Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 5 01.03 - 07.03, kolejki 17 - 20
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 3
Cziczinho
Kolejka 17

Bakel - milerinho
Tomaj - Robcio
dikhet - jarek
majster37pl - Edi092
JustMe1987 - snajper1929
Mani3k - Czubinho
MM - Cziczinho
lukasz44 - acidd

Kolejka 18

Robcio - Bakel
jarek - milerinho
Edi092 - Tomaj
snajper1929 - dikhet
Czubinho - majster37pl
Cziczinho - JustMe1987
acidd - Mani3k
lukasz44 - MM

Kolejka 19

Bakel - jarek
Robcio - Edi092
milerinho - snajper1929
Tomaj - Czubinho
dikhet - Cziczinho
majster37pl - acidd
JustMe1987 - lukasz44
Mani3k - MM

Kolejka 20

Edi092 - Bakel
snajper1929 - jarek
Czubinho - Robcio
Cziczinho - milerinho
acidd - Tomaj
lukasz44 - dikhet
MM - majster37pl
Mani3k - JustMe1987
Cziczinho
KOLEJKA NR: 18

WYNIK

Cziczinho JustMe1987

SCREENY

OPIS

CODE
Hmm.. co by tu? Kolega bez zadnego skrempowania udowadnia ze "uczen" moze przerosnac "mistrza".
Pare miesiecy temu sam namawialem go na gre i uczylem podstaw a teraz prosze.
Dwukrotnie w lidze dostalem baty. Wydaje mi sie (po ostatnich wynikach) ze lekko "zardzewialem"
wiec przydalaby sie jakas zmiana formacji badz przerwa w grze.
W kazdym razie gratuluje dubletu w derbach - rosyjskich druzyn i naszego mieszkania tongue.gif
Dzieki za mecz i kapitalne cieszynki po kazdym ze zdobytych goli laugh.gif

(opis by JustMe1987)

cool.gif
dikhet
dikhet jarek

Mani3k
Mani3k JustMe1987

Mani3k Czubinho

Dzięki za grę...
dikhet
dikhet milerinho

Bezdyskusyjna wygrana milera, moja gra opierala sie wylacznie na kontrach. Narzucil wlasny styl gry z ktorym nie moglem sobie poradzic.
P.S. Jedna z moich bramek to hidden wiec 3-1
snajper1929
snajper1929 jarek

Skoro nie można meczu wygrać to trzeba go zremisować i mimo że długo nie szło to udało sięi taki 1 punkt cieszy wink.gif dzięki.
JustMe1987
KOLEJKA NR: 17

WYNIK

JustMe1987 snajper1929

SCREENY

OPIS

Mimo ze ani statystyki tego nie oddaja ani wynik to uwazam ze zagralem mecz sezonu. Zwazywszy na wyniki w ostatnich 3 pojedynkach trzeba uznac to za sukces. Pierwszy raz w obronie ( poza jednym bledem ktory zaowocowal bramka ) gralem tak jak trzeba. Swietna asekuracja bramkarza i podwajanie pozwolilo na nawiazanie walki z liderem w srodku pola. Szkoda ze nie udalo mi sie postraszyc zbytnio pod jego bramka ale mimo wszystko uwazam ze to bylo wlasnie to. Na dokladke doloze jeszcze przebieg spotkania z Mankiem w ktorym wyciagnelm wygrana ze stanu 0:2. Zdecydowanie najlepsze dwa mecze w tym sezonie. Dzieki za gre.
cool.gif
majster37pl
Kolejka 17

majster37pl Edi

Fajny wyrownany mecz i
Kolejny przegrany w ostatniej minucie biggrin.gif
Robcio
Robcio Edi

Mecz ustawiła pierwsza połowa którą PSG totalnie zdominowało. Później już grało się na większym luzie. Dzieki i powodzenia dalej.
tomaj
Tomaj Robcio

Jakby można opisać ten mecz? W pierwszej połowie goście skutecznie robili za "pachołki", które skutecznie przeszkadzały w ataku Benfice. W drugiej połowie mecz był żywszy jednak PSG wykorzystało fakt, iż Portugalczycy musieli zagrac bardziej ofensywnie i udało się im wykończyć kontre na 0:2 sad.gif

Dzięki za gre.
jarek
jarek milerinho

Mecz bardzo wyrównany. Wynik 2-2 i podział punktów chociaż wydaje mi się że ciut lepiej zagrali gracze Sportingu, pomogła im w tym czerwona kartka gracza Deportivo. Dzieki za mecz...cieszy 1pkt, chociaż powinny być 3 wink.gif

Robcio
Czubinho Robcio

Ciężkie lagi w tym meczu które ja miałem w 1 połowie, a Czubinho w 2. Dzieki i powodzenia dalej.

@Tomaj

Nie moja wina ze tak zepchnąłeś mnie do defensywy że musiałem się bronić smile.gif , nie miałem zamiaru murować bramki w tym meczu, ale akurat tak się ułożyo że musiałem zagrać trochę bardziej defensywnie. Uważam że mecz był wyrównany. Dzieki i powo dalej.
tomaj
CYTAT(Robcio @ Mar 2 2010, 20:09) *
@Tomaj
Nie moja wina ze tak zepchnąłeś mnie do defensywy że musiałem się bronić smile.gif , nie miałem zamiaru murować bramki w tym meczu, ale akurat tak się ułożyo że musiałem zagrać trochę bardziej defensywnie. Uważam że mecz był wyrównany. Dzieki i powo dalej.

Żeby nie było, nie posądzam, nie oskarżam. Poprostu opisałem obraz gry wink.gif
Robcio
Robcio Bakel

Mecze z Bakelem nie należą do moich ulubionych i w tym meczu także w pewnym sensie miałem pecha choć trzeba przyznać że Bakel zasłużył swoją grą na zwycięstwo, lecz tyle utrzymywałem wynik 1-0 by w ostatnich minutach dać sobie strzelić 2 bramki dry.gif Po cichu także liczyłem że role się odwrócą z pierwszego meczu i to ja będe mieć więcej szczęścia i wygram ten mecz 1-0. Gdyby bakel wcześniej strzelił te 2 bramki nie byłbym taki zły bo byłem słabszy w tym meczu, ale te frajersko stracone bramki w końcówce rozłościły mnie mocno ;/. Dzieki i powodzenia dalej.
MM.
MM - Cziczinho 2:2

lukasz44
kolejka 18
lukasz44 MM

Screeny:

Opis:
Do meczu obie ekipy podeszły bardzo zmotywowane, co było widać na poczatku meczu, gdy świetne okazje zmarnowali Fernandinho i Di Natale. Lecz w 29 minucie to Włoch wyprowadził swoją ekipę na prowadzenie po pewnym strzale w krótki róg. W przerwie miałem black-screena i dlatego nie ma screenów z 1 połowy. W 62 minucie do remisu doprowadził brazylijczyk Fernandinho po strzale z dystansu i zapowiadało sie na to że gracze z Ukrainy mają szanse na kolejne ligowe punkty. Od tego
momentu gracze Udine zaczęli mocniej naciskać, świetne okazje zmarnowali Sanchez i Floro, fatalnie pudłując. W 77 minucie na przebojową akcję zdecydował sie Di Natale i po błędzie bramkarza zdobył decydującego gola ! Udine wygrywa, ale styl w jakim zagrali nie był porywający. Brawa dla graczy z Ukrainy za waleczność, ale tym razem nie udało im się zdobyć jakze cennych punktów.
Mani3k
Mani3k MM

Rywal oddał dwa strzały z głowy i zdobył 2 gole... cały mecz autobus w polu karnym.
Ręce opadają, szczęście nie jest moim sprzymierzeńcem.
Milerinho

Zasluzone zwyciestwo Deportivo ktore dominowalo w meczu nie pozwalajac rywalom na wiele.

Do nastepnego cool.gif
Edi092
18 Kolejka

Edi Tomaj

Gospodarze strzelili dwie bramki i one zadecydowały o wygranej. Przciwnik narzucił w drugiej połowie swój styl gry ale GK Rubina bronił jak natchniony. szczęście było po stronie gospodarzy i oni odnieśli cenne zwycięstwo nad Benficą.
Dzięki za mecz

Bakel
CYTAT(Robcio @ Mar 2 2010, 22:16) *
Robcio Bakel

Mecze z Bakelem nie należą do moich ulubionych i w tym meczu także w pewnym sensie miałem pecha choć trzeba przyznać że Bakel zasłużył swoją grą na zwycięstwo, lecz tyle utrzymywałem wynik 1-0 by w ostatnich minutach dać sobie strzelić 2 bramki dry.gif Po cichu także liczyłem że role się odwrócą z pierwszego meczu i to ja będe mieć więcej szczęścia i wygram ten mecz 1-0. Gdyby bakel wcześniej strzelił te 2 bramki nie byłbym taki zły bo byłem słabszy w tym meczu, ale te frajersko stracone bramki w końcówce rozłościły mnie mocno ;/. Dzieki i powodzenia dalej.

A to fakt. Niby z przebiegu drugiej połowy zasłużyłem na wygraną, ale z drugiej strony tak długo prowadziłeś 1-0, że potrafię się wczuć w Ciebie i tą pomeczową frustrację. Podsumowując, remis sprawiłby, iż wilk byłby syty i owca cała. :-)
dikhet
dikhet cziczinho

perfekcyjna gra Zenitu. co stworzyli to strzelili. Gratulacje. Mecz uraczyly w dwie bramki samobojcze po obu stronach.
JustMe1987
KOLEJKA NR: 19

WYNIK

JustMe1987 lukasz44

SCREENY

OPIS

Dobre wyrownane okraszone 4 golami spotkanie - w dwoch slowach GOOD GAME.

cool.gif
lukasz44
Kolejka 17
lukasz44 Acidd

Screeny:

Opis:
Pierwsza połowa to dominacja Udine, świetnie w ataku radziła sobie trójka Sanchez-Di Natale-Coradi, i może to był znak że ten ostatni nie jest aż takim drewniakiem za jakiego miał go trener. Już w 4 minucie bramkę zdobył właśnie staruszek z Udine- Corradi. Gdy kibice nie ochłąneli po jego pierwszym golu dołożył drugie trafienie- przepięknie uderzając z woleja nie dając szans bramkarzowi rywala .W drugiej połowie Turcy wzięli się do roboty, ale pudłowali w świetnych okazjach, dopiero w 61 minucie błąd obrony Włoskiej wykorzystał Sahin, zdobywając gola na 2-1. Na takimi wyniku się skończyło i kolejne punkty jadą do Woch. Dzięki.

#
Co do meczu z JustMe1987- szkoda trochę tego niewykorzystanego karnego Di Natale closedeyes.gif ale mecz fajny smile.gif
jarek
Bakel jarek

Screenów niestety brak

CYTAT
Mecz w moim wykonaniu bardzo udany...zasłużone zwycięstwo. Gracze Fulham nie poradzili sobie z dobrze dysponowaną obroną Sportingu i świetną grą w ataku. Pamiętam pierwszy mecz...przegrałem wtedy 2-6...wiedziałem że ten wynik nie odzwierciedlał moich umiejętności gdyż był to wtedy mój pierwszy mecz po kliku miesięcznej absencji. Teraz już w miarę się rozegrałem i to było to...forma zwyżkuje...zawdzięczam to też lepszemu padowi hehe
Dzięki za dobry meczyk...w miłej atmosferze...

Cziczinho
KOLEJKA NR: 20

WYNIK

cziczinho milerinho

SCREENY

tomaj
Tomaj Czubinho

Niestety brak screenów sad.gif

Strzelcy: samobój, 3x Keirrison, Menezes, Andres Diaz, Di Maria

Gdyby nie fakt, że pierwsza bramka dla Portugalczyków to samobój, to ten mecz potoczyłby się z pewnością zupełnie inaczej. Pierwsza połowa zakończyła się wynikiem 3:0. W drugiej Benfica zdobyła w przeciągu 15 min kolejne 3 gole, czym uspokoiła grę, a w końcówce ustaliła wynik na 7:0
seba

Dobre zawody.

Dobry mecz, wynik niekoniecznie.
lukasz44
lukasz44 dikhet

Screeny:

Opis:
Mecz zaczął się fantastycznie dla Włochów, już w 4 minucie po mocnym wbiciu piłki w pole karne przez Sancheza bramkarz Blackburn tak niefortunnie interweniował że strzelił samobója. Jednak gospodarze nie poszli za ciosem, a wyrównującego gola zdobył Roberts, mocnym strzałem po ziemi. Tuż po rozpoczęciu drugiej części gry Roberts dołożył kolejne trafienie i zrobiło się dość nieciekawie dla Włochów. Jednak 4 minut pózniej fatalnie zachował się jeden z obrońców Blackburn i sfaulował rywala prokurując rzut karny, do piłki podszedł Di Natale i .... GOOOOOOL ! Kibice Udine odetchnęli z ulgą, a ich pupile zaczeli grać lepiej, chyba przed to że drużyna rywala była osłabiona. 10 minut póżniej o mały włos mielibyśmy 3 bramkę dla Anglików, ale piłka 3 razy była wybijana z linii bramkowej przez graczy Udine i bramkarza !!!
W 75 minucie fantastyczną akcję dwójkową rozegrała para Floro Flores i Di Natale, a ten drugi w sytuacji sam na sam zdobył gola uderzając tuż obok słupeczka. Do końca meczu wynik się już nie zmienił i Udine zdobyło kolejne 3 pkt.

Wielkie brawa dla Dikheta, nie wiem jak to możliwe że zajmuje on ostatnie miejsce, gdyż gra naprawdę dobrze.
Edi092
Edi Bakel

Pechowy mecz dla gospodarzy gdyż mieli oni 3 pk na wyciągnięcie ręki lecz goście przeprowadzili 3 sytuacje po który padły bramki.. obrona zawiniła szczególnie. szkoda straconych pk. któryś już raz. Dzięki za dobry mecz !
majster37pl
Czubinho majster37pl

Kolejna porazka hsv . Mecz otwarty i z duza iloscia dobrych okazji . Wiecej wykorzystali gracze Borussi i wygrali wink.gif
majster37pl
MM majster37pl

Dosyc jedno stonny mecz o czym swiadczy wynik
snajper1929
snajper1929 dikhet

Za wysokie zwycięstwo do którego przyczynił będący w słabej formie bramkarz Blackburn. Kto wie jak potoczyłby się mecz gdyby przy stanie 0:0 Emerton trafił w bramkę a nie w słupek. Brawa dla Dikheta za walkę o zasłużoną honorową bramkę. dzięki

majster37pl
Kolejka 19

majster37pl Acidd

W miare wyrownany mecz . Zadecydowaly szczegoly na moja korzysc wink.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.