Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak oddalic albo przyblizyc obraz kamery w pesie?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
kristof26
Witam.Mam pytanie,a mianowicie czy jest mozliwosc przyblizenia lub oddalenia(zoom) obrazu w pesie?Np gram na wide i chce sobie przyblizyc troche obraz ale nie wiem jak?Nie chodzi mi o kat kamery.Czy jest jakis program do edycji albo cos??
chomik
jak masz kitservera to sproboj wejsc do pliku config.exe i tam masz Camera angle. nie wiem czy to cos da, bo ja sie tym nie bawilem nigdy, ale mozesz sprobowac.
kristof26
to jest ustawienie kata kamery niestety:(
2pac
Kristof po prostu zmieniasz kamerę na Normal Long smile.gif smile.gif A ja się przyłącze do tematu... czy da się jakoś oddalić kamerę na Wide, bo dla mnie to i tak za mało smile.gif
kristof26
CYTAT(2pac @ May 21 2009, 17:52) *
Kristof po prostu zmieniasz kamerę na Normal Long smile.gif smile.gif A ja się przyłącze do tematu... czy da się jakoś oddalić kamerę na Wide, bo dla mnie to i tak za mało smile.gif

2pac wiem bo gram na niej caly czas tylko chcialbym sobie troche ja oddalic:)No wiesz tak po srodku Wide a Long(panimajesz)?W fifie jest taka opcja ale w pesie sie nie spotkalem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.