Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1 Tydzień 1-5 Kolejka do 04.04
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Unibet 1 Liga - Liga międzysezonowa
Milerinho
Wyniki wstawiamy wg. szablonu SZABLON, prosze pamiętać o dodawaniu nr kolejki i opisie meczu.
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Kontakty ---> GG
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

1 Tydzień 1-5 kolejka do 04.04.2010

Cimono222
4.kolejka

Cimono ufo

Bełchatów
Ujek 68'
Polonia
Bykowski 31' (k)
Podstawek 34'

W pierwszej połowie gra była nerwowa, pierwsze minuty to walka o piłkę i niecelność podania obu drużyn. W 3 minuty Polonia Bytom zapewniła sobie 3 punkty, chociaż GKS próbował i wstawiał wszystko na jedną kartkę ale Bełchatowianom udało się tylko pokonać 1 raz golkipera Polonii.
Dzięki.
Nalep
2.kolejka:
Nalep Ufo1987

Polska liga jest wspaniała.Tak to określili trenerzy obu drużyn przed meczem i tak też się stało.Dużo zmarnowanych sytuacji, wygrała Polonia dzięki lepszej skuteczności.To by było na tyle...
ufo19
ufo1987 Czubinho

Jaga zagrała bardzo słaby mecz z dużo słabszą na papierze Polonią. Jedna zawodnicy z Bytomia nie potrafili zachować koncentracji do końca i dali wpakować sobie 2 bramki w końcówce co przyniosło ostateczny wynik 3-3.

Cimono222
ziewiec Cimono

Górnik
Besta
Bełchatów
Nowak (2)
Ujek

Gospodarze zaczeli mecz pewnie strzelając w pierwszej połowie 1 bramkę, W drugiej połowie Bełchatów powalczyło i wygrało. 3 bramki strzelone i goście zabierają do Bełchatowa 3 punkty.
czubinho
Czubinho Arczi333

MM.
Kolejka 1

MM dywan

Mecz wyrównany, obie drużyny miały swoje szanse. W doliczonym czasie gry Cracovia wybija piłkę z linii bramkowej.

Kolejka 3

MM jaro9

Mecz zdominowali zawodnicy "Pasów". Pewne zwycięstwo.

Kolejka 5

MM Czubinho

W pełni zasłużona wygrana Jagi.
W 82 min padł GS więc brak screenów.

Strzelcy:
2xGrosicki
samobój Cabaja
jaro9
CYTAT(MM. @ Mar 29 2010, 22:04) *
Kolejka 3

MM jaro9

Mecz zdominowali zawodnicy "Pasów". Pewne zwycięstwo.

Trochę szkoda ,ale nie miałem za bardzo szans w ofensywie po tym jak mój najlepszy napastnik po faulu doznał ciężkiej kontuzji. Mimo tego kilka dobrych okazji z którym mogły paść bramki nie wyorzystałem.
dmc696
Ziewiec Dywan

Widzew pierwszy strzela bramkę, pewny swojego zwycięstwa traci 3 bramki, ładne bramki dla górnika, widzew wraca do domu bez punktów.

PS: ziewiec ma screeny więc nie długo da ; D
ziewiec
CYTAT(dmc696 @ Mar 30 2010, 09:58) *
Ziewiec Dywan

Widzew pierwszy strzela bramkę, pewny swojego zwycięstwa traci 3 bramki, ładne bramki dla górnika, widzew wraca do domu bez punktów.

PS: ziewiec ma screeny więc nie długo da ; D

Bakel
Kolejka 4

Bakel ziewiec

Ivanovski - Besta
Ivanovski
Marcelo Sarvas

CYTAT
Myślę, że było to zasłużone zwycięstwo na inaugurację.
arczi333
1 kolejka

Arczi333 Bakel

Od początku meczu śląsk przejoł inicjatywe i atk zostało do konca meczu dzieki za mecz

arczi333
CYTAT(czubinho @ Mar 29 2010, 17:27) *
Czubinho Arczi333

śląsk rządzi w debiucie ligowym
Bakel
CYTAT(arczi333 @ Mar 30 2010, 18:28) *
1 kolejka

Arczi333 Bakel

Od początku meczu śląsk przejoł inicjatywe i atk zostało do konca meczu dzieki za mecz

Polonia nie była zespołem gorszym, jednak zdecydowanie brakowało decyzji o strzale. Gol Sztylki odebrał wiarę gościom. W rewanżu Czarne Koszule będą zmotywowani, aby się zrehabilitować za ten występ.

Kolejka 2

Bakel MM

Ayewoh - Matusiak
Mąka - Ślusarski
Mąka

CYTAT
Dość szczęśliwa wygrana. W pierwszej połowie pewnie prowadziłem 2-0 i byłem przekonany, że większa krzywda stać mi się nie może. Byłem w błędzie. Gol Matusiaka po szybkiej kontrze i Ślusarskiego w doliczonym czasie pierwszej połowy dały gościom wyrównania. Druga połowa była dla mnie trudna ze względu na lagi. Liczyłem na obronę remisu oraz próbowałem swoich sił poprzez wrzutki w pole karne. Na 5 minut przed końcem Mąka kapitalnym szczupakiem z 11 metrów dał zwycięstwo graczom z Konwiktorskiej.
Dzięki za mecz i do rewanżu.
jaro9
2 kol.
jaro9 arczi333

Do przerwy 1-0 w drugiej połowie "piłkarze" Piasta chyba nie wytrzymali tępa.
arczi333
3 k

Arczi333 Nalep

Mecz z przewagą Śląska rywal dobrze grał ale niemugł prełamac złej passy i udało sie wygrać dzieki za mecz
ufo19
ufo Niewczas

Po tym meczu mam już dość PES'a, praktycznie jednostronne widowisko a doje*****. NIe będę się rozpisywał bo nerwy mi już i tak puściły.
czubinho
2 kolejka

Czubinho Reyty

arczi333
5 k

Arczi Cimono

1 polow wyrownana nawet ale w 2 polowie juz chlopaki sie rozkrecili i udało sie wygrać
Niewczas
Kolejka 1

Niewczas Czubinho

Dobry, wyrównany mecz w pierwszej połowie, druga połowa z lekką przewagą gości. Piłkarze Lechii mieli trochę pecha i ostatecznie gubią punkty...

Mecz dogrywany, kolega miał czarny ekran.

ziewiec
3 kolejka

ziewiec Niewczas

Po 1szej połowie serwer padł i mam screeny tylko z 2giej połowy, dla Górnika strzelił Besta.

jaro9
A jednak ufo był gospodarzem tongue.gif Wstawiłem bo byłem hostem i się pogubiłem.
ufo19
1 kolejka

ufo1987 jaro

reyty
1. Kolejka

reyty nalep

Bakel
Kolejka 5

Bakel jaro9

Ivanovski
Ivanovski
Ivanovski
Cortes
Cortes
Sokolowski I

CYTAT
Przygniatająca przewaga gospodarzy w strzałach. Zasłużona wygrana.

Dywan nie wrzucił wyniku meczu, w którym był gospodarzem.

3 Kolejka
dywan 0 - 1 Bakel
Mąka
ziewiec
5 kolejka
ziewiec reyty

Niewczas
Kolejka 4

Niewczas reyty

Nudny mecz, dużo strat, gospodarze wykorzystali jedną z niewielu okazji... Kolega stracił połączenie z netem w 68 minucie i potem dograliśmy pozostałe 22 minuty. Screeny mam, ale strzelca nie było jak zrobić.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.