Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Trudniejszy poziom trudnosci? Szukam
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
m4r1u5z
Jak w temacie, szukam jakiegos patcha, ktory udostepni mi wyzszy poziom trudnosci, poniewaz oryginalny najwyzszy jest niski ;D
I jeszcze przy okazji spytam - da sie w trakcie kariery master league zmienic poziom trudnosci? Bo normalnie w opcjach nie idzie, ale moze jakims programem?
zomek
graj na Gamingaccess Comunity Patch poziom TP i mecz 5 min , to już chyba najtrudniej, a jak lubisz Master League to graj najwyzszy poziom ML i domyslne sklady oprócz tego.

Poziom w master lidze można zmienić tylko w przewie między sezonami.
m4r1u5z
problem w tym, ze przez te wszystkie duze patche mi sie savy pieprza, wiec gram tylko z edit.bin z ekstraklasa patch coby miec nazwy itp prawidlowe. dlatego szukam jakiegos malego pliczku, cos w desen tego edita, ktora doda nowy poziom trudnosci.
zomek
hmm ja mam dwa patche EPatch i GCP i wszystko hula, mówię graj na 5 min, wtedy musisz się spiąć bo mało czasu, a takiego pliczku nie ma.
m4r1u5z
oj, kumpel tez ma patche i mu wszystko trybi, ja mam jakis problem z czyms i nie wiem jak to rozwiazac, wiec gram bez. a jak mowisz, ze nie ma to trudno :/ moze kiedys mi ten patch, o ktorym piszesz, zadziala prawidlowo ;D
w takim razie jesli rzeczywiscie nie ma czegos takiego o co prosze temat mozna zamknac, wyrzucic czy co tam z nimi tu robicie. dzieki
chomik
mozna zamknac, ale ja jeszcze odpowiem, bo moze nikt na taki kapitalny pomysl nie wpadl tongue.gif

w edit zrob druzyne, w ktorej wszyscy zawodnicy beda mieli umiejetnosci na 1 i taka gdzie wszyscy beda mieli 99 i wszystkie special abilities. poziom TP i oczywiscie graj ta duzo gorsza tongue.gif. w menu meczu exhibition dodatkowo ustaw sobie tak, zeby zawodnicy mieli strzalki formy w dol, a przeciwnicy strzalki w gore. mozesz tez zrobic bardzo malego bramkarza, latwiej bedzie CPU strzelic ci bramke. a juz w ostatecznosci mozesz sprobowac zagrac po pijaku, gdy bedziesz widzial wiecej niz jedna pilke na boisku biggrin.gif

a tak na serio, to nie ma naturalnych sposobow na utrudnienie gry. patch Gaming Access ma lekko podrasowany gameplay dzieki dobrze zmodyfikowanemu option file. gra jest przez to bardziej realistyczna i troche trudniejsza.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.