Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: halladin- zmierzch boga we2002 hehehe
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
halladin
chciałem podziękować za mozliwość bycia uczestnikiem ligi issonline przez 4 sezony. Trafiłem tu na paru 'przyjemniaczkòw'wink.gif jak : piog, kamilo sendzik bartoosh kjacek jaaca gutted tobi ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,polubilem tez takich z ktorymi prawie nigdy nie gadalem: bakel, kemot, mario<co sezon myslalem ze spadniesz hehe> ,akuz, albin, kuro, mino -dzieki leszczyki;),,,

jak pamiętam 'od zawsze' cos się psuło na stronie- 1000 kryzysòw, 'feniksowych powstań'- wiecej smiechu niż dramatu heheh........bywało ròżnie, ale na szczęscie to cheć grania w we2002 decydowała o tym czy chce uczestniczyć w kolejnej odsłonie IO. Myslalem, że to bedzie trwalo troche dłuzej a ja będę swiadkiem przeistaczanie się tej gry w kult na miare sensible soccer :wink: ......myślalem.

Mimo, że bujam sie ze studiami<jeszcze...> pracą, zyciem towarzyskim, pielegnowaniem swojego indywidualizmu hehe, i od kilku tygodni 'nowym' to czas na we zawsze mialem:) i raczej zamierzam miec.

Powodem mojego odejscia jest zatem nie brak czasu, a fakt, ze najgłupszy człowiek na IO wykorzystujac pełniona funkcję admina w wygodny dla niego sposòb kasuje mi posty, modyfikuje je na własne potrzeby.....nie zamierzam tego zaakceptować. Mam prawo do krytyki, do wypowiadania się w dowolny dla mnie sposòb, decydowania o sobie........
T-mac przekroczył swoje kompetencje wielokrotnie, tępiąc przejawy 'nieposłuszeństwa'----dzisiaj przesadził ostatecznie; w skròcie: kolega Kjacek dostał kartonik koloru zołtego za uzycie w poście słowa 'cieniasy'---T.mac w obronie 'urażonych' <w/g mnie chyba przewrażliwieńcòw i ludzi nie mających pojecia o zasadzie kontekstu hehe> postanowił zadziałać, a ja jako afirmator liberalizmu:) wyśmiałem ten fakt wytykajac moderatorowi urządzanie sobie 'prywaty'........po czym T-mac napisał niewybredny komentarz,, jeszcze chwile poźniej skasował swoje, mòj, kjacka posty, anulował kartonik i uznał sprawe za niebyła----podejrzewam, że ze względu na brak argumentòw na postawione przez mnie zarzuty...........po czym na moją zaczepke na gg, że jest wiesniakiem<tu mi nerwy puściły bo jak sie cos robi to trzeba byc swiadomym konsenwencji> zwyzywał mnie soczyście i napisał:::

tmc (14:13)
'boli cie ze ja moge wycinac a ty nie'

...po czym zostałem zablokowany. Pòźniej zauwazyłem, że przemodelował kilka innych postòw< Kjacka> i wykasował mòj post na pozegnanie Kjacka

Reasumujac: wobec wiesniactwa, chamstwa, prostactwa czuję się bezsilny, nie zamierzam walczyć o swoje prawa i i z łamaniem ich przy wykorzystywaniu takich metod jak kasowanie i wycinanie--
--to nie Białoruś :wink: zresztą te posunięcia moderatora T-maca, obok wyzwisk głòwne w dyskusjach i kłòtniach, świadcza bardzo źle o jego zdolnościach do bycia moderatorem, nie wspominając o umysłowych możliwosciach, ktorymi 'czestuje' innych------dlatego odchodzę. Jest to zbyt uwłaczające dla mnie użerać się z takimi prostakami, wiedząc że zawsze mogą cie 'przyblokować' ---szkoda ale jakos musze sie bronić

Jeszcze raz dziekuje za 'lepsze' chwile

p.s czytajacy ---pisałem 'jednym tchem', wiec prosze o olanie błedòw:)

pzdr halladin
chazzzz
Ale T-Mac odchodzi!!!! Więc Hall zostań!!!! A tak moim zdaniem ta kłòtnia jest jeszcze za bardzo na "żywo". Obydwaj troche ochłoniecie to moze dojdziecie do porozumienia... :?:
Kamilo
eh Hall... czy to nie za pochopne ruchy ?:> wsumie przedstawiles powazne powody, Timak postąpił nieslusznie moim zdaniem i chyba nie bedziesz przez jedną osobe odchodził z IO... ziomek kurrfa ogarnij sie, Timak ty go przepros ( tylko nie dawaj mi kartki za to co napisalem albo bana smile.gif ) i tez troche ogarnij swoje zachowanie bo czasami przeginasz... Bycie modem nie zmienia faktu ze pewne reguly obowiazuja :>
lucio
Hall - nie po to wchodziłem do ligi zeby teraz wszyscy odchodzili!!! Jak tak dalej pòjdzie to chyba sam zrezygnuje, bo nie ukrywam ze moim celem było dojscie do 1 ligi pokananie tam najlepszych ale skoro czołòwka odchodzi.......
StraY
nawet nie wiesz jak mnie uszczęśliwiłeś halladin:P

mimo, ze gracz z ciebie wielki i fakt ze odchodzisz z ligi mnie nie bawi, ale przynajmniej nie bede musial czytac twoich wypocin wielkiego znawcy zycia
Kamilo
burak........ a raczej pyra......... ohmy.gif
j.osti
Wydaje mi się, że powoli wszystko zaczyna się sypać: liga (chociaż nie gram), forum dla coraz większej liczby osòb staje się miejscem do wyżywania się itd. itp. Szczerze mòwiąc- SZKODA, bo zaglądam tu codziennie od dłuuugiego czasu i sam odważyłem się coś tam pisać na początku roku. Ale z drugiej strony straszny tu bałagan. Delikwenci z zasłuzonymi czerwonymi kartkami wracają jako goście i tak dalej. Halladin- ròb co chcesz, w końcu jesteś już duży i sam najlepiej wiesz, co jest dla Ciebie najlepsze. POWODZENIA A tak przy okazji, mògłbyś tak nie rzucać tymi "wieśniakami", bo nie każdy jest z W-wy. POZDRO
Czarny
trzymaj sie halladin!!! :!:
masz racje i bron swojego honoru...
nie znam Cie zbyt dlugo ale po jednej dzisiejszej rozmowie przez gg moge stwierdzic ze jestes spoko ziomkiem :wink:
masz moj numer gg??? :?: jak nie to :arrow: 9223150
ZAWSZE mozesz napisac i pogramy sobie w we :wink:
niestety tak juz jest ze mody i adminowie naduzywaja swoich praw...
czepiaja sie glupot... pomyslcie o tym chlopaki!!! :!: bo nie wrozy to niczego dobrego dla IO i ligi... a wiekszosc chce zeby to wszystko istnialo i dobrze prosperowalo...w tym ja :wink:
Pozdro dla Ciebie HALL Pamietaj o sparach :wink:
Lampard
ale jaja, a przeciez tu chodzi tylko o gre w WE2002... :?
snake
ale jaja, a przeciez tu chodzi tylko o gre w WE2002...  :?

A nie bo to coś więcej....niż tylko gra to scena, forum, kanal irc, wiki ;-)
A co do całej sprawy to napisze jedno słowo: dzieci.
kemot
Prawda jest taka ze T-Mac z braku argumentow uzyl czegos czego w rownym "straciu" uzyc nie powinien.
Jak najbardziej rozumiem halladina, i jego decyzje, porownanie do Bialorusi trafione.

Mimo ze nie odgrywam znaczacej roli w I lidze, i mozliwe ze w nastepnym sezonie bym gral w II to jezeli KjacK i Hall nie przystapia do 7 sezonu, ja tez rezygnuje z gry.
Cinek
Halladin,Kjacek nie mowcie ze tak malo trzeba byscie sie poddali,zrezygnowali z tego co lubicie robic??Az tak latwo odpuszczacie?Dziwne to dla mnie.Ale wydaje mi sie ze tymi odejsciami mocno chcecie zaakcentowac postawe T.Maca...
T-Mac
ja to bym powolal komisje
aha takie sprawy sie zalatwia na gg ale ze ty zaczynasz przywitaniem na gg od debili i wiesniakow to co mam stac i patrzec jak mnie obrazasz
wiem popelnilem blad w tamtym temacie za co przepraszam Kjacka
ale Hall obronca slabych i pokrzywdzonych zawsze musi wpier.. swoje 3 grosze, zauwazylem ze tak jest odazwsze z twojej strony na moja osobe
nie wiem nie lubisz mnie trudno ale to nie powod zeby publicznie mnie obrazac za takie czynny ludzie sie saduja smile.gif

tmc (14:13)
'boli cie ze ja moge wycinac a ty nie'

to napisalem pod wplywem emocji po tym jak mnie obraziles
co prawda ci odszczeknolem ale taki juz jestem

macie tu loga z gg

Piotrek (16-05-2005 13:32)
cos masz do mnie /?
3482721 (16-05-2005 13:32)
ale ty jednak debil jesteś----wycinaniem wypowiedzi pogrązyułes si ewieśniaku zupełnie
to pisz na gg
3482721 (16-05-2005 13:32)
tak zębys nie wycinal na forum moich wypiowiedzi
wyciolem wszystkie
i kjace
i moje i innych
co nie sa w temacie
3482721 (16-05-2005 13:33)
no to przywroć mnie,,,nie życze sobie takiej prywaty
bylo w temacie bo w temacie dales zolta kartkę
Piotrek (16-05-2005 13:33)
zoltej kartki nie ma
Piotrek (16-05-2005 13:33)
przeczytaj co napisalem
jak cos robisz to licz si e z konskekwencjami
Piotrek (16-05-2005 13:34)
ty rowniez
Piotrek (16-05-2005 13:35)
aha
Piotrek (16-05-2005 13:35)
wiesniak i debil to cie zrobil
3482721 (16-05-2005 13:36)
hehe dobry jesteś
Piotrek (16-05-2005 13:36)
najlepszy

oczywiscie co ci napisalem na gg zebys zerknol na forum ze kartki nie ma - to napisalem na forum i wywalilem zolta kartke, oraz napisalem zeby ludzie tylko pisali tekst zwiazany z tematem ale co tam dalej swoje
hmmm tak sobie mysle ile to ja razy wywalalem twoja wypowiedz czy innych bo sobie tego nie przypominam

Postaw sie czasami na moim miejscu jestem tu od poczatku (6 wspanialycg edycji) i jak nikt inny proboje jak moge ogarnac, pomagac, uszczesliwiac ludzi na naszej kochanej scenie iss
raz na 5 lat czlowiekowi trafi sie slabszy dzien popelni blad ( mowie o sobie) to nie powod zeby go odrazu obrzucac blotem
do tego dochodzi ze za 4 dni nie bede juz mial neta to chodze wkurwiony jak nie wiem co
sorry

ps.
jestem za glupi na moderatora(admina) za glupi by dzialac na tej stronie (mama napisala za mnie mature) wiec moze juz nie bede wracal bo po co
jade na Bialorus do wujka hehe
Bart_io
yo , ja popieram T-mac'a (teraz na mnie sie rzuca sad.gif ) ze wzgledu na to ze na forum to powinno byc zalatwiane w ostatecznosci a nie Hall zrobil z tego wielkie HALLO . od tego jest gg , oczywiscie moim skromnym zdanem blad popelnil takze T-mac no ale kazdemu moze sie zdarzyc , a tym bardziej ze za 4 dni nie bedzue mial neta , moje kondolencje smile.gif wogole to jak napisal snake dziecinada pozdro :arrow:
halladin
o nie.....dlaczego ci, z ktòrymi nigdy nie gadałem się wypowiadają??? bez sensu : )

i mała uwaga::::: T-mac znowu kłamie i modyfikuje

Ja1 (16-05-2005 14:10)
to wycinanie , modyfikowanie postòw nie oplaci ci sie
uwierz mi lepiej wiesniaku
tmc (16-05-2005 14:10)
adas
Ja1 (16-05-2005 14:11)
ja mowie powaznie
tmc (16-05-2005 14:11)
odwroc sie i zobacz czy czasami nikt cie nie laduje od tylca
WIESNIAKU
nie nie laduje
napewno
bo gadasz jak bys mial chuja w dupie
.......
tmc
boli cie ze ja moge wycinac a ty nie
Ja1 (16-05-2005 14:13)
zastanow si eczy to nie jest zalosne
tmc (16-05-2005 14:13)
zastanow sie za nim napiszesz do kogos ty debilu ty wiesniaku
tmc (16-05-2005 14:16)
milego zycia
nara
Ja1 (16-05-2005 14:18)
lepiej abysmy pisali do siebie wylacznie na forum chamie
tmc (16-05-2005 14:19)
cham to pomagal twojemu ojcu cie plodzic
papa
Ja1 (16-05-2005 14:19)
ja si enie boje dyskutowac na forum publicznym

tyle:)----a feee t-macu

p.s stray: dałbys sobie już siana na koniec bo sie chłopaki z ciebie śmieją

i na koniec hasło kupokrzepieniu:::

niech żyje wsiurski hip-hop i wino z kufla!!!!
T-Mac
o nie.....dlaczego ci, z ktòrymi nigdy nie gadałem się wypowiadają??? bez sensu : )

i mała uwaga::::: T-mac znowu kłamie i modyfikuje

to wycinanie , modyfikowanie postòw  nie oplaci ci sie
uwierz mi lepiej wiesniaku
tmc (16-05-2005 14:10)
adas
ja mowie  powaznie
odwroc sie i zobacz czy czasami nikt cie nie laduje od tylca
WIESNIAKU
nie nie laduje
napewno
bo gadasz jak bys mial chuja w dupie
.......

boli cie ze ja moge wycinac a ty nie
Ja1 (16-05-2005 14:13)
zastanow si eczy to nie jest zalosne
tmc (16-05-2005 14:13)
zastanow sie za nim napiszesz do kogos ty debilu ty wiesniaku
milego zycia  
nara  
Ja1 (16-05-2005 14:18)
lepiej abysmy pisali do siebie wylacznie na forum chamie
cham to pomagal twojemu ojcu cie plodzic  
papa
Ja1 (16-05-2005 14:19)
ja si enie boje dyskutowac na forum publicznym

tyle:)----a feee t-macu

p.s stray: dałbys sobie już siana na  koniec bo sie chłopaki z ciebie śmieją

i na koniec hasło kupokrzepieniu:::  

niech żyje wsiurski hip-hop i wino z kufla!!!!

niby gdzie klamie ????? napisales mi pare cieplych slow to ci odszczeknolem
nic nie modyfikuje i nie KŁAMIE
ZE JESTES Z WAWY TO ODRAZU MUSISZ KOMUS PISAC WIESNIAK ????

aha jeszcze raz mnie obraz tu na forum a ci dam bana
bo sobie kurwa mac wypraszam takie odzywki do mnie
gutted
Oki, tymi ostatnimi watkami chyba juz sobie wszystko wyjasniliscie. Starczy juz jechania po sobie nawzajem. Zgody miedzy wami raczej nie bedzie. Wiec nie ma sensu tego kontynuowac.
Zal sie robi patrzac na to wszystko, ze tak to musi sie skonczyc ;/,
gdyz obaj jestescie postaciami nietuzinkowymi na tej scenie .....

....zamykam........
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.