Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Evolution Soccer 2011 - wrażenia
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
lzs1993
Witam pochwalmy się swoimi wrazeniami z pełnej wersji gry(tylko ci co mają pełną). No więc tak ja powiem, że dostaliśmy kapitalną futbolową gierkę od KONAMI. Gra poprostu wymiata, aż śmiać mi sie chce z tych którzy uważają ze fifa lepsza. Może FIFA 11 jest dobra ale nie tak jak PES 11. W pesie przeszkadza mi tylko brak aktualnych transferów i sam je musze robić ale trudno ujdzie to jakoś tongue.gif chyba ze wydadza do 8 października wersje angielską razem z transferami.
Orange_91
CYTAT(lzs1993 @ Sep 30 2010, 07:48) *
Witam pochwalmy się swoimi wrazeniami z pełnej wersji gry(tylko ci co mają pełną). No więc tak ja powiem, że dostaliśmy kapitalną futbolową gierkę od KONAMI. Gra poprostu wymiata, aż śmiać mi sie chce z tych którzy uważają ze fifa lepsza. Może FIFA 11 jest dobra ale nie tak jak PES 11. W pesie przeszkadza mi tylko brak aktualnych transferów i sam je musze robić ale trudno ujdzie to jakoś tongue.gif chyba ze wydadza do 8 października wersje angielską razem z transferami.

Jest już temat do opisywania swoich wrażeń z pełnej wersji gry: http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&start=0
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.