Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Muzyka do PES6
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
backspace123
Robie muzykę na zamówienie? Czekam na prośby!!!
unikat
Hm... napisz mi ile można utworów bo ja bym był chętny żebyś mi pykną soundtrack wink.gif
Daro.
Nom... mi też by się przydały nowe utworki w grze. tongue.gif
backspace123
Menu
unknow_00054
unknow_00055
unknow_00056
unknow_00057
unknow_00058
unknow_00059
unknow_00060
unknow_00061

Masterliga
unknow_00062

Liga i Puchar
unknow_00063

Edytor
unknow_00064

Muzeum
unkown_00065

Muzeum powtórki
unknow_00070

czyli gdzieś 13 piosenek?
Kubbas
Więcej piosenek, poza tym każdy może sobie pozmieniać soundtrack w prosty sposób więc po co ten temat?

btw lista jest zła
unikat
To że każdy może sobie pozmieniać to akurat się nie zgodzę bo pliki trzeba jak się nie mylę poformatować a ja się na tym nie znam , a jak kolega się zna to git wink.gif niech robi soundtracki i nie odpowiadaj za wszystkich ..
Kubbas
Odpowiadam tylko i wyłącznie za siebie, a przekonwertowanie muzyki trwa 20 sek i wcale nie trzeba się na tym znać
RauL276
No trudne to to nie jest, szybko się robi, lecz jeśli ktos nie ma czasu i\lub chęci, to może się kolegą backspace123 "posłużyć" (bez urazy) smile.gif
Pozdro wink.gif
Orange_91
Tutaj jest dobry tutorial jak wgrać własną muzykę do PESa: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=8121
unikat
Okey ale jeżeli kolega podjął się że może komuś wykonać to wg mnie nie ma żadnych zastrzeżeń żeby ten temat nie istniał.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.