Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyniki - 2v2 Turniej - PES Groups
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum
Kubbas
Tutaj podawajcie wyniki oraz skriny i opisy meczów.
Bakel
Bakel & amar-----------------------JustMe1987 & michalind
FIORENTINA PARIS SAINT GERMAIN

CYTAT
Ozdobą spotkania były piękne bramki.

http://www.youtube.com/watch?v=JeDO171ModQ

Kubbas
Pamiętajcie, że gramy mecz i rewanż wink.gif
Bakel
CYTAT(Kubbas @ Aug 17 2009, 22:20) *
Pamiętajcie, że gramy mecz i rewanż wink.gif

W takim razie po co ma być włączona dogrywka?:>
Kubbas
W sumie może lepiej na początek bez rewanży, ciężko się ugadać na mecz i szybko rozegrać, poza tym nie przemyślałem sprawy z dogrywką.

Gramy bez rewanży
Sawik750
6.5 Team, Kubbas, Goofy, VFB kontra- Lazio, Sawik, Siwers, Wcaleniebyleco 0:1

Nerwy od początku do końca. Szczęśliwa bramka po rzucie karnym!
siwers99
drżalem do konca po dość że miałem problemy ale daliśmy radę. Gratulacje dla Sawika za bardzo dobrą grę i prowadzil grę naszego zespolu w obronie i ataku;)wink.gif
Kubbas
Potwierdzam

oj Gufy po co ten wślizg?
amar
Do kiedy gramy I rundę? Sprawa się przedłuża...
Kubbas
Przedłużam termin do 25. Dalej jeżeli znowu nic nie rozegracie, zamknę turniej.
Kubbas
Teraz powiedzcie sobie to samo co mówiliście innym gdy nie mieli czasu grać, zamykam turniej, śmiechu warta jest postawa uczestników

Dziękuje tym graczom, którzy byli na tyle solidni i uczciwi aby znaleźć czas na zagranie.
siwers99
wstyd...

to może w nagrodę finał dla tych którzy zagrali Siwers99-Sawik na Amarje z Bakelem i mecz o 3 miejsce Kubbas - Goofy na JustMe - Michalind?
Kubbas
Dobra, postanowiłem, że przekształcimy turniej w rozgrywki grupowe, gramy każdy z każdym mecz i rewanż, a więc po jednym meczu już mamy rozegrane między sobą

Niedługo dam na 1szej stronie całą rozpiskę tabeli grupowej, możecie już grać, mecz i rewanż, zasady te same tylko z tą różnicą, że teraz gramy 15 min zwycięzcy grupy oraz drugi zespół grupy na koniec rozegrają finał, pojedynczy mecz. Termin do 31 proponuje, ale pewnie się przedłuży, po 31 zagramy finał.

Jedziemy !

Grają tylko te pary, które już rozegrały mecze, reszta została zdyskwalifikowana....
lukasz44
Ja ze snajperem jesteśmy i byliśmy gotowi grać, ale nie mogliśmy ustalić z Jarkiem i lowriderem terminów grania meczów, zawsze któremuś z nich coś wypadało a to wyjazd a to impreza, więc nie piszcie że wstyd czy coś bo my ze snajperem chcieliśmy to zagrać . . .
Kubbas
Dobra, znając was obydwu mogę pozwolić Wam grać, obyście się wywiązali.

Czyli mam grupę 5 drużynową, 2 drużyny zagrają w finale.
Bakel
http://picasaweb.google.pl/bakel85/IOSkrin...336672578790498

Bakel & amar siwers99 & Sawik750

Gilardino

Gilardino

lukasz44
Z powodu wyjazdu mojego dotychczasowego partnera (Snajper1929) na kilka dni proszę o zmianę partnera, ustaliliśmy wczoraj ze Snajperem że nie ma sensu grać, dlatego proszę o zmianę partnera

Czubinho--->Snajper 1929

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby, niestety narazie ja nie mogę grać, gdyż pad mi się popsuł, ale liczę że jutro przyjdzie mi przejściówka z allegro i już będzie ok. pozdroo rolleyes.gif
Kubbas
Zgadzam się na zmianę partnera w tej sytuacji
siwers99
jestem zmuszony zrezygnować w tego turnieju 2v2 ponieważ zagrałem w dwóch meczach w których nie mogłem kompletnie nic zrobić , cały czas występowały spowolnienia czy na naszym hoscie czy przeciwnika musiałem bo 20 razy przyciskać przyciski zeby coś zrobił ale i tak niekiedy nie robili nie czerpię żadnej przyjemności z gry tak grając , przepraszam organizatora i jak jest jakiś chętny to może mnie zastąpić...
bart10
Szkoda ja bym się chciał zapisać ale nie mogę biggrin.gif
Kubbas
Sawik napisz czy chcesz grać dalej z innym partnerem czy rezygnujesz...
Sawik750
Rezygnuje sad.gif
Kubbas
Nie wiem czy jest sens dalej grać, niech uczestnicy się wypowiedzą, bo przy takim tempie i zaangażowaniu chyba nie ma sensu.
lukasz44
Chyba to jednak nie ma sensu . . .
Kubbas
Niestety zamykam turniej, może kiedyś uda się zagrać jak trafi się grupa bardzo zmotywowanych do grania osób...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.