkę.
Hiszpanie kompletnie nie radzili sobie w starciach bark w bark z potężnymi Anglikami.
Remis byłby bardziej sprawiedliwy w tym meczu.

Zawodnik meczu:
Mustapha Riga - 2 bramki, nie do zatrzymania.

czubinho

17. kolejka
Czubinho Boro
Screeny: nie ma, bo byl bs

Strzelcy:
Luis Fabiano
Rocchi

Opis: Obu drużynom szło jak po gruzie, ślamazarne akcje, niedokładne podania, i głupie bramki. Ale takie mecze też zdarzają się w meczach wink.gif Dzięki

Zawodnik meczu:
Chyba żaden piłkarz nie zasłużył na miano MVP meczu
piwlak

18 kolejka
piwlak Czubinho
Screeny:

Strzelcy:
Taiwo
Gignac
Romaric
Romaric
A. Kone
Negredo
Renato

Opis:

Kolejna fatalna porażka, która skazuje nas na spadek. Moja gra w tym sezonie jest koszmarna. Jedynym pozytywnym momentem spotkania była fantastyczna bramka z rzutu wolnego z 37 metrów. Strzelcem był Taiwo.

Zawodnik meczu:
Cała drużyna Sevilli zasłużyła na to wyróżnienie.
snajper1929

19 kolejka
snajper boro
Screeny:

Strzelcy:
Hulk
Hulk
Hulk
Hulk
Falcao
Falcao
Zarate
Opis:
Bardzo wyrównana pierwsza połowa, którą gospodarze wygrali tylko dzięki Hulkowi nie zapowiadała takiej 2 części gry w któej w 10 minut Porto wygrało mecz kompletnie dominując w 2 odsłonie.
Zawodnik meczu:

4 gole zielonego wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.