Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Turniej eliminacyjny nr 4
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Rozgrywka sieciowa: Archiwum > PES2009 > Turnieje > Menago PES2009 Cup
Bakel
1/8 finału:

1 . kulfon3220 - rafiikii
2 . Givren12345 5-3 Badzi69
3 . kasperczak - lorddjs
4 . syka81 - Dzeju
5 . jepes - rosiaktotti
6 . tomek1 - goree
7 . jackmil - es_sabbi
8 . telomateo - Wrobelinho

Czas na rozegranie meczów mija w sobotę o godzinie 18.00.

W tej fazie rozgrywek będzie obowiązywał Lag Detektor ISSOnline.

Detekcja lagów nie jest jeszcze dopracowana w pełni, ale program z pewnością pozwoli mi na stwierdzenie, czy któryś z graczy umyślnie lagował.

LagDetectorIO

Plik mecz.me powstanie w katalogu gdzie pobrano plik. Proponuję główny katalog PES. Po zakończeniu rejestrowania proszę zmienić nazwę pliku na:

mecz[nr meczu][nick].me

przykład:

1. xxx - yyy
2. zzz - qqq
3. bakel - siano: dla tego meczu powinny zostać zamieszczone 2 pliki: mecz3bakel.me oraz mecz3siano.me
4. rrr - ttt

W razie skarg rywala na lagi prosił będę o zamieszczenie tutaj plików z LD.

1.lorddjs10984775
2.Dzeju13968250
3.tomek14417140
4.kasperczak7393217
5.syka818359805
6.piciu19468696815
7.es_sabbi4185668
8.rafiikii12134737
9.telomateo8842852
10.kulfon32201223754
11.jepes782548
12.Givren1234510032722
13.Badzi6916224803
14.jackmil 10759146
15.Wrobelinho7331658
16.rosiaktotti5667393
17.goree5244961
Badzi69
Givren12345 - Badzi69

I mecz: 0-1

II mecz: 5-3

III mecz: 3-5

Givren12345: 3 pkt
Badzi69: 6 pkt
Givren
No niestety nie moge potwierdzic tych wyników. Praktycznie tylko 1 mecz byl mozliwy do grania:) poźniej nieziemskie lagi!! w 3 spotkaniu biegalem obok piłki, fakt ze w pierwszej polowie bylo nawet dobrze ale z czasem pogorszalo sie, nie dalo sie grac. Pisałem z graczem Badzi69 on jednak stwierdzil ze mielismy rowne warunki gry.. nie wiem jak mozna równymi warunkami nazwać ten ostatni mecz, w którym trace 2 bramki po tym jak on przebiega poł boiska a ja nie moge nic zrobic. Mysle ze admin zdecyduje co zrobic z tym fantem.. powinen wygrac gracz z wiekszymi umiejetnosciami a nie mniejszymi lagami podczas gry
( oczywiscie nie twierdze ze powinienem wygrac.. ale te lagi to naprawde było cos bardzo wkurzającego)
Badzi69
CYTAT(Givren @ Mar 20 2009, 16:23) *
No niestety nie moge potwierdzic tych wyników. Praktycznie tylko 1 mecz byl mozliwy do grania:) poźniej nieziemskie lagi!! w 3 spotkaniu biegalem obok piłki, fakt ze w pierwszej polowie bylo nawet dobrze ale z czasem pogorszalo sie, nie dalo sie grac. Pisałem z graczem Badzi69 on jednak stwierdzil ze mielismy rowne warunki gry.. nie wiem jak mozna równymi warunkami nazwać ten ostatni mecz, w którym trace 2 bramki po tym jak on przebiega poł boiska a ja nie moge nic zrobic

To moze opowiesz nam jak bylo w drugim meczu?

To jak byly lagi to jakim cudem strzeliles trzy bramki w trzecim meczu tuz po moich??? wink.gif
Givren
2 mecz był nawet ok.. chociaz teshh byly lagi.. i dobrze wiedziales ze tak uwazam bo pisałem ci tak na gg. W 3 meczu 2 pierwsze bram,ki wpadly na poczatku gdy warunki bylo dobre, a 3 z roznego co przy lagach nie ma wiekszego znaczenia.. uwazam ze 3 mecz był nieuczciwy gdyz byly ogromne lagi przez 3/4 meczu!! a z reszta mysle ze ten screan wszystko wyjaśni. Ja Anglia a przeciwnik argentyna. Złe polaczenie juz przy wyniku 1-1

http://img18.imageshack.us/img18/6227/beztytuufdn.jpg
Badzi69
CYTAT(Givren @ Mar 20 2009, 16:48) *
2 mecz był nawet ok.. chociaz teshh byly lagi.. i dobrze wiedziales ze tak uwazam bo pisałem ci tak na gg. W 3 meczu 2 pierwsze bram,ki wpadly na poczatku gdy warunki bylo dobre, a 3 z roznego co przy lagach nie ma wiekszego znaczenia.. uwazam ze 3 mecz był nieuczciwy gdyz byly ogromne lagi przez 3/4 meczu!! a z reszta mysle ze ten screan wszystko wyjaśni. Ja Anglia a przeciwnik argentyna. Złe polaczenie juz przy wyniku 1-1

to gramy jeszcze raz ten trzeci mecz ok?
Givren
Ok!! tak bd chyba najuczciwiej:))
avo22
tomek1 - goree

1 mecz 2-2
2 mecz 1-3

tomek1 1 pkt
goree 4 pkt
kulfon3220

1/8 finału:
1 . kulfon3220-piciu1946

1. Mecz Piciu 1-2 Kulfon
2. mecz Kulfon 5-3 Pasiu

Kulfon 6pkt
Paciu 0 pkt
piciu1946
kiedy zapisy do nastepnego turnieju eliminacyjnego??
poZdro dla obecnych...
prosze o szybka odpowiedz
Givren
Nie ma nastepnego turnieju eliminacyjnego!!
Givren
Małe przemeblowanie:D

Givren 0-1 Badzi69
Badzi69 3-5 Givren
Givren 5-3 Badzi69
excl.gif

Givren 6pkt
Badzi3pkt

Wystapily problemy w połączeniu w ostatnim meczu.Oto jeszcze raz scr: excl.gif

Gracz zaproponowal abysmy rozegrali to spotkanie jeszcze raz.
Rozegralismy to 3 spotkanie i wygralem je 4-2 ale gracz zlapał mnie ze ustawilem forme zawodnikow na Random mellow.gif (oczywiscie zrobilem to nieświadomie)Gracz powolal sie na regulamin więc rozegraliśmy je jeszcze raz i znów wygralem, tym razem 5-3. Gracz sugerowal ze to wina łącza, lecz przed meczem umówiliśmy się ze w razie czego w przerwie(jakby byly lagi) powiadomimy sie o tym(Posiadam archiwóm rozwowy z gg) smile.gif Gracz podczas meczu nie miał absolutnie zadnych pretensji wink.gif dopiero po przegranym spotkaniu wyciagnął swoje bezpodstawne zarzuty!!!! dry.gif po czym zblokowal mój nr na gg takze nie moglem z nim tego wyjaśnic do końca huh.gif (Ja przynajmniej uważam ze tu nie ma już nic do wyjaśniania)

Przez całe spotkanie dwie lampki były żółte: oto scr na potwierdzenie:

http://img7.imageshack.us/img7/1716/40742260.jpg excl.gif

Wiem ze gracz Badzi cieszy sie na scenie PES'a nienaganna opinia.. ale tutaj sie nie popisał! smile.gif
lorddjs
witam mam taki problem mam zaktualizowanego pes-a do 1.3 i daje network wyskakuje mi bład an erro has occured co mam zrobic
prosze jeszcze o przdłużenie tarminu meczu do poniedziałku do 18 zadzwonie do dostwacy neta i porposze o odblokowanie portów jak nie zadziała to niewim co zrobić
kasperczak
3 . kasperczak - lorddjs

kolega nie może się zalogować i wejsc do loby , wyskakuje mu błąd, jeśli można proszę o przedłużenie terminu meczu do poniedzialku do 22,00 ( kolega napisał że bedzie sie starał uporać z tym problemem ) a jeśli nie da rady naprawić problemu to proszę o wo na moją korzyść .
rosiaktotti
5 . jepes - rosiaktotti

Kontaktowałem się z tym graczem przez GG lecz nie dał żadnej odpowiedźi.
lorddjs
więc jak miał ktoś taki problem prosze o pomoc
syka81
4 . syka81 - Dzeju

Kontaktowalem sie z nim wczoraj i dzisiaj ale nic nie odpisal wiec nie wiem czy chce to zagrac czy nie na potwierdzenie screny z GG:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6a1f99b8e4bc33ab.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/23885fc2a78f0b23.html

Wiec adminowi rozgrywek zostawiam decyzje co do wpisania wo albo o przedluzenie ale nie wiem do kiedy poniewaz kolega sie nie odzywa.

Pozdro
Givren
CYTAT(lorddjs @ Mar 21 2009, 17:17) *
witam mam taki problem mam zaktualizowanego pes-a do 1.3 i daje network wyskakuje mi bład an erro has occured co mam zrobic
prosze jeszcze o przdłużenie tarminu meczu do poniedziałku do 18 zadzwonie do dostwacy neta i porposze o odblokowanie portów jak nie zadziała to niewim co zrobić

Bląd ten jest spowodowany tym ze gracz kombinowal z numerem ID. Wiem bo sam mialem taki sam problem. Trzeba skonsultowac sie z KONAMI i poprosic o odblokowanie nowego ID. Oczywiscie trzeba okazac im zdjęcie książeczki z cd-key'em oraz rachunek/paragon jako dowod zakupienia gry. Ja rozwiązywalem ten problem ok tygodnia(mozliwe ze dluzej, nie pamietam dokladnie) dlatego nie widze sensu przedlużania tych eliminacji az o taki okres czasu.

POZDRO!!!
festwafl
5 . jepes - rosiaktotti

Kontaktowałem się z tym graczem przez GG lecz nie dał żadnej odpowiedźi.

czlowieku czemu klamiesz - w ogole sie do mnei nie odzywales!!!
rosiaktotti
jak widzę jestem zmuszony podać dowód w postaci screena

http://g.imagehost.org/dl/9ae8bd2f01550e1b...aikklamstwa.jpg
Ako
rosiaktotti tak samo pisał na forum, ze brak ode mnie odzewu. Patrze archiwum w gg, a tu sam rosiak do mnie nawet sie nie odezwał, chłopak liczy chyba na łatwe walkowery wink.gif
rosiaktotti
Screeny nie są dowodami ? ako poćwicz
Bakel
jepes nie zgłosił braku możliwości kontaktu z rywalem, rosiaktotti to uczynił przed upływem wyznaczonego terminu, więc należy mu się walkower
tomek1
potwierdzam wynik meczu tomek1 - goree
I mecz - 2-2
II mecz 1-3
tomek1 - 1pkt
goree- 2 pkt
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.