Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prośby o przedłużenia\WO
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > ISS Cup - turniej międzysezonowy
lukasz44
W tym temacie zgłaszamy prośby o przedłużenie terminów grania meczy i walkowery.

Wzór:
- nr. kolejki, nicki graczy
- do kiedy
- powód
Wolrid
Wzór:
- nr. kolejki, nicki graczy :
5 kolejka GR E
Wolrid - Waldi
- do kiedy
27.12
- powód
Pisałem dwa razy do niego nie odp. nie moge sie z nim spyknąc.
siwers99
5 kol gr b
siwers99- Edek
nie udało sie nam połaczyć prosze o przedłużenie
Syberian
Kolejki 5 & 10 Gr B

Syberian-Czubinho / Czubinho - Syberian

Żadnego odezwu,więc niech administracja albo przedłuży albo wniesie WO.
waldi198
10.k grupa E

waldi198-Wolrid

Proszę o przedłużenie ponieważ nie możemy się zgrać Wolrid ma coś ograniczony czas heh
Nalep
Grupa A, 9. kolejka:

Nalep (Parma) - Vivec (Spartak Moskwa)

Nie mogliśmy się "złapać".Dzisiaj spróbujemy zagrać ten mecz, dzięki.
lukasz44
Wszystkie mecze z powodu wczorajszych problemów ze stroną i sylwestrem przedłużam do 2 Stycznia 20011 do godziny 12:00 . Więcej przedłużeń nie będzie, polecą WO.
lukasz44
Wszystkie mecze z powodu wczorajszych problemów ze stroną i sylwestrem przedłużam do 2 Stycznia 20011 do godziny 12:00 . Więcej przedłużeń nie będzie, polecą WO.
waldi198
CYTAT(lukasz44 @ Dec 31 2010, 14:32) *

A więc co będzie z moim meczem dostane WO bo ja gosp? pisałem do wolrda kilka razy heh raz mi odpisał że mam jeszcze czas całe 3 dni heh po czym cisza heh nie mam zamiaru dostać WO przez kogoś heh
Nalep
No ja również wcześniej pisałem do Viveca.Odpisał mi tylko raz, ale cóż smile.gif
lukasz44
CYTAT(Nalep @ Jan 2 2011, 13:14) *
No ja również wcześniej pisałem do Viveca.Odpisał mi tylko raz, ale cóż smile.gif

Czas na wnioski był do 12:00. Odrzucone.
prince
Kolejka 10 grupa B,
Prince - Ferat wstawiony jest walkower 0:3, a było 1:7, wynik wstawiony 30 grudnia (edycja postu).
lukasz44
CYTAT(siwers99 @ Jan 3 2011, 14:28) *
nie miałem internetu i czasu żeby tu zaglądać i w ogóle nie rozumiem czemu Witu nie zgłosił wyniku. Graliśmy z tydzien temu mecz bylo 2-2.

Przykro mi ale nie jestem wróżką, mecz nie jest wpisany, nie ma wniosku więc skąd mam wiedzieć że mecz był grany ? Wyjaśniaj z Witu choć i tak już nic nie dodaje.

CYTAT(prince @ Jan 3 2011, 16:26) *
Kolejka 10 grupa B,
Prince - Ferat wstawiony jest walkower 0:3, a było 1:7, wynik wstawiony 30 grudnia (edycja postu).

Poprawione. Ale tabeli już zmieniać nie będę i tak nic to nie zmienia.
prince
CYTAT(lukasz44 @ Jan 3 2011, 17:08) *
Poprawione. Ale tabeli już zmieniać nie będę i tak nic to nie zmienia.

W porządku, i tak chodziło mi tylko o strzelców dla Ferata
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.