Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: anulowanie meczu ligowego
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2
dosko10
Sorki ze post na głównym forum ale jakos mi sie przycisło :/

Kolega szolpas po rozegraniu ze mna pucharowego meczu stwierdził ze to był ligowy i on go wpisuje bo on nie gra pucharów.
Prosze o anulowanie wyniku ligowego meczu .
Zrzuty z gg - rozmowa o pucharze:

Prosze o ocene całej sytuacji.

szołpas
CYTAT(dosko10 @ Nov 7 2009, 22:38) *
Sorki ze post na głównym forum ale jakos mi sie przycisło :/

Kolega szolpas po rozegraniu ze mna pucharowego meczu stwierdził ze to był ligowy i on go wpisuje bo on nie gra pucharów.
Prosze o anulowanie wyniku ligowego meczu .
Zrzuty z gg - rozmowa o pucharze:

Prosze o ocene całej sytuacji.

tak,tak pozwoliłem sobie tez zrobic skrin z gg:
klik
i jakos nie widze wiadomosci "teraz nie moge - puchar tylko gram nie ligowe" ^^ ... niezłe ziółko z ciebie biggrin.gif
dosko10
żal... decyzje pozostawiam adminowi...
snajper1929
Za próbę ewidentnego oszustwa Szołpas powinien ponieść konsekwencje co Ty człowieku ludzi masz za frajerów a siebie za mega cwaniaka...żenada.
lukasz44
Każdy ligowiec wie że Dosko ma przedłużony czas grania meczów, chce zagrać puchar bo termin jest do 9, napisał ci o tym, myślę że sytuacja jest tu dość jasna, ciekawe jak zachowałby się szolpas jakby przegrał ;-P wtedy to napewno byłby to puchar. ;-)
szołpas
CYTAT(lukasz44 @ Nov 8 2009, 07:35) *
Każdy ligowiec wie że Dosko ma przedłużony czas grania meczów, chce zagrać puchar bo termin jest do 9, napisał ci o tym, myślę że sytuacja jest tu dość jasna, ciekawe jak zachowałby się szolpas jakby przegrał ;-P wtedy to napewno byłby to puchar. ;-)

ano wlasnie,bylem w 100 procentach przekonany ze gramy lige no ale on mi nic nawet nie powiedzial smile.gif
niemam tej wiadomosci na gg ;o
niechce mi sie gadac wiecej na ten temat, prosze o usuniecie wyniku bo zal mi cie dosko dzieciaku nie potrafisz przegrywac ;s
dosko10
CYTAT(szołpas @ Nov 8 2009, 10:04) *
ano wlasnie,bylem w 100 procentach przekonany ze gramy lige no ale on mi nic nawet nie powiedzial smile.gif
niemam tej wiadomosci na gg ;o
niechce mi sie gadac wiecej na ten temat, prosze o usuniecie wyniku bo zal mi cie dosko dzieciaku nie potrafisz przegrywac ;s

kto jest dzieciak to możemy wyskoczyć i zobaczyć ....
a i dziekuję za chęć usunięcia wyniku
Orange_91
Przecież od dawna wiadomo, że dosko10 ma przełożone spotkania ligowe... Wynik usunąłem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.