Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1\8 finału Pucharu Ligi
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 4 > Puchar Ligi IO
lukasz44
Czas rozpocząć 1/8 Pucharu Ligi IO
Gramy mecz i rewanż. W razie identycznych wyników gramy 3 mecz z włączoną dogrywką i karnymi. W tym temacie wpisujemy wyniki spotkań tak samo jak w tematach z kolejkami ligowymi. Mecze możemy rozgrywać do 26.06.10r
Ustawienia meczowe takie jak w lidze.

Regulamin:

CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum, numeru kolejki oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem
snajper1929
snajper tsu

tsu snajper

1 mecz ustawił cały dwumecz w rewanżu Angole zagrali na pół gwizdka szczególnie po strzeleniu wyrównującej bramki
Tsu
CYTAT(snajper1929 @ Jun 19 2010, 15:19) *
snajper tsu

tsu snajper

1 mecz ustawił cały dwumecz w rewanżu Angole zagrali na pół gwizdka szczególnie po strzeleniu wyrównującej bramki

No to dzieki ze w rewanzu pozwoliles mi pograc rolleyes.gif
Roor1910
Roor1910 Niewczas

Niewczas Roor1910

Świetne oba mecze! Dużo strzały, niesamowite parady bramkarskie czy zmarnowane stuprocentowe sytuacje oraz walka na każdym centymetrze boiska. Ekipa z Lizbony cały czas goniła wynik, bardzo dobre morale zespołu przyjezdnego pozwoliło odnieść wiktorię i awansować do kolejnego etapu rozgrywek. Dzięki i pozdrawiam.
Matis08

1 mecz

Ziewiec Młody08

Screeny

Opis :

Zacięty mecz. Dynamo prowadziło 2-0 kiedy to w doliczonym czasie pierwszej połowy A.Johnson strzelił kontaktowego gola. W drugiej połowie inicjatywę przejęła drużyna z Londynu i za sprawą Johnsona doprowadzili do wyrównania. Kiedy wszyscy już sądzili, że mecz zakończy się wynikiem remisowym, podobnie jak w pierwszej połowie w doliczonym czasie gola na wagę zwycięstwa zdobył A. Johnson zdobywając klasycznego Hattricka.

Dzięki i powodzenia w następnych meczach.!

2 mecz

Mlody08 Ziewiec

Screeny

Opis :

Do rewanżu w lepszych nastrojach przystąpiła drużyna z Londynu. Jednobramkowa zaliczka na wyjeździe dawała spore nadzieje na awans do ćwierćfinału. Mecz lepiej rozpoczęli podobnie jak w pierwszym meczu gospodarze, strzelając dwie bramki. Po zmianie stron trener gości nie mając nic do stracenia ustawił w ataku aż 5 napastników. Gracze Fulham do 2 połowy przystąpili bez żadnych korekt taktycznych. Będący w najlepszej formie szybcy napastnicy czekali tylko na grę z kontry. I to im się udawało. Honorowego gola w doliczonym czasie zdobył Milevskyi, wykorzystując opieszałość i rozluźnienie w formacji obronnej.

Dzięki i powodzenia w następnych meczach.!
WKS
Krzysiu1996 WKSRKS
Pierwszy mecz 1/8 pucharu ligi , w sumie to duza sensacja ze spotykają sie drugoligowe druzyny w dodatku Anderlecht wychodził z 1 miejsca. Wigan mogło być pierwsze ale głupota (zapomniałem napisac o Wo i ustawiło sie to przeciwko mnie ) i 2 przegrane z Borussia postawiły Angieslki team na 2 pozycjii . Pamietając niedawno ligową porażke , Wigan strasznie agresywnie ( w dobrym znaczeniu tego słowa) wyszło na murawe i po pierwszych 20' Mielismy 0:2 !!. W 35' Niepotrzebnym wslizgiem w polu karnym popisał sie Colldwell i sedzia wskazał na wapno a po chwili piłke wyciagał z  bramki Kirkland . W II połowie genialne przebudzenie Mosesa i gool !! 1:3 i rewelacyjna wiadomość na powrót do domu .

WKSRKS Krzysiu1996

Piłkarze Wigan wiedząc ze cenne zwyciestwo w Brukseli to wielki postep do drogi po ćwierćfinał zaczeli troche ospale ale w defensywie spisujac sie znakomicie , Anderlecht wiedzac ze maja 90 minut zeby zmienic cos próbowali , próbowali , próbowali ale nic sie nie udawało .Jednak w 28' Moses widzac nieporadność Belgów wzią sprawy w swoje rece i strzelił bramke 1:0 ! . I do konca I połowy nic sie wielkiego nie działo.W II połowie wiecej atakowało Wigan i udało sie strzelic druga bramke w 66' i znowu Moses genialnie miekka piłke posłał na głowe 19 latka a ten skierował ja do bramki pokonując bezradnego Zitkę. 10 minut poźniej MOSES zdobywa Hat-Tricka wspaniały wystep tego zawodnika widać ze sie odblokowuje po niemocy strzeleckiej . I to na tyle , dz za mecz , teraz czas na Cwiercfinał !
krzysiu101

Screen prezentuje zachowanie gracza WKSRKS podczas meczu. Potraktowałem to jako obrazę, dlatego wstawiam.

Zapewne teraz WKSRKS napisze, że kosiłem - dlaczego ? Czymże innym miałby się obronić ?
Poniżej prezentuję screen z faulami w 1 i w 2 meczu. Jak widać więcej fauli popełnił WKSRKS. Dodatkowo wrzucam film na speedyshare z prezentacją faulu w 1 meczu.
Proszę o wyciągnięcie adekwatnych konsekwencji.

FILM > : http://www.speedyshare.com/files/23065290/kosa.avi
czubinho
Wks lubi sobie popisać w trakcie meczu, a to co napisał w tym to żadna obraza tylko znane zwroty z internetowej strony www.komixxy.pl xD
lukasz44
CYTAT(krzysiu101 @ Jun 21 2010, 16:59) *
Proszę o wyciągnięcie adekwatnych konsekwencji.

Nie widzę wcale obrazy w stosunku do ciebie w tych słowach, ale mam nadzieję WKS że więcej ich nie zobaczę na screenach wink.gif
Co do koszenia się podczas meczów. Obaj nie byliście sobie dłużni jeżeli chodzi o bezmyślność, ale radzę panować nad emocjami...
WKS
Czubinho , tak czy tak wg Krzysia WKS zły , WKS nie umie przegrywać i wszystich wyzywa i tak dalej . Co do fauli to ok , moze miałem ich wiecej ale powiedz czy chociaz raz sfaulowałem cie jak wychodziłes na pozycje sam na sam albo przynajmniej 2 na 1 ? No własnie a w 1 meczu niestety tak mnie faulnołeś . Nie chce sie kłócić ale "Nie wymagaj od garbatego zeby miał proste dzieci " Grałem normalnie w lidze , słowa fair nawet cień demotów lub komixxów, ale powiedz mi dlaczego w 80 min grałes przed swoim polem karnym tylko podaniami do bramkrza(chodzi o lige ) ? Konami tak zrobiło pesa ze nawet jakbym grał Realem czy barcelona to w twoim polu karnym jak grasz Bramkarz-Obronca to bym ci piłki nie odebrał . Wystarczajaca konsekwencją jest to ze musiałem zagrac z toba 3(liga + puchar) mecze i musze zagrac w 4 ale bede grał jeszcze gorzej ale zgodnie z zasadami , . Dziekuje , juz sie nie odzywam bo to nie ma sensu , sry Łukasz za zamieszanie.
Orange_91
Orange_91 lukasz44

Jak zawsze mecze z Łukaszem obfitują w bramki, dlatego też dzisiaj po prostu nie mogło być inaczej. Pierwszy mecz zaczął się bardzo dobrze dla gości, którzy strzelili bramkę już w 12 minucie, gracze Bordeaux jednak nie podłamali się i walczyli o bramkę, udało im się to na 2 minuty przed końcem połowy. Na drugą połowę wyszli już bardziej zmotywowani i w ciągu pierwszych 15 minut dołożyli dwa trafienia i tym samym prowadzili 3-1. Lazio cały czas jednak napierało i w ciągu 4 minuty od ostatniej bramki Żyrondystów strzelili 2 bramki i doprowadzili do remisu. Było 3-3 i niepewność po obu stronach, jednak to Żyrondyści mieli dzisiaj więcej atutów i genialnego dzisiejszego dnia Saiveta, który przed końcem spotkania praktycznie samemu zdobył dwie bramki i dał zwycięstwo drużynie z Francji.

lukasz44 Orange_91

Drugi mecz przyniósł jeszcze większe emocje. Gracze Udinese rozpoczęli z animuszem i znów pierwsi zdobyli bramkę. Dalsza część meczu to wymiana ciosów z obu stron. Żyrondyści w 51 minucie objęli w końcu prowadzenie 3-2 i już było praktycznie pewnie, że dzisiaj nic złego nie może się im przytrafić. Jednak nastąpiła feralna 69 minuta, w której to bramkarz gości sfaulował gracza Udinese w polu karnym i został wyrzucony z boiska. Gracze Bordeaux musieli przed rzutem karnym szybko przemeblować swoje ustawienie i wprowadzić bramkarza, który obronił rzut karny wykonywany przez gracza Udinese przy natychmiastowej dobitce wykonawcy był jednak bez szans. I tak właśnie gospodarze doprowadzili do remisu i ich szanse na awans znów wróciły. Jednak rozsądna gra gości i znów genialna postawa Saivet doprowadziły do tego, że z dwumeczu ostatecznie wyszli zwycięsko.
Mani3k
Mani3k siwers99

Zacięty mecz, obfitujący w wiele sytuacji podbramkowych z obu stron.

siwers99 miał wygraną praktycznie w kieszeni, po niespełna 30 minutach prowadził 0:3 i był w doskonałej sytuacji w kontekście rewanżu gdyż zdobył trzy gole na boisku rywala. Jednak bramka zdobyta przez gospodarzy w 35 min pozostawiła cień szansy na osiągnięcie korzystniejszego rezultatu w tym spotkaniu. Gracze Schalke mając pewny wynik chyba zbytnio się rozluźnili i w końcówce spotkania dali sobie strzelić 2 bramki, tym samym stracić wypracowaną przewagę. Mimo remisu znajdowali się w korzystniejszej sytuacji przed rewanżem...

siwers99 Mani3k

Rzymianie by awansować do kolejnej fazy rozgrywek musieli wygrać to spotkanie lub liczyć co najmniej na remis 4:4.

Mecz fantastycznie rozpoczął się dla gości bo już w 5 min prowadzenie na 0:1 dał M. Zarate, niestety niespełna 10 min później bramkę wyrównującą zdobył J. Farfan i wszystko zaczynało się od początku. Rzymianie po stracie bramki mocno ruszyli do ataku stwarzając sobie wiele dogodnych sytuacji podbramkowych, ale niekiedy brakowało szczęścia. Co się odwlecze to nie uciecze... w 74 min Lazio wywalczyło rzut rożny, centra Ledesmy na mikrego Rocchiego, ten wygrywa pojedynek z wyższym o głowę defensorem Schalke i pakuje piłkę w siatce! Wynik na tablicy 1:2 dla przyjezdnych. Goście po zdobytej bramce zmienili formację na 5-4-1 by dotrwać z korzystnym wynikiem do końca spotkania, co też uczynili.

Dzięki za grę siwers99, jak zawsze emocjonujące spotkania między nami. rolleyes.gif
Robcio
miazga Robcio

Robcio miazga

+ swojak

Dwie pewne wygrane i awans Fenerbahce które może wkońcu odbije się od dna cool.gif Dzięki za gre.
Roor1910
Co z kolejną rundą? sleep.gif
lukasz44
Edi-Milerinho mecz nie rozegrany, obustronne WO
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.