Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Półfinały
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Liga Europejska
lukasz44

Termin na rozegranie to 16.04.10. Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem i dopiero zacząć grać TUTAJ
Bardzo ważny jest pkt 4 nie będziecie go przestrzegać- OK, ale ja się będę nikogo prosił od razu wstawiam WO na niekorzyść osoby wpisującej...

Ustawienia meczowe:
- długość meczu: 15 min
- forma: losowa
- kontuzje: tak
- pogoda: dobra
- sezon:
lato
- pora: dzień\noc
- czas zmiany ustawień: długi
- dogrywka : wyłączona
- karne : wyłączone

Gramy 2mecze, bramki na wyjeżdzie liczą się podwójnie. W razie remisu gramy 3 mecz z włączoną dogrywką i karnymi.

POWODZENIA PANOWIE !!!
Orange- 9270871
Snajper- 2387633
Millerinho- 2912327
Dorian- 1265650
snajper1929
1 mecz

snajper orange

Gdy wydawało się, że 1 połowa zakończy się wynikiem 0-0 dwa nokautujące ciosy zadał Dżeko i mimo że goście odpowiedzieli w 2 połowie to niesamowity Bośniak powtórnie 2 razy trafił do siatki dając duży komfort przed rewanżem

2 mecz

orange snajper

Mecz zaczął się najgorzej jak mógł dla gości ale po chwili spokój w szeregi Wilków wprowadził Dżeko, tuż przed przerwą kontrę wykończył Pizarro co zapowiadało emocjonująco 2 połowę ale emocje skończyły się szybko gdy błąd defensywy Werderu wykorzystał Ziani. Podwyższył Martins pięknie odpowiedział Pizarro ale ostatnie słowo należało go gości i awans przypieczętował Ziani pewnie trafiając z karnego po faulu na Dżeko. Dzięki za mecze
dorianq
dorian miler

miler dorian

Zaciete oba spotkania. Ze strony milera strasznie agresywna gra jezeli chodzi o wslizgi, kilka naprawde nieladnych fauli w srodkowej czesci boiska. W 2spotkaniu bramka na 1-1 kontrowersyjna gdyz majac pusta bramke zawodnik mi sie zlozyl na lame majac przed soba tylko pusta bramke, ja z tej sytuacji zadnej korzysci nie odnioslem bo moglem nawet wbiec do bramki ale przegrywajac 1-0 chcialem jak najszybciej wyrownac. Ostatecznie i tak awans moj.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.