Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 2 08.02 - 14.02, kolejki 5 - 8
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 3
Bakel
Kolejka 5

Mlody08 - WKSRKS
babka - arczi3333
reyty - Mrozy
gviazda10 - similo14
Niewczas - Roor1910
adams_fcb - artur2406
camel11 - waldi198

Kolejka 6

arczi3333 - Mlody08
Mrozy - WKSRKS
similo14 - babka
Roor1910 - reyty
artur2406 - gviazda10
waldi198 - Niewczas
camel11 - adams_fcb

Kolejka 7

Mlody08 - Mrozy
arczi3333 - similo14
WKSRKS - Roor1910
babka - artur2406
reyty - waldi198
gviazda10 - camel11
Niewczas - adams_fcb

Kolejka 8

similo14 - Mlody08
Roor1910 - Mrozy
artur2406 - arczi3333
waldi198 - WKSRKS
camel11 - babka
adams_fcb - reyty
Niewczas - gviazda10
arczi333
7 kolejka
Arczi333 Similo

Blackburn mnie zaskoczylo i od 1 sekundy meczu atak moj blad i starta pilki i 1-0 w 1 minuci szok i tak 1 polowa mine w 2 sie przebudzili gracz z grecji i udalo soe dzieki swietnej grze cisse wygrac

Matis08
5 kolejka
Mlody08 WKSRKS

Masakra. Niewykorzystany karny, potem samobój z rożnego. Następnie czerwona kartka dla przeciwnika, 5 100%, żadna nie wykorzystana, niewykorzystane okazje zemściły się w postaci 2 bramki dla Fulham smile.gif

6 kolejka
Arczi333 Mlody08

Znacząca przewaga Sampdorii nad greckim zespołem. Świadczy o tym liczba oddanych strzałów:) Mecz prowadzony bardzo szybko.

Wrzucone przeze mnie po uzgodnieniu smile.gif
reyty
Kolejka 7

reyty waldi198

camel11
KOLEJKA NR 5

camel11 waldi198

Opis:
Mecz dość wyrównany. W pierwszej połowie niewiele okazji bramkowych tak dla piłkarzy PSV jak i Wolfsburga. W drugiej połowie gra stała się troche bardziej otwarta co zaowocowało bramką Koevermansa w 52 min. Potem jednak znowu dużo szarpaniny i gry w środku pola, aż do kończącego gwiazdka.
Roor1910
roor1910 reyty

Dzięki za mecz wink.gif
waldi198
8.kolejka

waldi198 WKSRKS

gviazda10
gviazda10 camel11

Foto strzelców nie mam bo z przyczyn technicznych nie moglem zrobic ale podaje bo spisalem:

Ajax
Aissatti
Kennedy

PSV
Lazović

Mecz stał na wysokim poziomie pierwsza polowa była bardzo wyrównana. Na przerwę z lepszymi humorami schodzili jednak gospodarze którzy prowadzili po golu Aissttiego. W drugiej połowie goście dosyć szybko doprowadzili do remisu. Pomimo narastających ataków PSV, Ajax po jednej z kontr ustalił wynik meczu 2-1.
similo14
similo14 Babka

Dobry wyrównany mecz. Ale według mnie remis niesprawiedliwy po tym meczu ktos powinnien zdobyc 3 pkt niewazne kto ale to nie był mecz na remis.
Niewczas
Kolejka 5
Niewczas Roor1910

W pierwszej połowie drużyna Zenitu była zdecydowanie lepsza, jednak w drugiej części spotkanie się wyrównało a mimo to gospodarze zdołali dorzucić jeszcze 2 bramki. Mam tylko 1 screena, którego zdążyłem zrobić zanim połączenie zostało zerwano... Wina serwerów.

artur2406
artur2406 gviazda10

Bardzo dobry, szybki, czysty mecz. Obie drużyny stworzyły sobie po kilka doskonałych sytuacji, ale ich nie wykorzystały. Wynik sprawiedliwy mimo iż gospodarze wyrównali już w doliczonym czasie gry.
babka
babka Artur2406

similo14
similo14 Mlody08
babka
KOLEJKA 5

babka arczi333

camel11
KOLEJKA NR 6

camel11 adams_fcb

Opis:
Dobry mecz, mimo niewielu goli. Bramka wpadła dopiero w drugiej połowie po dość niefortunnej interwencji Coupeta. Wynik do końca nie uległ już zmianie.
adams_fcb
KOLEJKA NR.5

adams_fcb artur2406

Screena ze strzelcami bramek zrobić nie zdążyłem (tak samo nie zdążył artur2406), bo wyrzuciło nas z gry. Ale na szczęście ich (strzelców) zapamiętaliśmy, a mianowicie dla gospodarzy strzelali Luyindula i Erding, a dla gości honorowe trafienie zaliczył Hübschman

OPIS MECZU:

Mecz do porywających nie należał, ale woli walki obu ze stron odmówić nie można. Mecz raczej wyrównany, lecz gospodarz dążył większymi środkami do upragnionego zwycięstwa i udało się.

PS. I znowu mi się trafił zonk z tymi samymi strojami pomimo tego, że przy wyborze ich przed meczem wszystko wyglądało prawidłowo. Żeby nie było, że wymyślam farmazony zrobiłem screena:

Taki widok miała tylko jedna osoba: ja (u gościa wszystko wyglądało tak jak powinno), ale najgorsze jest to, że wszystko mam na 99% dobrze spatchowane, a mimo to takie cyrki maja miejsce. Może ktoś zna powód występowania tego błędu i pomógłby go rozwiązać.
camel11
KOLEJKA NR 8

camel11 babka

Opis:
Mecz od początku układał się po myśli gości. Już w pierwszej akcji szczęściu przeszkodziła poprzeczka. Niedługo potem padł jednak oczekiwany gol. PSV wzięło się za odrabianie strat i tuż przed przerwą wyrównał niezawodny Koevermans.
Po przerwie wyrównana gra toczyła się do 63' kiedy to za sprawą Liedsona na prowadzenie ponownie wyszli piłkarze Sportingu. Ten sam piłkarz pare minut później dołożył podłamanej drużynie gospodarzy jeszcze dwie bramki, zaliczając tym samym klasycznego hat-tricka. Piłkarze PSV nie popisali się formą w tym meczu biggrin.gif Dobry mecz ;]
artur2406
Artur2406 arczi333

arczi333
CYTAT(artur2406 @ Feb 10 2010, 19:11) *
Artur2406 arczi333

widze ze zapomniales strzlców dodać

Niewczas
Kolejka 8
Niewczas gviazda10

Jak to mawiają "niewykorzystane sytuacje się mszczą". Zenit stworzył sobie kilkanaście klarownych okazji, ale żadnej z nich nie zdołał wykorzystać, natomiast piłkarze Ajaxu przeprowadzili świetną kontrę i zaskoczyli słabo się spisujących się dzisiaj gospodarzy. Mecz rozgrywany był przez PSL na kolegi hoście, bo ja mam poblokowane porty na routerze i nie mogę stawiać.

waldi198
waldi198 Niewczas

Mecz bardzo pechowy dla gospodarzy dwie dobre akcje piłkarzy gości zakończyły się 2 bramkami, gospodarze byli w stanie strzelić tylko jedna bramkę
Niewczas
Kolejka 7
Niewczas adams_fcb

W pierwszej połowie lepiej spisywali się goście, którzy objęli prowadzenie po fantastycznej akcji, piłkarze Zenitu kompletnie nie mogli się odnaleźć i bardzo niedokładnie rozgrywali. Druga połowa jednak już pod dyktando gospodarzy, którzy po dwóch ładnych akcjach zdołali wyrównać. Patrząc obiektywnie remis sprawiedliwy.

Bez screenów, bo za późno się zorientowałem, że mam wyłączonego FRAPSA...
adams_fcb
CYTAT(Niewczas @ Feb 11 2010, 16:04) *
Kolejka 7
Niewczas adams_fcb

W pierwszej połowie lepiej spisywali się goście, którzy objęli prowadzenie po fantastycznej akcji, piłkarze Zenitu kompletnie nie mogli się odnaleźć i bardzo niedokładnie rozgrywali. Druga połowa jednak już pod dyktando gospodarzy, którzy po dwóch ładnych akcjach zdołali wyrównać. Patrząc obiektywnie remis sprawiedliwy.

Bez screenów, bo za późno się zorientowałem, że mam wyłączonego FRAPSA...

Potwierdzam wynik. Remis jak najbardziej sprawiedliwy mimo, że pierwszą połowę wygrał wyraźnie przyjezdny, a drugą gospodarz.
Dodam tylko jeszcze strzelców bramek swojej drużyny, bo ich(go) zapamiętałem: 2x Luyindula.
Dzięki za meczyk i do rewanżu.
reyty
Kolejka 8

adams_fcb reyty

adams_fcb nie mógł to wrzucam za niego closedeyes.gif
Mrooz5
Kolejka 6 Mrozy 3-1 WKSRKS

WKS
WKSRKS Roor1910

Nie ma co opisywac koncetrowa gra a pozniej , ajj szkoda moich słów .

Roor1910

Gdyby nie perfidne kosy to może by było lepiej ; )
WKS
Gospodarz jestem wiec ja wstawiam wyniki ale nie rozumiem z kosami to co lepiej zebym stracil bramke , fakt chamskie to bylo ale wkoncu C'mon to Gala a nie balet.
arczi333
jak dlamnie kosy na zawodniku ktury biegnie na pewnego gola to chamstwo
arczi333
tak niewolno grac to nie fear
reyty
Wolno, nie wolno, każdy gra jak umie i uważa. Jeżeli ktoś nie gra Fair play to jego sprawa : )
Nie róbmy już spamu od tego oftop jest : )
WKS
NIe ja już ostatnie pytanie mam do arcziego i juz sie nie odzywam mianowicie czy jakby byl final jakiegos bradzo wanzego pucharu( przyklad) i do 90 min bylo 0:0 a zostal ci obronca w tyle ( tylko na kose ta) i napastnik szybki zfaulowal bys ? , tylko szczerze . Ja tylko swoje zdanie wyrazilem poniewaz nie ma w reg. zeby czegos takiego nie robic fakt troche mozna sie poczuc rozrzalonym no ale przeciez nie bede dawal drogi wolnej do bramki. Przepraszam jeszcze raz za offtop . Dziekuje dowidzenia.
Roor1910
Jeżeli tak Ci zależało na wynik było dać znać, najwyżej oddałbym mecz walkowerem wink.gif A w takiej sytuacji wychodzi poprostu czy ktoś ma klasę czy jest grajkiem który gra tylko na wynik wink.gif Szczęście też trochę miałeś bo gdyby napastnicy moi nie byli tak szybcy to pewnie mecz skończył by się przed czasem smile.gif Pozdro i bez odbioru.
snajper1929
Ja odpowiem na pytanie do Arcziego: Nie sfaulowałbym... liczy się fair play, fun a potem wynik...
Roor1910
8k

Roor1910 Mrozy

Dzięki
gviazda10
gviazda10 Similo14

Mecz wyrownany w pierwaszej polowie gospodarze popelnili 2 z rzedu bledy ktore wykorzystali goscie. Mimo wielu okazji obydwu druzyn wynik nie ulegl zmianie. Generalnie ujmujac mecz bledow z jednej i 2 srony z lepsza skutecznoscia przyjezdnych.
arczi333
CYTAT(WKSRKS @ Feb 11 2010, 21:05) *
NIe ja już ostatnie pytanie mam do arcziego i juz sie nie odzywam mianowicie czy jakby byl final jakiegos bradzo wanzego pucharu( przyklad) i do 90 min bylo 0:0 a zostal ci obronca w tyle ( tylko na kose ta) i napastnik szybki zfaulowal bys ? , tylko szczerze . Ja tylko swoje zdanie wyrazilem poniewaz nie ma w reg. zeby czegos takiego nie robic fakt troche mozna sie poczuc rozrzalonym no ale przeciez nie bede dawal drogi wolnej do bramki. Przepraszam jeszcze raz za offtop . Dziekuje dowidzenia.

WKSRKS daje se ręke uciąć że bym nie z faulował jak troche pograsz wpesa to zrozumiesz że wynik nie jest najważniejszy ale widze że długa droga przed tobą i dlatego masz słabe wyniki
bo ci zależy tylko na wyniku nie na fajnym meczu nara pozdro
zresztą ludzie kturzy zemną grają w inych ligach mogą potwierdzić co napisałem że ja tak nie gram
reyty
reyty Mrozy

PS
Chłopaki skończcie z tym offtopem : )
Matis08
7 kolejka
Mlody08 Mrozy

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.