Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dziwny problem...
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > WE8I - Polska Liga
jacol
ściągnąłem, rozpakowałem, skopiowałem, wszystko ok. działa tylko jest jeden problem...w edytorze niema NIC :shock: :shock: wybieram edit player i obojętne jaką reprezentacje czy klub to w żadnym niema zawodnika :/
czy to taki błąd?
gutted
Ano ma prawo nie dzialac. Wynika to z tego, ze nie modyfikowalismy exe, a wlasnie w tym pliku jest to trzymane.
Przed chwilka posiedzialem nad tym, efektem czego jest ten oto update:

http://www.issonline.pl/PATCHE/gutted/WE8I...gaUpdate1.1.rar

Aby zaaplikowac poprawkę należy zastąpić stary plik WE8.exe - nowym, zmodyfikowanym przez nas WE8.exe oraz zaimportować plik para_we8.bin do 0_text.afs (Graphic Studio, Afs Explorer, DKZ Studio)
Sporawdzalem to na wersji dvd - dziala bez zarzutu. Podejrzewam, ze w grze po sieci tez bedzie teraz wszystko ok. niestety nie mam z kim tego sprawdzic.

potestujcie i dajcie znac.
jacol
No i teraz wsio piknie działa biggrin.gif jest gites
Dobra robota :!:
j.osti
Uuu ale widzę,że Santiago Bernabeu nie został poprawiony. Spròbujcie poprzeglądać stadiony z menu. Przy Santiago Bernabeu od razu wywala do Windowsa. :/ Będzie jakaś poprawka?
Young_KSC
Ja mam dziwny problem albo niewiem moze tak poprostu ma być :
Jak chce zagrac w ML to statystyki wszystkich graczy Default ( Ivarov,Castrolo i spòłka) sa ròwne 0 i wszyscy mają po 15 lat .
Macie tak samo ??(oczywiscie chodzi o dodatek liga polska do WE8)
RealMadryt
Ja mam dziwny problem albo niewiem moze tak poprostu ma być  :
Jak chce zagrac w ML to statystyki wszystkich graczy Default ( Ivarov,Castrolo i spòłka) sa ròwne 0 i wszyscy mają po 15 lat .

Jezeli zaczynasz ML druzyna "KONAMI" to masz najgorszych i najmlodszych pilkarzy aby ich udoskonalac lub dokonywac transferow, aby uleprzyc swa druzyne, klub. Jezeli tak niechcesz wybierz przed ML opcie: bodajrze "match players" i bedziesz mial orginalnych zawodnikow typu THERRY HENRY
Young_KSC
Ale najmołdszych i nagorszych tzn ze wszyscy w statystykach maja wszystko po 0 i po 15lat??w PES4 nie było tak ,tylko jak zaczynałes to kazdy z nich miał tam skillsy a tu lipa dlatego pytam czy w WE8 to normalne czy to moze jest spowodowane wlasnie dodatkiem PL (moze cos z option file)
Jocker
Ja mam dziwny problem albo niewiem moze tak poprostu ma być  :

Jezeli zaczynasz ML druzyna "KONAMI" to masz najgorszych i najmlodszych (...)

Głupoty pieprzysz... Moze i najgorszych ale nie wszystko po 0, a po 2 to oni mają rozne wieki (30, 24,19,....)

P.S. Young nie wiem co moze byc przyczyną... :roll: moze jakis bląd....
Young_KSC
no wlasnie jakis bład :/ ale niewiem jaki
Anonymous
ja jak rozpakowalem to nie mam we8.exe pliku zadnego a jak podmieniam pliki to uruchamiajac gre z pes4.exe nie chce sie ona odpalic
pls o pomoc...
gutted
to jest patch do we8i, a nie do PES4, z pes4 w zyciu ci to nie zadziala....
patcha do pes4 szukaj w archiwum newsow....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.