NAJLEPSI PIŁKARZE 3 SEZONU LIGI ISSONLINE

Kontynuacja konkursu z poprzedniego sezonu. Oczywiście każdy wie na czym polega, podajemy 5 najlepszych piłkarzy ukończonego sezonu. Przy dodawaniu głosu proszę o krótkie wyjaśnienie dlaczego wybór padł na tego piłkarza
Głosowanie na piłkarzy swoich teamów jest dozwolone, lecz nie będzie wpisywane do rankingu
Moje typy:
1. Sanchez (Udinese) - zawodnik lukasza44 napsuł mi bardzo dużo krwi swoją grą. Zawsze był na miejscu i wiedział jak się zachować w danej sytuacji
2. Tinga (BVB) - To on ciągnął dosłowinie moją drużynę do przodu. Strzelał, asystował i bronił. Piłkarz kompletny
3. Bodipo (Depor) - Bardzo dobry piłkarz, świetnie wykorzystujący dane sytuacje, grający koronkowo i skutecznie. Piłkarz godny mistrza
4. Dominguez (Rubin) - Piłkarz rosyjskiego klubu bardzo sumiennie wykonywał swoją pracę strzelając i asystując. Swietny gracz.
5. Denis (Napoli) - Bramkostrzelny atakujący z Neapolu wraz ze swoimi kolegami z zespołu bardzo dobrze się rozumiał. I były efekty, dużo goli. To on po części wywalczył to świetne 2 miejsce na finiszu
Klasyfikacja
Po cztery głosy:
Bodipo (Depor)
Bodipo (Depor)
Po trzy głosy:
Lavezzi (Napoli)
Lavezzi (Napoli)
Po dwa głosy:
Di Natale (Udinese)
Dominguez (Rubin)
Di Natale (Udinese)
Dominguez (Rubin)