jak pamiętam 'od zawsze' cos się psuło na stronie- 1000 kryzysòw, 'feniksowych powstań'- wiecej smiechu niż dramatu heheh........bywało ròżnie, ale na szczęscie to cheć grania w we2002 decydowała o tym czy chce uczestniczyć w kolejnej odsłonie IO. Myslalem, że to bedzie trwalo troche dłuzej a ja będę swiadkiem przeistaczanie się tej gry w kult na miare sensible soccer :wink: ......myślalem.
Mimo, że bujam sie ze studiami<jeszcze...> pracą, zyciem towarzyskim, pielegnowaniem swojego indywidualizmu hehe, i od kilku tygodni 'nowym' to czas na we zawsze mialem:) i raczej zamierzam miec.
Powodem mojego odejscia jest zatem nie brak czasu, a fakt, ze najgłupszy człowiek na IO wykorzystujac pełniona funkcję admina w wygodny dla niego sposòb kasuje mi posty, modyfikuje je na własne potrzeby.....nie zamierzam tego zaakceptować. Mam prawo do krytyki, do wypowiadania się w dowolny dla mnie sposòb, decydowania o sobie........
T-mac przekroczył swoje kompetencje wielokrotnie, tępiąc przejawy 'nieposłuszeństwa'----dzisiaj przesadził ostatecznie; w skròcie: kolega Kjacek dostał kartonik koloru zołtego za uzycie w poście słowa 'cieniasy'---T.mac w obronie 'urażonych' <w/g mnie chyba przewrażliwieńcòw i ludzi nie mających pojecia o zasadzie kontekstu hehe> postanowił zadziałać, a ja jako afirmator liberalizmu:) wyśmiałem ten fakt wytykajac moderatorowi urządzanie sobie 'prywaty'........po czym T-mac napisał niewybredny komentarz,, jeszcze chwile poźniej skasował swoje, mòj, kjacka posty, anulował kartonik i uznał sprawe za niebyła----podejrzewam, że ze względu na brak argumentòw na postawione przez mnie zarzuty...........po czym na moją zaczepke na gg, że jest wiesniakiem<tu mi nerwy puściły bo jak sie cos robi to trzeba byc swiadomym konsenwencji> zwyzywał mnie soczyście i napisał:::
tmc (14:13)
'boli cie ze ja moge wycinac a ty nie'
...po czym zostałem zablokowany. Pòźniej zauwazyłem, że przemodelował kilka innych postòw< Kjacka> i wykasował mòj post na pozegnanie Kjacka
Reasumujac: wobec wiesniactwa, chamstwa, prostactwa czuję się bezsilny, nie zamierzam walczyć o swoje prawa i i z łamaniem ich przy wykorzystywaniu takich metod jak kasowanie i wycinanie--
--to nie Białoruś :wink: zresztą te posunięcia moderatora T-maca, obok wyzwisk głòwne w dyskusjach i kłòtniach, świadcza bardzo źle o jego zdolnościach do bycia moderatorem, nie wspominając o umysłowych możliwosciach, ktorymi 'czestuje' innych------dlatego odchodzę. Jest to zbyt uwłaczające dla mnie użerać się z takimi prostakami, wiedząc że zawsze mogą cie 'przyblokować' ---szkoda ale jakos musze sie bronić
Jeszcze raz dziekuje za 'lepsze' chwile
p.s czytajacy ---pisałem 'jednym tchem', wiec prosze o olanie błedòw:)
pzdr halladin