Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rezygnacja - Milerinho
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6
Milerinho

Witam wszystkich graczy, jak widzicie po tytule tematu rezygnuję nie tyle z ligi co kończę z graniem w PES6.
Dziwnie to wygląda, że rezygnacja po paru meczach ale złożyło się tak a nie inaczej pojawił się nowy sprzęt a co za tym idzie kupiłem PES2011 w ktorym gra online sprawia mi o wiele więcej przyjemności niż PES6.
Odkąd zaczęłam grać w PES2011 Online i jak przyszło do grania ligowych w PES6 po pierwsze nie czułem tak gry jak wcześniej a po drugie strzelałem takie bramki które nie tylko denerwowały moich rywali ale i Mnie, a styl gry był beznadziejny. Granie w 6 mnie męczy i już tak nie cieszy jak przed graniem w 11 online.
Chce zrezygnować teraz niż później jak uzbieram masę porażek i będą gracze mieli do mnie pretensje co do beznadziejnie strzelonych bramek czy stylu gry, i też że Mi nie idzie.
Co najważniejsze ligę będę prowadził cały czas tylko rezygnuje z gry w PES6 online i przechodzę na 11.
Rezygnacja jest tylko i wyłącznie spowodowana przejściem na PES2011 Online i niechęcią do grania w 6.
Miałem dopiero po tym sezonie zakończyć granie ale nastąpi to w tym momencie bo nie widze sensu grać w 6 jak mnie już to nie bawi.

Życzę wszystkim powodzenia w lidze i wysokich lokat na koniec.

Pozdrawiam Milerinho rolleyes.gif
dj_adriano
mogłeś się zdecydować od razu, zrobił byś miejsce jakiemuś innemu graczowi w lidze.. a takto będą WO..
a tak btw to szkoda gracza nadającego ton lidze.. pozdrawiam..
czubinho
dajcie jakiegos kolesia z rezerwowej za Milera, po co ma sie miejsce kurzyć
ufo19
jaki ma sens dawanie kogos z rezerwowej? z rezerwowej moga wbic co najwyzej do 2 ligi. inni walcza caly sezon w drugiej lidze o awans a tu ktos dostalby sie do najwyzszej klasy rozgrywkowej przy zielonym stoliku. Choc z drugiej storny troche lipa bo kazdy zagra ten jeden mecz mniej...
Matis08
A pisałem, że straci wyczucie prze granie w 11? ;P

Szkoda, przed tym sezonem odeszło kilku klasowych graczy. Teraz kolejny...
JustMe1987
Wielka jakosciowa strata dla calego naszego ligowego srodowiska. Przynajmniej odszedles po triumfie. Powodzenia w nowej odslonie. cool.gif
lukasz44
Legenda odchodzi (tak, tak myśle że nikt prędko nie zdobędzie trzech tytułów z rzędu) ale chyba tak jak mówi Just lepiej odejśc w jak zwycięzca niż męczyć się przez te kilka miesięcy i nie czuć radości z gry...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.