Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Puchar Ligi IO finał
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 1 > Puchar Ligi IO
Orange_91
Mecz rozgrywamy do 14.06.09r.

Para finałowa:

lowrider89 - Mani3k
dosko10
no Mani3k trzymam kciuki !! cool.gif
lowrider
heh... no zobaczymy co z tego będzie ;]
p.s. może znajdzie się ktoś, kto by nagrał ten mecz jako spectator a potem wrzucił na youtube czy cuś?
ponadto jako, że jest to mecz finałowy, proponuję (za zgodą Manka) rozegranie meczy na 15 min ;]
Mani3k
lowrider89 to jest tylko 1 mecz... również jestem za tym, aby rozegrać go w 15 minutowym wymiarze czasowym.
Co do twojej propozycji ze spectatorem i nagraniem spotkania uważam, iż to fajny pomysł z tym, że moje łącze może nie udźwignąć uploadu dla dwóch użytkowników w jednej z połów, w zależności na której będę Host'em (nie chciałbym, aby lagi zepsuły cała zabawę). wink.gif
Jakiś inny pomysł?
Pozdrawiam rolleyes.gif
siwers99
to skorzystajcie z Lag Detectora v14 przy nagrywaniu prawdopodobnie by wyeliminował lagi;)
jarek
chętnie bym zobaczył finał hehe smile.gif
lowrider
CYTAT(siwers99 @ Jun 10 2009, 10:28) *
to skorzystajcie z Lag Detectora v14 przy nagrywaniu prawdopodobnie by wyeliminował lagi;)

milerinho chciał grać ze mną na LD mecz ligowy jednak ów program nie działa u mnie ;/

p.s. jeśli łącze na to pozwoli to mecz nagram osobiście i wrzucę na youtube ;]
lowrider
Finał Pucharu planowany jest na dziś na godzinę 16:00. Do godziny 17 powinniście dostać już potwierdzenie ze wstępną relacją tekstową i być może screenami. Jak już wcześniej wspomniałem spróbuję także nagrać ten mecz
(prawdopodobnie GameCam-em), ze względu na rozmiar plików, jakie tworzy Fraps.
siwers99
czekam na piękne, spektakularne , emocjonujące widowisko wink.gif
lowrider
Potrzymamy was w niepewności tongue.gif
W swoim i Manka imieniu informuję, że finał nie zostanie dziś rozegrany (na prośbę mojego kolegi z finału).

Pozdrawiam ;]
lowrider
VS

4:2 (1:0, 3:2)

Wielki Finał został rozegrany przy komplecie publiczności. Biletów nie było już od dawna.

W I połowie zagrożenie pod bramką stwarzał częściej Mani3k, którego taktyka powodowała bardzo szybkie przejście do akcji ofensywnych. Lowrider89 rzadko stwarzał zagrożenie pod bramką, ale jeśli już to czynił to jego akcje były niezwykle groźne. Wynik meczu otworzył Guarin w 21min. po dosyć pechowym rykoszecie jednego z zawodników Lazio. Wynik utrzymał się do przerwy mimo wielu dogodnych okazji z obydwu stron (m. in. strzał Manfrediniego w poprzeczkę w 45 minucie)

W II połowie obraz nieco uległ zmianie. Mani3k częściej utrzymywał się przy piłce, jednak powoli do głosu zaczął dochodzić Lowrider89. W 53 minucie po akcji sam na sam Manfredini wpisał się na listę strzelców i wyrównał stan meczu.
69 minuta to kolejna akcja Manfrediniego i kolejne zmarnowane sam na sam. Za długo zwlekał ze strzałem.
83 minuta - strata Zarate w środkowej części boiska, szybko kontra i Hulk po dwukrotnym ograniu Sivigli strzela bramkę na 2:1. Radość w ekipie z Porto, załamanie w wiecznym mieście. Lowrider89 stawia wszystko na jedną kartę, Mani3k próbuje bronić wyniku... 88 minuta i mamy remis! Nieudana pułapka offside'owa i niewidoczny niemal przez cały mecz Pandev strzela bramkę na wagę remisu. W 90 minucie kapitalna interwencja Carizzo po strzale Lopeza, wybicie piłki z linii bramkowej przez Cribariego ratuje Lazio przed rozpaczą w samym końcu meczu. Po 90 minutach mamy 2:2

I połowa dogrywki rozpoczęła się od mocnego uderzenia Lazio - 4 minuta i kolejna już z rzędu niewykorzystana akcja Manfrediniego. Minutę później Hulk fatalnie przestrzela z 14 metrów. Co się stało to się nie odstanie. 104 minuta, klepka z pierwszej piłki Hulk-Rodriguez-Hulk i 3:2 dla Porto. Mocno zostały podniesione morale zawodników z Portugalii.

W II połowie Lowrider89 postanowił zagrać ultra ofensywnie 3-4-3 kiedy to broniło raptem 3-4 zawodników. Reszta próbowała doprowadzić do remisu. W 111 minucie Lopez fatalnie nie trafia do pustej bramki, po wcześniejszej obronie portero Lazio. Rzymianie, którzy powinni i chcieli atakować nie mogli sobie poradzić ze znakomitym przygotowaniem piłkarzy Porto, które cały czas stwarzało zagrożenie - 114 i 119 minuta Mariano nie trafia dwukrotnie w dogodnych sytuacjach. Piłkarze Lazio byli już bardzo zdenerwowani, co okazał Siviglia w 120 min. Faul na Mariano i sędzia wskazuje na wapno. Do piłki podchodzi Gonzalez i po rękach Carizzo strzela bramkę na 4:2. Koniec meczu. Porto jest w niebie, Rzym płacze...

Kolejno:
1.Składy
2.Ustawienia formacji przed meczem
3.Po 45 minutach
4.Po 90 minutach
5.Przerwa statystyki
5.W przerwie
6.Statystyki na koniec meczu
7.Strzelcy
8.Wynik (w tle ten, który mógł zostać bohaterem Włoch - Manfredini)

Mani3k! Wielkie dzięki za ten pasjonujący finał. Mam nadzieję na rewanż w przyszłym pucharze bądź lidze. Dziękuję także za oprawę graficzną w postaci screenów! Spisałeś się na medal.
Pragnę także podziękować Dosko10, który użyczył nam swojego łącza do gry! Zero lagów!

Na sam koniec wielkie podziękowania dla Orange_91 za zorganizowanie tego pucharu. Mam nadzieję, że nadejdzie wraz z nowym sezonem nowa edycja.

Co do filmu - cały mecz został nagrany łącznie ze skrótem pomeczowym. Postaram się jak najszybciej go wrzucić.
Jest co oglądać smile.gif

Pozdrawiam!
siwers99
gratuluje zwycięstwa Mani3k wink.gif Pasjonujące widowisko było;)
jarek
gratki Mani3k...czekam na filmik wink.gif
lowrider

Jak obiecałem tak zrobiłem. Dodaję tutaj linki do finału.
Postanowiłem także wrzucić mecz na jeden z serwerów hostingujących.
Jeśli chcesz, możesz mieć go na swoim PC. Całość zajmuje około 60MB smile.gif
Zapraszam i czekam na komentarze nt. meczu!

I połowa
II połowa
Extra Time

I połowa
II połowa
Extra Time
siwers99
piękna robota wink.gif Piękno gry wink.gif Wielkie dzięki za filmik;)
JustMe1987
Swietne widowisko. Rywale byli klasa sami dla siebie. Gratulacje dla Man3ka ale lowriderowi89 tez naleza sie brawa cool.gif
dikhet
swietny mecz i wysoki poziom choc bramka na 2-2 podejrzana, szczegolnie zachowanie bramkarza
lowrider
Mani3k się bawi w ręczne sterowanie bramkarzem poprostu smile.gif
Zobacz w 45 min. po tym strzale w poprzeczkę jak mnie zmylił bo chciałem strzelić tak jak wykorzystuję 90% sytuacji sam na sam (ukryty zamach) biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.