Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Masters
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Rems
Cos mi sie chrzani na forum i nie moge normalnie postow pisac wiec sorki za te centery....

ale do rzeczy... wiec jak mam ustawiony glowny sklad na wazniejsze mecze to mozna go jakos zapisac? bo pozniej jak poprzestawiam wszystko zeby tamci sobie odetchneli to pozniej znowu musze wszystko klikac i ustawiac recznie.. nie ma jakiejs opcji zeby zapisac skladu z ustawieniem??
1922lechpoznan1922
M menu Master League wejdź w Team Adjustment--> Set Formation i ustaw pierwszą jedenastke. Przed każdym meczem będzisz miał ten team jaki sobie właśnie ustawiłeś. Więc na mniej ważny mecz gdy wstawisz rezerwowych do pierwszej jedenastki na kolejny bedziesz miał ten najsliniejszy skład wink.gif
mVp
Jak masz ustawienie formacji to ostatnie pod menu bodajże Data Management służy do zapisywania i wczytywania pełnych formacji z ustawieniem piłkarzy, taktyki itp. Można tam kilka taktyk zapisać tak że już nie trzeba niczym się bawić ewentualnie jakiegoś gracza zmienić jak trzeba:D.

ps. jak piszesz post to w prawym górnym rogu okienka wpisu masz wyrównywanie.
Rems
a wlasnie... wchodzilem w data management i nie moge kliknac ipcji save.. moge tylko load i delete data.... a nie mam zadnych zapisow.. wiec co musze zrobic, zeby moc ztego skorzystac?
Assassin
Najpierw ustawiasz sobie taka formacje jaka chcesz. Pozniej robisz tak:
Data Management -> Copy Formation
Pojawia sie cos takiego:

Klikasz to 1 (to co jest w czerwonej ramce na rysunku) a nastepnie klikasz na jeden z numerow (na dole ekranu, 1, 2, 3 itd.). Wtedy dopiero dajesz "Save Stock Data" klikasz na Stock 1 (lub ew. 2) i "Create from scratch".
Rems
ok wielkie dzieki! teraz powinno wszystko byc ok... powiedz mi tylko jeszcze jaki teraz jest najlepszy patch aktualnie... i czy jesli zainstaluje to bede musial odnowa robic wszystko czy w dalszym ciagu bede miec zachowane savy?
Assassin
CYTAT(Rems @ Jan 22 2009, 16:14) *
ok wielkie dzieki! teraz powinno wszystko byc ok... powiedz mi tylko jeszcze jaki teraz jest najlepszy patch aktualnie... i czy jesli zainstaluje to bede musial odnowa robic wszystko czy w dalszym ciagu bede miec zachowane savy?

wg mnie najlepszy jest GamingAccess Patch, ale to juz zalezy kto co lubi. Savy beda ale moga nie dzialac poprawnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.