Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z grą.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Problemy z edycją
Black Shaggy
Kiedy dochodzę w Champions League jakąkolwiek z drużyn do 1/2 finału, to po tym, jak chcę zagrać taki mecz gra wyłącza mi się. Tak było w przypadku m. in. Manchesteru United i Chelsea Londyn. Nie mam zielonego pojęcia, o co może chodzić. Nie wgrywałem żadnych patchów, dzieje się tak z grą bez żadnych uaktualnień i uaktualnieniami oficjalnej wersji 1.3.

Proszę o pomoc! Z góry dziękuję.
daavcio
Mam bardzo podobny problem niestety sad.gif

Grałem dzisiaj z kolegą Euro (kumpel Holandia, ja Włochy), obydwaj przeszliśmy do półfinałów - kumpel swój mecz wygrał, a kiedy ja chcę rozegrać mój półfinał to po wyborze strojów wyłącza mi się gra i wyskakuje błąd typu "Wysyłaj, nie wysyłaj" dry.gif

Instalowałem/ściągałem kolejno:
- PES jako gra xD
- PES2009 Patch 1.3
- Polski Komentarz
- Ekstraklasa Patch + Big Update (kilka dni przed finałową)
- Ekstraklasa Patch (Final Version)
- Stadium Selector + stadiony (wszystkie - od polskich do brazylijskich) by seba

Wszystko działa i jest OK, no ale jak mi się ma wyłączać gra w półfinale to nie ma sensu :| nie wiem jak w innych turniejach, bo w innych tak daleko nie doszedłem (Top Player xD)... muszę wygrać ten półfinał i pokonać kumpla w finale, także miło by było gdyby ktoś się tym tematem zainteresował biggrin.gif
Bodzioszenko
Odinstaluj i spowrotem zainstaluj ale nie wgrywaj zadnych patchy tylko na czystym dojdz tam...jak znowu bedzie blad to znaczy ze cos z grą.
daavcio
Doszedłem już do wniosku o co chodzi i mam nadzieję, że komuś pomoże to co teraz napiszę ^^

Aby gra działała jak należy, trzeba całą ją odinstalować, usunąć folder C:/Program Files/KONAMI/ oraz Moje Dokumenty/KONAMI. Następnie ponowna instalacja gry - na wersję bez żadnych patchy należy zainstalować patch Konami 1.2 + crack do wersji 1.2 i wszystko powinno działać. Muszę jednak przypomnieć, że z patchem Konami 1.2 trzeba dodatkowo kopiować folder cv0f.img do folderu /kitserver/img jeśli się chce zainstalować np. Ekstraklasa Patch, ale to wszystko jest napisane w instrukcjach instalacyjnych poszczególnych patchy smile.gif A i jeszcze jedno: Po ustawieniu sterowania w settings.exe i uruchomieniu gry należy wejść w USTAWIENIA GRY --> CONTROLLER SETTINGS --> wybieramy interesujący nas kontroler --> BUTTON CONFIGURATION --> i tutaj zmienić, aby Cursor Change był określany LB (zmiana zawodnika na Q)... u mnie musiałem zamienić Cursor Change i Special Controls... (zmiana była na C, a klawisze specjalne na Q) Wystarczy to zrobić jeden raz i powinno się zapisać wink.gif

W razie pytań proszę pisać to postaram się pomóc wink.gif Nie wiem czy mogę dać tutaj link do ściągnięcia tego cracka, także pisać na PW smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.