Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa D
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > ISS Cup - turniej międzysezonowy
lukasz44

W grupie każdy będzie miał do rozegrania 8 meczy. Awansuje 3 pierwsze ekipy i jedna z najlepszym bilansem z miejsca 4. Termin na rozegranie wszystkich meczy to 30
.12.10.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem i dopiero zacząć grać TUTAJ

Bardzo ważny jest pkt 4 nie będziecie go przestrzegać- OK, ale ja się będę nikogo prosił od razu wstawiam WO na niekorzyść osoby wpisującej...
Ustawienia meczowe
pkt6
Prośby o przedłużenia składamy w tym temacie KLIK

POWODZENIA PANOWIE !!!

snajper1929
2 kolejka

snajper piwlak

plus samobój

Włosi świetnie w 1 połowie wykorzystali dziurawą jak ser... hiszpański ? wink.gif obronę gości i pewnie prowadzili po 45 minutach 6-1. 2 połowa to mega ofensywne ustawienie Realu i farciarska bramka na którą jednak w samej końcówce dwoma kontrami odpowiadają gospodarze.

MVP:

5 goli i wszystko jasne wink.gif
piwlak

piwlak michel000

Screeny:

Opis:

Po 2 dotkliwych porażkach, w których moja obrona była, jak to napisał kolega wyżej "dziurawa jak ser hiszpański", wreszcie dobry mecz zarówno, jeżeli chodzi o grę w obronie jak i w ataku. Goście mieli swoje okazje, ale mimo wszystko to Real okazał się lepszy o te 2 bramki

P.S Przepraszam za złe nazwy drużyn- zapomniałem zmienić exeka wink.gif
Zawodnik meczu:

Fernando Llorente- 2 bramki i świetna postawa w całym meczu.

michel000
5 Kolejka

michel000 Ufo_19

Screeny:

Opis:

Mecz w pierwszej połowie zdecydowanie pod dyktando mojego rywala,który praktycznie całą połowe krążył w okolicach mojego pola karnego,i 3 razy udało mu się strzelić Bramkę,pierwsza bramka cudowna!,przepiękne okienko z dystansu,nagrałem tą bramke jak i ufo,więc któryś z nas ją niedługo wrzuci,i pokaże,bo jest się czym chwalićsmile.gif.W drugiej połowie bardziej wyrównana gra,miałem kilka okazji lecz nie zdołałem ich wykorzystać,strzał z dystansu Juanito czy także sytuacja Amandy mogły wpaśc,a nie wpadły,dzięki za mecz i Powo dalej!;)
Zawodnik meczu:

Brahami (Rennais)

ufo19
4 kolejka

ufo1987 piwlak

Screeny:

Opis:

Początek spotkania należał zdecydowanie do gospodarzy, jednak to Hispzanie jako pierwsi objęli prowadzenie w 23 minucie po bramce Tamudo. Rozwścieczyło to graczy Rennes i 2-krotnie gol aplikował Marveaux z czego gola na 2-1 do szatni. Po przerwie gra się wyrównała, na 3-1 jednak podwyższył Bangoura, ale szybka odpowiedź Realu Sociadad i bramka kontaktowa na 3-2 po raz kolejny Tamudo. Hispzanów dobił nie kto inny jak Marveaux w 83 minucie i było już po meczu. Przewagę i zasłużone zwycięstwo widać również w statystykach strzałów - 19 (12) po stornie Rennes i 9 (7) po stornie Realu Sociedad San Sebastian. Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:

Zdecydowanie strzelec hat-tricka Marveaux wink.gif

ziewiec
3 kolejka

ziewiec ufo1987

Screeny:

Opis:

Mecz w 1szej połowie bardzo zacięty i wyrównany, w każdej chwili obie ekipy mogły zdobyć prowadzenie. Udało się to Szwajcarom, którzy do przerwy schodzili z jednobramkową zaliczką. Po przerwie goście natychmiast rzucili się do odrabiania strat, co przyniosło skutek w postaci pięknej bramki z dystansu Marveaux. Dalej fatalny błąd bramkarza gospodarzy wykorzystał Dalmat i było 1:2. Jednak Szwajcarzy grali do końca i sprawę 3pktów załatwił... rezerwowy Zoua Daogari wbijając zwycięską bramkę. Dzięki za mecz wink.gif

Zawodnik meczu:

Zoua Daogari

michel000
2 Kolejka

michel000 Ziewiec

Screeny:

Opis:
Na poczatku meczu wyrównanie,kilka moich sytuacji w tym jedna wykorzystana,potem od pierwszej bramki zaczał się dramat mego zespołu,i nie mogłem skleić jednej poprawnej akcji,co przeciwnik wykorzystywał,i nastrzelał tyle bramek.Pozdro

Zawodnik meczu:Streller (Basel)

ufo19
1 kolejka

ufo snajper

Screeny:

Opis:

Karny z kapelusza. Porażka nie mecz, wygrał gorszy, dziękuję, tyle w temacie. Screen mam tylko taki bo mi się nie zapisał, wiem że u mnie bramki strzelał Marveaux i Bangoura.

Zawodnik meczu:

Nie było takiego. Wszyscy grali na równi i nikt szczególnie się nie wyróżniał.
snajper1929

Tak Ufo jak zwykle Cię Pes skrzywdził i byłem o 5 klas gorszy biggrin.gif i nieważne że w 1 połowie oddałeś 3 celne strzały w tym 2 bramki i jedna po błędzie bramkarza i nieważne że posiadanie gały było po równo i nieważne że w ostatecznym rozrachunku miałem więcej strzałów to jest nieważne byłem gorszy i ch%$ ^^ mecz na remis był ale oczywiście byłeś lepszy i po raz tysięczny gra Cie krzywdzi biggrin.gif
ufo19
zachowaj te opinię dla siebie, akurat z ziewcem grałęm wcześniej i moge smialo powiedziec ze byl sto razy lepszy ode mnie i zasluzyl na wygrana, ale w meczu z toba to ja bylem lepszy, niestety za grosz obiektywizmu nie masz wiec tyle w temacie i nawet nie odpisuj bo jest to zbedne. Ja wyrazilem swoja opinie na temat przebiegu meczu, jak cie to boli to zaskarz mnie.
Matis08
laugh.gif laugh.gif
snajper1929
Skoro tak Cię ta gra krzywdzi to ją zaskarż do Strasbourga np biggrin.gif albo przerzuć się na inną skoro ja np z Tobą wygrywam tylko dlatego że Cię gra dyma biggrin.gif poza tym ja też wyraziłem swoją opinię i niech Cię ona boli skoro musi
lukasz44
Koniec off-topu jeszcze jeden post nie związany z tematem i moderatorzy dają %.
ziewiec
4 kolejka

ziewiec snajper1929

Screeny:

Opis:

Mecz z przewagą Włochów od początku do końca. Dzięki za mecz wink.gif

Zawodnik meczu:

Cała włoska drużyna zasłużyła sobie na to miano

piwlak

piwlak ziewiec

Screeny:

Opis:

Kolejne tragiczne spotkanie w wykonaniu Hiszpanów, głównie w obronie i kolejna dotkliwa porażka. Cały mecz należał do Szwajcarów.
Zawodnik meczu:

Przy takiej przewadze, nie było zawodnika, który jakoś szczególnie by się wyróżniał. A więc- cała drużyna ze Szwajcarii zasługuje na to miano
ziewiec
10 kolejka

ziewiec Piwlak

Screeny:

Opis:

Mecz z przewagą gospodarzy, jednak ostatnie 20 min meczu to zmiana formacji gości na 5 napastników i maksymalne ciśnięcie, jednak nie na tyle skuteczne by zdobyć choćby punkt w tym spotkaniu. Dzięki za mecz wink.gif

Zawodnicy meczu:

Po raz kolejny załatwiają sprawę 3 punktów dla Baselu

michel000

michel000 piwlak

Screeny:

Opis:

W Pierwszej połowie minimalna przewaga drużyny Osasuny,mieli kilka groźnych okazji,strzały z okolicy 20-16 metrów były bronione przez bramkarza,a brakowało zawsze kogoś na dobitke.W drugiej części gry przewaga drużyny Realu,i gol w 82 minucie,dobry ciekawy mecz,pozdro.
Zawodnik meczu:

Bramkarz zespołu Real'u Claudio Bravo,który nie raz ratował drużyne przed stratą bramki.
ufo19
8 kolejka

ufo ziewiec

Screeny:

Opis:

Mecz właściwie na remis i takowym wynikiem się on zakończył smile.gif Choć bardzo niewiele brakowało by gospodarze zainkasowali 3 pkt tracąc bramkę na 3-3 w 87 minucie.

Zawodnik meczu:

Nikt szczególnie się nie wyróżniał ani w jednej ani drugiej ekipie.
ufo19
10 kolejka

ufo michel

Screeny:

Opis:

Pierwsza połowa pod dyktando gospodarzy choć goście mieli kilka bardzo dogodnych sytuacji by zagrać na remis. Druga odsłona meczu to niestety bardzo duże lagi po których Francuzi tracą dwie śmieszne bramki... 3-3 i zrobiło się nerwowo. Lagi przeszkadzały porządnie no ale odrobina szczęścia i z rzutu karnego bramkę nawagę 3 punktów strzela Hugo Montano uzyskując równocześnie hat-tricka.

Zawodnik meczu:

Hugo Montano - strzelca hat-tricka dla Rennes

ziewiec
7 kolejka

ziewiec michel000

Screeny:

Opis:

Mecz prowadzony w szybkim tempie. Gospodarze marnowali sam na sam, bramkarz gości bronił (prawie) wszystko. Hiszpanie wykorzystali to, co mieli i zgarniają 3 pkty na terenia przeciwnika. 2gi gol Pandianiego to lama, więc jest 1:3. Dzięki za mecz wink.gif

Zawodnik meczu:

Myślę, że cała ekipa z Hiszpanii zasłużyła sobie na to miano

snajper1929
6kolejka
snajper ufo

Black screen po meczu dla mnie dwie strzeli Ricchiutti czy jakos tak wink.gif

Wygrał po trupach ten co musiał bo inaczej... wink.gif
piwlak
piwlak snajper1929

Screeny:

Brak-awaria frapsa :/
Opis:

Pierwsza połowa wyrównana i wynik 1-1, szybko stracona bramka na początku 2 połowy i ultraofensywne ustawienie nie przyniosło oczekiwanych skutków- skończyło się 5-1 w plecy.

Strzelcy: Llorente- Mascara x2 Maxi Lopez x2 i Barrientos

piwlak ufo1987

Screeny:

Brak-awaria frapsa :/
Opis:

Zdecydowane i zasłużone zwycięstwo Francuzów.
ufo19
Na prośbę Piwlaka screen z naszego meczu:

Oraz screen ze strzelcami z meczu ze snajperem:

snajper1929
9 kolejka

snajper ziewiec

Zasłużone zwycięstwo gości.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.