Mam taki o to problem!Ustawienia w PESie następujące 1280x1024, Quality HIGH!Komputer Athlon 2000XP, Sapphire Radeon 9550 128mb!!!Gra wogòle mi nie przecina, ale.........................
Z oddali inaczej wygląda głowa Owena niż z przybliżenia!
Taki sam problem mam z korkami. Zobaczcie sami i jeżeli ktoś wie jak mi pomòc proszę o tą pomoc, z gòry dziękując.
[img]http://img231.echo.cx/img231/4461/korki1zf.jpg[/img]
Zmieniałem ròżne sterowniki i nadal nie wiem o co chodzi!Może musze poczekać na jeszcze nowsze.
onix_the_chosen
Apr 25 2005, 23:12
Ja mam: Durona 1600, Gecube Radeon 9550 Extreme,
512 DDR GeiL, EpoX 8RDA3+PRO ............ i mam tak samo
instalowalem rozne stery i nic sie nie zmienia, widocznie tak
ma byc.........ale Owen u mnie ma chyba normalna glowe :wink:
ftomekk
Apr 25 2005, 23:15
Dzialo sie u mnie tak samo ale wtedy jak zainstalowalem wolfa i wczytalem sava z master ligi(sprzed patcha).
Nie kombinowaliscie nic z patchami???
onix_the_chosen
Apr 25 2005, 23:23
| QUOTE |
Dzialo sie u mnie tak samo ale wtedy jak zainstalowalem wolfa i wczytalem sava z master ligi(sprzed patcha).
Nie kombinowaliscie nic z patchami??? |
Ja mam Wolfa od dawna, caly czas na nim gram, ale jak go nie mialem to nie zaobserwowalem czego takiego :shock: :wink: w sumie teraz to nawet nie zwracam uwagi ........... ;D aha gram 1024x768 i na High Quality :wink:
RealMadryt
Apr 25 2005, 23:30
Ja tez qr*a mam to !!!samo!!!
OIO_oIO
i co tu robic???
moze ktos zainstalowac jeszcze raz PESA i zobaczyc czy jest ten problem po mi sie niechce???
JAK TO SIE MOWI:
pierdole, nierobie!!! :wink:
To jest jakis krzaczek w kodzie gry. NOwe stery albo reinstal nic tu nie dadzą
pozdr
U mnie te korki tylko nabierają prawdziwego kształtu jak dobrze się je przybliży w replayu!Żadko kiedy widać kołki z korkòw!Ale jak w edit wybieram korki to tak jak na zdjęciu wszystko w pożądku. Owen jak się cieszy po strzelonej bramce także ma normalne czoło.
wiesz co ci powiem, ze ja mam ge force 2 mx i u mnie to lepiej wyglada

,a czy moze ktos powtorzyc najlepsze ustawienia dla 3d analyze ?
To chyba musze poczekać na nowe sterowniki do Radeona !Skoro masz lepiej na GeForce mx ;/
moze zrob nowe sterowniki, zrob reinstalke pesa i sprawdz czy bez zadnych dodatkow bedzie dobrze
Reinstalka PESa nie wchodzi w rachube Cj90!!!Za bardzo się napracowałem nad udoskonaleniem Wolfa

))) Najwyżej tego nie uda mi się zrobić bardziej chodzi o grywalność
Moim zdaniem ta gra tak ma, patche chyba nie zmieniaja kody gry?
Kolego o nicku RealMadryt: Witamy na forum, zolta kartka...
fafik_pl
Apr 26 2005, 15:57
Ja mam to samo tylko z butami

Nie wiem o co chodzi. Jak nagrałem od nowa pes4 to bez patcha wolfa jest wszystko ok. ale jak zmienie korki to znowu. brecht

Jest ktoś taki co by mògł wytłumaczyć na czym to polega?? Ja mam radeona 9200 128mb, 2300MHz celerona. gram na hight quality
Crawler
Apr 26 2005, 16:23
Ja też tak mam ale tylko z twarzami . Tak mi się robią głowy Beckhama , Owena i Sinisy (tego serba z interu). Na początku myślałem , że to tak jest w grze

Ale teraz to sam nie wiem . Acha i mam Geferoce 5200 i gram na medium.
tomek828
May 1 2005, 12:28
Mam pytanie: gdy wchodzę do master ligi a następnie wchodzę do opcji „regulate condition” to zaczynam grać trening, pierwszy skład kontra drugi skład, to drugi skład ma stroje jak drużyna na ktòrą gram następny mecz w master lidze (dotyczy to tylko meczòw w lidze mistrzòw). Moje pytanie jest następujące – czy to jest normalne ?? Wiem że to jest temat „Problem z detalami grafiki” ale nie wiedziałem gdzie mogę umieścić swoje pytanie. Proszę o odpowiedź. W razie potrzeby mogę zamieścić filmik pokazujący te „zjawisko”
z tymi korkami i wlosami to roznie bywa
taka lysinka to wystepuje tylko u Owena i tylko na kamerce wide
a korki powinny dzialac normalnie
[img]http://img102.echo.cx/img102/1804/11ym.jpg[/img]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.