Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1\4 finału Pucharu Ligi
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5 > Puchar Ligi IO
lukasz44
Czas rozpocząć 1/4 Finału Pucharu Ligi IO
Gramy mecz i rewanż. Przy stane 1-1 w wygranych gramy 3 mecz z włączoną dogrywką i karnymi. W tym temacie wpisujemy wyniki spotkań tak samo jak w tematach z kolejkami ligowymi. Mecze możemy rozgrywać do 21.11.10r
Ustawienia meczowe takie jak w lidze.

CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum, numeru kolejki oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem
lukasz44
1 mecz

lukasz44 Siwers99

Bardzo dobre zawody w wykonaniu piłkarzy Porto, straszny tłok w środku pola zrobiła taktyka rywala, ale udało mi się znależć słabe punkty w obronie i wykorzystać je, co zaowocowało wynikiem 5-1. Kapitlanie zagrał Ortamendi, a jego wybicie przewrotką z lini bramkowej po strzale Gignaca było kapitalne.

2 mecz

Siwers99 lukasz44

W drugim meczu znów przeważały Smoki, a gola już w 8 minucie strzelił Walter. Tuż przed przerwą samobóójczą bramkę zdobył Rolando i po 1 połowie było 1-1. Na początku drugiej odsłony rzut karny po faulu Hiltona podyktował arbiter, ale Renteria nie zdobył gola fatalnie pudłując. Ale co się odwlecze to nie uciecze i już w 47 minucie na 1-2 podwyższył Falcao. Do końca spotkania wynik sie nie zmienił i to Porto cieszy się z awansu do półfinału. Dzięki za mecze.

siwers99
przeważały Smoki? skutecznością ze mną wygrałęś, samo mówie to że miałem tyle samo strzałów co Ty nawet więcej w pierwszym meczu a moi obijali slupki i Helton i kosmos. Już nie mówiąć ze 80% bramek bo błedach bieznajdziejnej mojej obrony.Dzięki za mecz.
lukasz44
CYTAT(siwers99 @ Nov 20 2010, 15:05) *
przeważały Smoki? skutecznością ze mną wygrałęś, samo mówie to że miałem tyle samo strzałów co Ty nawet więcej w pierwszym meczu a moi obijali slupki i Helton i kosmos. Już nie mówiąć ze 80% bramek bo błedach bieznajdziejnej mojej obrony.Dzięki za mecz.

A co może w 2 meczu byłeś lepszy ? Ciesz się że tylko 1-2, bo ten faul gdy miałem pustą bramkę i zostałem wycięty, a potem nietrafiony karny pozostawie bez komentarza.
A co do 1 meczu oczywiście byłeś lepszy, wynik 5-1 wziął się z powietrza...
Tyle odemnie.
siwers99
nie wycięty tylko trafiłem czysto w pilke a sędzi zinterpretowal jak zinterpretował. Nie mówie,że byłem lepszy tylko gra byla wyrównana a zdecydowały indiwidualności jak Renteria w pierwszym co wpadał mu każdy strzał.
snajper1929
1 mecz
młody snajper

2 mecz
snajper młody

Oba mecze w sumie pewnie wygrane a zdecydowała o tym świetna postawa Issara Dia któy wygrał w sumie w pojedynkę oba te mecze
Matis08
Byłem lepszy, trafiał snajper. PES mnie wydymał.
Jak Siwiersa biggrin.gif
ziewiec
1 mecz

Krzysiu1996 ziewiec

Mecz z ogromną przewagą Wolfsburga, który raził nieskutecznością. Dopiero pod koniec spotkania wysypuje się worek z bramkami, dzięki czemu goście odnoszą zwycięstwo.

2 mecz

ziewiec Krzysiu1996

W rewanżu Wolfy o wiele bardziej skuteczne, co można zauważyć w wyniku. Schalke próbowało, ale nie było w stanie ogarnąć swojej gry. Dzięki za mecz wink.gif
siwers99
CYTAT(Matis08 @ Nov 21 2010, 02:11) *
Byłem lepszy, trafiał snajper. PES mnie wydymał.
Jak Siwiersa biggrin.gif

a myślałem, że to tylko Twoja przypadłośćtongue.gif

sorry za OT
Matis08
A widzisz tongue.gif
Tsu
1mecz
Czubinho Tsu

2mecz
Tsu Czubinho

Po wielu probach i meczarniach nawiazania polaczenia w koncu udaje nam sie rozegrac mecze i rostrzygnac sprawe awansu na boisku.
Pierwszy mecz to wyrownane spotkanie gdzie obie druzyny graly ostroznie w obronie i zachowawczo szukaly szans w ataku.Pierwszego gola zdobywaja gospodarze z rzutu roznego i wydawalo sie ze przy dobrej grze w obronie gospodarzy bramka ta wystarczy do zwyciestwa jednak druzynie gosci udaje sie odpowiedziec po malym zamieszaniu w polu karnym i mecz konczy sie sprawiedliwym remisem.
Drugie spotkanie mialo podobny przebieg znowu na prowadzenie wychodzi druzyna z niemiec jednak znowu okazuje sie ze strata gola dziala na Everton mobilizujaco i po 3 bramkach anglicy swietuja awans.
thx/pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.