Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Błąd Z San Siro W Ga Patch 2.6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Ardudark
Potrzebuje pomocy. Gdy chcę zagrać mecz na San Siro (noc) to wywala mnie do pulpitu. Wy też macie ten problem.
Assassin
CYTAT(Ardudark @ Jan 26 2009, 21:39) *
Potrzebuje pomocy. Gdy chcę zagrać mecz na San Siro (noc) to wywala mnie do pulpitu. Wy też macie ten problem.

Mnie nie wywala, cos musi byc nie tak u Ciebie.
KKS_LECH_1922
Nie mam tego problemu . Ale mam inne pytanie o tego patcha : podczas gry online macie prawidłowe nazwy zespołów ? bo ja nie :/
Ardudark
Chcę trochę uściślić. Wywala mnie tylko wtedy gdy mam noc i pogodę ustawioną na fine. Gra wyłącza mi się podczas ładowania meczu. Sprawdźcie czy też macie to samo.
INTER MANUND
CYTAT(Ardudark @ Jan 27 2009, 14:41) *
Chcę trochę uściślić. Wywala mnie tylko wtedy gdy mam noc i pogodę ustawioną na fine. Gra wyłącza mi się podczas ładowania meczu. Sprawdźcie czy też macie to samo.

sprawdzilem i dziala
Ardudark
To nie wiem co jest u mnie nie tak. Nie mogę zagrać ćwierćfinału CL z Interem na San Siro, ponieważ tam zawsze jest pogoda ustawiona na fine i mecz jest w nocy.
Assassin
CYTAT(Ardudark @ Jan 27 2009, 17:43) *
To nie wiem co jest u mnie nie tak. Nie mogę zagrać ćwierćfinału CL z Interem na San Siro, ponieważ tam zawsze jest pogoda ustawiona na fine i mecz jest w nocy.

Jestes pewien, ze to wina stadionu? Probowales grac na San Siro w towarzyskim?
Ardudark
Tak. Próbowałem grać towarzyski i różnymi teami. Tryb gry i drużyny nie mają znaczenia.

@przeinstalowałem pesa z patchem i jest wszystko ok.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.