Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z browarami!
board.issonline.pl > Inne > Melina
erni13
Cze, mam problem z żołądkiem, mianowicie po wypiciu paru piw, (2-3), zaczynam wymiotować. Wkurza mnie to, bo lubię piwo. Sądze, że to przez fakt, że nie bekam, nie potrafię również tego wymusić... Jakieś porady?
Roor1910
Czy to prowokacja? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Btw: Proponuje spróbować piwa z sokiem. smile.gif
lukasz44
Jakbyś wymiotował po 12 lub 13 to rozumiem, ale jak po 2-3 to lepiej odpuścić picie piwa, po prostu pewnie masz taki organizm i wątpie że da się to zmienić.
JustMe1987
Nakrylem sie kapciami laugh.gif
WKS
Nie rój on tak na poważnie ponieważ w dzieciństwie pewnie startował w turnieju Skonsumowania Bigosu na czas i mu Kiełbasa nie w tą dziurke poleciała i nie może beknąć. Też to kiedys miałem ziom .Radze Ci Zjeśc Kiełbase i popić mlekiem , na bank przejdzie . 0 wymiotów  , 0 agresjiii i Cały czas Peace !

pzdr!
seba
CYTAT(erni13 @ Oct 9 2010, 20:14) *
Cze, mam problem z żołądkiem, mianowicie po wypiciu paru piw, (2-3), zaczynam wymiotować. Wkurza mnie to, bo lubię piwo. Sądze, że to przez fakt, że nie bekam, nie potrafię również tego wymusić... Jakieś porady?

to są wrzody chłopcze. mozna to leczyć winem. mówię zupełnie poważnie. kolega mi o tym kiedyś opowiadał. mówił, że jego dziadek tak wyleczył wrzody. Najpierw piwo, potem wino, tak mówił kiedy jeszcze żył.. ten dziadek znaczy. to raczej pewne.
szejk
CYTAT(lukasz44 @ Oct 9 2010, 22:14) *
Jakbyś wymiotował po 12 lub 13 to rozumiem, ale jak po 2-3 to lepiej odpuścić picie piwa, po prostu pewnie masz taki organizm i wątpie że da się to zmienić.

o huj, 12 biggrin.gif

tomaj
Seba jakby miał wrzody to by go to bolało i by miał tez problemy z jedzeniem.

erni13 a po winie lub wódce wymiotujesz? Bo jeżeli nie to miałbym złą wiadomość dla Ciebie. To że wymiotujesz po 2-3 piwach może świadczyć, że Twoje nerki go nie filtrują i zamiast go "wysikać" organizm pozbywa się go w inny sposób. Ja osobiście po piwach nigdy nie żygałem, tak samo po dobrej wódce (Finlandia:D). Nawet jakoś dzisiaj mi się nie zbiera po wczorajszej imprezie: 10 piw, lampka dobrego wina oraz kilka strzałów wódki.

P.S. a może Twój organizm ma poprostu piwowstręt?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.