Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: FIFA 2006 już są pierwsze screeny...
board.issonline.pl > Inne > Gry
Stron: 1, 2, 3, 4
Poldek
No no na necie ukazały się pierwsze screeny najnowszej Fify 2006 :!:

wygląda imponująco :twisted:

screeny:

[img]http://www.e3.gameonly.pl/newsy/2005-05-19/5845/3f68fff672701912f8a9aee7186e53b4.jpg[/img]
http://www.e3.gameonly.pl/newsy/2005-05-19...ee7186e53b4.jpg

[img]http://www.e3.gameonly.pl/newsy/2005-05-19/5845/4ecd54b1d0f302819ffc1e57441995dc.jpg[/img]
http://www.e3.gameonly.pl/newsy/2005-05-19...e57441995dc.jpg
boberto
no nawet spoczko to wyglada ale i tak pes bedzie lepszy :wink:
kucharz
nie no musze przyznac, ze moze cos dobrego wyjdzie wreszcie z tej fifki ale jak narazie nie ma sie czym podniecac,zostalo jeszcze troche czasu.No ale grafa robi piorunujace wrazenie (lecz to tylko screen)....poczekamy zobaczymy......
Poldek
nie no musze przyznac, ze moze cos dobrego wyjdzie wreszcie z tej fifki ale jak narazie nie ma sie czym podniecac,zostalo jeszcze troche czasu.No ale grafa robi piorunujace wrazenie (lecz to tylko screen)....poczekamy zobaczymy......

Pamiętajmy że ten screen może być zrobiony z intra, grafika w grze może być całkiem inna wink.gif
Radarek
Czym wy sie podniecacie? Screenami? Dajcie spokoj. Nawet jesli te screeny sa z gry to co z tego? Caly silnik gry [zagrania itp] jest praktycznie caly czas bez zmian. Ta gra jest sklejana z samych prawie animacji. Tu nie ma gry jest tylko animacja i tyle. A poniewaz fifa badz co badz wciaz jest popularna [bleee :/] to po kiego panowie z EA mieliby zmieniac fizyke gry itp? Po to zeby ew. stracic fanow?
kemocik
To są na 100% screeny z intra...
snake
Po screenach to można chuja sie dowiedzieć, najlepiej jakby było demko.
A nawet przypuścmy ze bedzie taka grafika a cały sytem rozgrywki bedzie do bani to bedziesz w to grał ? smile.gif
A poza tym to screeny zawsze są "podrasowane".
PS. Ten ronaldinho wygląda jak z plastyku i czym tu się podniecać...
norek
zgadzam sie z poldkiem smile.gif a po zatym pamietajmy ze pes tez wypusci kontynuacje swoja wiec....wszystko mowi samo za siebie smile.gif
SZAKI
Screeny to zawsze super wyglądają!Zobaczymy jak będzie w rzeczywistości............. Pewnie i tak gameplay będzie zrypany jak w pozostałych fifkach! Poczekajmy na PES 5
Przemo
na bank to jest intro a wogole zobaczcie ta pilke jak wyglada na murawie.. tragiczne..
P!R0
Hmn,... jakbysmy zrobili screena z FIFy 2003 lub 2004 to tam dopiero jest grafa, ale moze niebede sie wypowiadal dopuki niezagram, wiec pozostaje nam czekac na demo, Pro Evolution Soccer4 jak i FiFy 2006.
Dorin
I co w tych renderach jest imponującego ?
zborek
Wygląda nwet ładnie,ale Pes5 już w produkcji i napewno będzie lepszy!
Dorin
Ładnie, ładnie tyle tylko że Roniemu sie troche morda swiecie jakby byl z wosku biggrin.gif
kucharz
Ładnie, ładnie tyle tylko że Roniemu sie troche morda swiecie jakby byl z wosku biggrin.gif

Pewnie jest spocony biggrin.gif :wink:
boberto
rece ronaldinha wygladaj jak z plasteliny. szkoda ze takiej grafy nie bedzie w grze tylko na intro sad.gif
Cj90

Pewnie jest spocony biggrin.gif :wink:

no wlasnie... filmik tam imponujacy... czekamy na screeny z gry ... smile.gif
onix_the_chosen
To bankowo sa screeny z intra. Nie ma sie czym podniecac dopoki fifa nie zmienic swojego chujowego gameplayu. To jest glowna slabosc fify i kazdy o tym wie. Grafika w seriach FIFA zawsze stala na wysokim ale nie najwyzszym poziomie. Niestety ten gameplay .............. :? Wole poczekac na PES 5 ;D
P!R0
Wiecie co mnie wkurzza w FiFa'ch? ... to ze kazdy niegrajacy w PES'a kupi to g*wno i bedzie ubarwial ta gre, przyznam ze kiedys tez taki bylem [ :oops: ], ale po zagraniu w PES'a 3 zmienilem zdanie, wiec PES i firma KONAMI rzadzia. (chodz nienawidze chinczykow, jestem rasista, czarnycz zreszta tez!!) :cry:
tomek828
Ja myślę że ta Fifa może być najleprzą częścią seri i że będzie mogła nawiązać walkę z PES4/5 :shock: Ale ja osobiście i tak będe grał w PES4/5 ponieważ kocham tę gre smile.gif
walczu
Stroje z intera chyba. A nawet jeżeli nie to sama grafika już mnie nie podjara. Musze zagrać i zobaczyć, czy gra jest grywalna. Jeżeli to jest z gry i gra będzie grywalniejsza od pesa, to wtedy pogratuluje eas
Regz
PES i firma KONAMI rzadzia. (chodz nienawidze chinczykow, jestem rasista, czarnycz zreszta tez!!)  :cry:

A co mają Chinczycy do Konami :shock:

...ja za to nienawidze rasistòw... :evil:
P!R0
...ja za to nienawidze rasistòw...

Murzyn :roll: biggrin.gif
snake
Według mnie za takie cos to juz jest yellow card.
kemot
P!RO argumentacja pasuje do twojego miejsca pochodzenia, zolta kartka...
vego234
A wiecie , że ta fifka wychodzi na wszelakie konsole ale nie ma w ogòle wzmianki o premierze co do PC smile.gif hehehehe i bardzo dobrze smile.gif mam nadzieje ze poprawilem wam humory tongue.gif
kemocik
vego 234 - czy ja ciebie znam biggrin.gif ??
A co do tematu to zagram w demo nowej fify na 100%. A pòźniejsze zaopatrzenie się w nią tongue.gif ma nikłe szanse w moim wypadku. Tyle ogłoszeń.
vego234
jeżeli to wyjdzie na pc to i ja zagram w demko (może) tongue.gif wejdź TU
olo147
Grałem kiedyś w serie FIFA xxxx... Dość namiętnie grąłem bo w każdą odsłonę.

Ale odkryłem PESa 4tego i to odmieniło moje życie... smile.gif

PS.: Te fotki z nowej fifki są graficznie dopracowane, ale... Gdzie jest logo sponsora NIKE... dry.gif i właśnie dlatego uwielbiam PESa za jego drobnoski ktòre cieszą... biggrin.gif
baski18
Jezeli dobrze pamietam to nie ma w podstawowej wersji takze znaczkow NIke smile.gif na bucikach ... tylko butmejkerzy robia te wypasione buciki smile.gif

Pozdro
chrisq
No coz, screeny imponujace, ale zachowam dystans jeszcze przez ten czas jaki dzieli nas od premiery dema. Grafika ladna, jesli to jest screen z gy, ale jesli z intra... to intro takze niezle. Zobaczymy jak to bedzie, i naprawde nie ma co narazie porownywac Pesa 5 i Fify 2006 bo zadna z gier nie wyszla i nie mamy obiektywnego zdania w tym pojedynku. W meczu Pes4 vs Fifa 2005/Uefa CL wygrywa bezapelacyjnie PES4 ale jak to bedzie z nastepcami to dopier osie dowiemy gdzies w pazdzierniku.

Apropo, moze wreszcie EA SPORTS poszla po rozum do glowy i zrobila od nowa gameplay...
Czarny
chlopaki szkoda miejsca na tym forum na gowniana fife tongue.gif
PES 5 bedzie Bogiem wszystkich pilek!!! laugh.gif
pozdro
onix_the_chosen
macie tu do sciagniecia filmik z nowej pipy 2006, ja wlasnie zasysam, zobaczymy co za g.wno sie szykuje tongue.gif
http://www.fifapolonia.pl/pobierz.php?gra=fifa05&id=94
plik jest w formacie .MOV wiec trzeba miec Quick Time Player'a zeby obejrzec cool.gif
toudi
Grałem we wszystkie odsłony FIFY oraz w PES 3 i 4 i już można coś przewidzieć.
Na plus dla FIFY na pewno będzie komentarz ponieważ będzie polski(Szaranowicz i Szpakowski) co prawda nie lubie ich ale zawsze fajnie żepo polsku.
Kolejnym atutem FIFY będzie grafika pewnie jak zawsze dopieszczona do granic możliwości.
PES będzie miał jedną zaletę GAMEPLAY i dlatego będzie lepszy
kosa
buhaha.... ludzie wejdzcie na fifapolonia.pl i zobaczcie w ktoryms z newsòw screeny z fify 2006.... żenada laugh.gif morda sklejona z wlosami...
T-Mac
gdzie fifa ma ladna grafike ?? kur.. zawodnicy swieca sie jak psu jajca na wiosne
co widac zreszta na tym filmiku tongue.gif Rooney wyglada jak Freddy z ulicy wiazow smile.gif
no i wogole to gra jest prawie perfekcyjna tongue.gif
WBman
NO też sie szykowałem że może sie pogra kilka dni w Fifke zanim wyjdzie to cudo ( mowa o PES5 smile.gif ) ale po tych screenach to już mi sie nawet myśleć o tej Fifie nie chce...
TeDi
fifa co roku jest taka sama i w tym nie ma na co liczyć, poziomem grywalności jest lata świetlne za ISS/PES/WE.
michau000
QUOTE(onix_the_chosen @ Jul 31 2005, 14:46:16)
macie tu do sciagniecia filmik z nowej pipy 2006, ja wlasnie zasysam, zobaczymy co za g.wno sie szykuje  tongue.gif
plik jest w formacie .MOV wiec trzeba miec Quick Time Player'a zeby obejrzec  cool.gif
[right][snapback]31325[/snapback][/right]

trzeba przyznac, ze samo intro jest dosyc ciekawe, choc nie uchronili sie od pokazania typowo fifowych, kwadratowych ruchow. jednak muzyka i cala oprawa na stadioniee swietna, szkoda ze to tylko (jak na fife to az) intro(-;
onix_the_chosen
QUOTE(michau000 @ Jul 31 2005, 21:21:58)
trzeba przyznac, ze samo intro jest dosyc ciekawe, choc nie uchronili sie od pokazania typowo fifowych, kwadratowych ruchow. jednak muzyka i cala oprawa na stadioniee swietna, szkoda ze to tylko (jak na fife to az) intro(-;
[right][snapback]31347[/snapback][/right]

Tylko oczywiscie te swiecace sie mordy i plastelinowe czlowieczki (ktorych fifa probuje ukazac jako pilkarzy) wygladaja jakos nie za bardzo realistycznie. Zawsze intro w fifie bylo w miare, ale tutaj to ogolnie beznadzieja. Mnie ciekawi tylko jedno - GAMEPLAY. Dlatego bede chcial raz zagrac w fife, zeby zobaczyc czy nastapily jakies powazne zmiany w gameplay'u - jak nie to do smietnika tongue.gif Grafika natomiast stoi na mocno średnim poziomie. Faktycznie stadiony i publicznosc wygladaja ladnie, ale pilkarze ? ............ ph34r.gif Ale i tak za wczesnie zeby cokolwiek oceniac, zobaczymy jak wyjdzie demko cool.gif
TeDi
QUOTE(onix_the_chosen @ Jul 31 2005, 14:46:16)
macie tu do sciagniecia filmik z nowej pipy 2006, ja wlasnie zasysam, zobaczymy co za g.wno sie szykuje  tongue.gif
plik jest w formacie .MOV wiec trzeba miec Quick Time Player'a zeby obejrzec  cool.gif
[right][snapback]31325[/snapback][/right]

Filmik nawet niezły, podobały mi się te wszystkie gestykulacje zawodnikòw smile.gif
i odgłosy, ale zobaczymy jak będzie się grało .
Grabos
Na tym filmiku FIFA 06 jest bardzo podobna o 2005.
j.osti
Mòwi się nieoficjalnie, że dzisiaj pojawi się demo Fify 06. Co o tym myślicie? Będziecie pobierać??
trelo
Ja będe sciagał zobacze co ta za gòwno i usòwam he tosamo bede miał jak zagram w fife 2005 biggrin.gif
Winek
QUOTE(j.osti @ Aug 29 2005, 12:17:48)
Mòwi się nieoficjalnie, że dzisiaj pojawi się demo Fify 06. Co o tym myślicie? Będziecie pobierać??
[right][snapback]33809[/snapback][/right]

zassać pewnie zassam blink.gif ale tylko poto, żeby w kolejnych postach ośmieszyć kolejną odsłonę tej sztywnej gry laugh.gif
j.osti
Na www.fifaserwis.com właśnie pojawiła się taka oto informacja napisana przez Blaxa:

"Niestety wszystkich, ktòrzy oczekują dzisiaj dema nowej odsłony FIFY muszę zawieść. Z nieoficjalnego źròdła dowiedziałem się, że demo to ukaże się dopiero jutro, jednak jest to o wiele pewniejsza informacja niż poprzednie doniesienia. Dodatkowo udało mi się dowiedzieć, że demo dostępne będzie w dwòch wersjach, ròżniących się komentarzem. Niestety jeszcze nie usłyszymy w grze języka polskiego, gdyż do wyboru mamy komentarz angielski i francuski. Będą one "ważyły" odpowiednio 254 i 218 MB. Tak więc nie zostało nam nic innego, jak czekać do jutra:)"

No to czekam do jutra...
TeDi
no jestem ciekaw jak to bedzie wyglądał dry.gif jak tak samo dennie co poprzednie wersje to po pograniu w demo nie będe miał zamiaru załatwiać sobie pełnej wersji!! ph34r.gif
onix_the_chosen
QUOTE(TeDi @ Aug 29 2005, 13:54:32)
no jestem ciekaw jak to bedzie wyglądał  dry.gif  jak tak samo dennie co poprzednie wersje to po pograniu w demo nie będe miał zamiaru załatwiać sobie pełnej wersji!!  ph34r.gif
[right][snapback]33815[/snapback][/right]

Co roku tworcy fify zapowiadaja - "nowa odslona gry powali konkurecje pod wzgledem realizmu" dry.gif Powalaja juz kilka ladnych lat i co ? Dalej WE i PES sa najlepszymi pilkami na rynku gier. Moze tym razem po kilku latach znowu czyms nas zaskocza. Narazie zaskakiwali nas co roku swoim "wspanialym" gameplayem, ktorym chcialo sie rzygac po pierwszym rozegranym (w demie) meczu. Pilkarze swieca sie jak psom jajca a bramki strzela sie dwoma schematami dry.gif I to ma byc realistyczna pilka ? Juz Sensible jest lepsze pod wzgledem realizmu cool.gif pozdro, czekamy na nowa pipencje smile.gif
Grabos
ja ściągnę, ale nadzieji sobie wielkich nie robię co do Fify 06. PES 5 nokaut po raz kolejny??? okaże się jutro(bo co do PESa nie mam żadnych wątpliwości że będie super)
abus
Fifa 06 pewnie niczym nowym nas nie zaskoczy (tak jak w każdej części) ale ściągne sobie demko i zobacze jak sie gra smile.gif

P.S.Wie ktośkiedy wychodzi demo PES5 ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.