lukasz44
Jan 21 2010, 21:24
W Fazie pucharowej gramy typową PeSową rozpiską :
Ustawienia meczowe :
Czas: 15 minut
Forma: losowa
Kontuzje: włączone
Pora: Dzień/Noc
Pogoda: Słońce
Sezon: Lato
Czas zmiany ustawień: długi
Dogrywka: włączona
Rzuty karne: włączona
W FAZIE PUCHAROWEJ GRAMY TYLKO JEDEN MECZ, BEZ REWANŻY !!!
Schemat wpisywania wyników ten sam. Termin do 25 stycznia!
Milerinho
Jan 23 2010, 11:57
W pełni zasłużone zwycięstwo milerinho. W pierwszej połowie bardzo fajnie rozgrywał piłkę, co zaowocowało dużą liczbą sytuacji podbramkowych, z których trzy zostały wykorzystane. Ja z kolei nie potrafiłem wykorzystać dobrej formy Radzewicza.
W drugiej połowie przez większą część czasu gry milerinho prowadził 2 bramkami, co dawało mi nadzieję na doprowadzenie do dogrywki (przy dużej dozie szczęścia). Niestety Skaba popisał się pawełkowatym kiksem, po którym Gajtkowski efektownym szczupakiem strzelił czwartego gola dla Korony. OD tego momentu na boisku niepodzielnie panowali gracze z Kielc.
Bardzo dobry mecz w wykonaniu milerinho. Ja zagrałem tylko przyzwoicie. Z tak klasowym graczem jak milerinho trzeba wznieść się na wyżyny swoich umiejętności, a także liczyć, że fortuna będzie po Twojej stronie.
Powodzenia dalej ;-)
Kubbas
Jan 24 2010, 08:54
Miler bramka z 1:30 mistrzowska
majster37pl
Jan 24 2010, 13:26
Ehh, Pawełek łapał piłki od swoich obrońców, po takiej "paradzie" padłą druga i nie wpadła wyrównująca bramka
Kubbas
Jan 25 2010, 02:40
Proszę o +2 dni, dzisiaj przeciwnika nie ma, wczoraj mnie nie było prawie cały dzień, jutro to rozegramy.
lukasz44
Jan 25 2010, 08:57
Do czwartku przedłużamy mecze :
snajper1929-bobex77
Dorian - Kubbas
dorianq
Jan 27 2010, 17:48
OPIS:
w tym meczu bylo wszystko,mecz mial niezwykla dramaturgie, jednak lepiej rzuty karne wykonywali gracze ŁKS'u i to oni awansowali dalej, emeryci sa zapewne niespodzianka w polfinale, sil raczej na korone im juz nie starczy...
SCREENY

Kubbas
Jan 27 2010, 17:53
Dzięki, jak z effortu w defensywie jestem mega zadowolony, szkoda tylko tego karnego zrobionego przez automat, bo ja blokowałem strzał drugim obrońcą, to z ofensywy nie jestem w ogóle zadowolony, posiadanie nie dało za dużo strzałów a w 11 jestem słaby. W dogrywce 2 spudłowane setki.
Dzięki za meczyk, fajne spotkanie
lukasz44
Jan 27 2010, 18:42
snajper1929-bobex77
Ze względu na kłopoty ze sprzętem które ma bobex77 zostaje wpisany walkower dla Snajpera1929.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.