Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak to zainstalować ? ... wszystko ściągnąłem i co dalej ?
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > WE8I - Polska Liga
Anonymous
prosze o pomoc sad.gif będe bardzo wdzięczny
onix_the_chosen
Rozpakuj programem np. WINRAR i potem rozpakowane pliki podniem z tymi oryginalnymi z PESA. Czy to takie trudne :?: Chyba nie ............. :wink:
gutted
odpal plik WE8i-PolskaLiga.part1.exe, jesli wszystkie czesci masz w jednym katalogu to automatycznie calosc Ci sie rozpakuje.
Pozniej podmieniasz pliki w katalogu dat i save.
Zreszta to wszystko jest w Czytaj to na stronie glownej!!!!!!!!
Anonymous
no dobra ale jak biore zeby mi zainstalowało to pokolei mi leci i nagle że jest potrzebny part 7 ;/ a takiego nie ma ...
Anonymous
To sobie sciagnij i bedziesz mial :evil:
gutted
Patch z polska liga do we8i ma tylko 6 partow, 7 mial do pes4. Cos pomieszales.
Anonymous
ej wszystko mi sie wypakowało i podmieniłem pliki i teraz włączam gre pokazuje mi sie ekran z grą i od razu wraca do pulpitu sad.gif ;( co zrobić ?
gutted
zainstaluj we8i jeszcze raz, potem dopiero zaaplikuj naszego patcha
Anonymous
no już zainstalowałem :/ wszystko pokolei... itd... tak jak miało być instalowane... podmieniłem jeszcze raz pliki i to samo ... dzieki... poprostu super... tyle sie narobiłem wcześniej i teraz nawet nie moge włączyć :/ zajebiscie... a w saveach nie moge zmienić plikòw bo takich jak tam były nie mam tylko kopiuje i się tam wpisują... więc sie nie da podmienić... dobra musze usunąć i od nowa zainstalować ... fajnie wszystko od nowa robić ://////////// yo
gutted
a czy przypadkiem nie miales bledow przy rozpakowaniu archiwum ????
bo na to mi to wyglada
Anonymous
Nie da rady... wszystko działa opròcz pliku 0_TEXT.AFS... =( Jak to podmieniam to mi sie nie chce gra włączyć... sad.gif(( ściągałem już to 3 razy i rozpakowywałem też dużo... i nie było żadnego błędu... i jak włączam na ikone pro evolution soccer 4 to mi sie robi czarny ekran i wraca do pulpitu... eh... nie chce już grać bo znowu jest za dużo roboty: zmiana nazw zespołòw,kraji i statystyk zawodnikòw... dobra... yoyoyo
Szeryf
Mogę porzeczkowy napòj winopodobny postawić, że masz gościu jakąś lowendową kartę graficzną (gf2mx, gf4mx). W takim wypadku 3d Analyzer. Szczegòłòw nie podaję znajdź sobie sam pełno tego na forum.
baski18
Gościu smile.gif To Ty sciagnoles patcha do Pes4 ?? czy do WE8I ??bo to jest duza ròżnica :/ jesli podmieniasz pliki od Pes4 do WE8I i odwrotnie smile.gif

Pozdro
T-Mac
ide jutro do Kosciola pomodlic sie za takich jak on
Anonymous
kurwa... sciągnąłem wszystkie 6 partòw z przed ostatniej wiadomości na stronie głòwnej ! a niżej jest czytaj to ! jak chciałem zrobić tak jak jest w czytaj to ! to mi wyskoczył jakiś error jak wziąłem RUN :/
Anonymous
moja karta graficzna : geforce4 mx 440...
Anonymous
i jak nie działa na tej karcie to było napisać że nie działa na takich kartach: i wymienić :/ bo tak to se całą gre zjebałem :////////
baski18
i jak włączam na ikone pro evolution soccer 4 to mi sie robi czarny ekran i wraca do pulpitu...
widzisz juz co zrobiles zle ?? nagrales patcha do WE8I na Pes4 !! Do Pes4 jest osobny patch z Liga Polska ktory zawieta 7 czesci !!

Pozdro
gutted
rece opadaja.....................
Anonymous
lol2 :] racja tongue.gif smile.gif
Anonymous
a skąd mam ściągnąć te 7 partòw ? bo na głòwnej nie ma... :>
j.osti
Jak to nie ma?

http://www.issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1112513357
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.