Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy Wy Nie Umiecie Grać Online Niczym Innym Tylko Barceloną
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Joseph
Czy wy nie umiecie grać online niczym innym tylko Barceloną Na 10 meczy 8 to Barcelona i jedno i to samo kiwanie napastnikiem do bólu żadnych akcyj tylko kiwanie do boku i strzał Borze to staje się nudne i zabija sens tej gry Próba zagrania przeciwko Barcelonie czymś innym nie ma sensu bo to równa się porażce w zależność od umiejętności gracz wiec jak gość bierze Barce to ja tez biorę Barce i co wklejam mu 4 takie same bramki Mnie to nie cieszy to tak jak bym 8 godzin robił w fabryce na taśmie Czy 70% grających w PES to są zwykłe ćwoki dla których liczy się tylko zwycięstwo na siłę nawet za cenę oszustwa
norek
CYTAT(Joseph @ Jan 20 2009, 23:12) *
Czy wy nie umiecie grać online niczym innym tylko Barceloną Na 10 meczy 8 to Barcelona i jedno i to samo kiwanie napastnikiem do bólu żadnych akcyj tylko kiwanie do boku i strzał Borze to staje się nudne i zabija sens tej gry Próba zagrania przeciwko Barcelonie czymś innym nie ma sensu bo to równa się porażce w zależność od umiejętności gracz wiec jak gość bierze Barce to ja tez biorę Barce i co wklejam mu 4 takie same bramki Mnie to nie cieszy to tak jak bym 8 godzin robił w fabryce na taśmie Czy 70% grających w PES to są zwykłe ćwoki dla których liczy się tylko zwycięstwo na siłę nawet za cenę oszustwa

Dlatego najlepiej grac ze znajomym ktory w podobny sposob jak Ty pojmuje sens grania w pro evolution soccer. Wiekszosc przypadkowych meczy konczy sie tak jak mowisz, wybraniem przez przeciwnika barcelony, bieganiem na oslep messim lub eto i wychodzenie sam na sam badz wykladania na pusta bramke po czym przeciwnik wpada w stan euforii po zdobyciu kolejnego "klona". Takowy bezsens internetowych playerow ktorym licznik punktow jest wymiernikiem umiejenosci zmusil mnie do grania meczy towarzystkich w gronie znajomych.
mVp
Dlatego ja ze znajomymi zgadujemy się i gramy w 10 osób na 5 bądź 4 laptopach bądź po 4 w teamie na 2 kompach, każdy na swoim padzie i gramy klubami wybierając "random" i nigdy niema wtopy, przy okazji można wypić piwko i pogadać z ludźmi. Nawet jak kumpel losuje barce a ty jakiś leszczy i grzebiesz w taktyce żeby kumpla maksymalnie zatrzymać to w rewanżu może być odwrotnie i to ty będziesz cisnął i go męczył biggrin.gif.
oliwer
Dokladnie. Najlepiej ustawic sie ze znajomymi w domu i popykac, bez zbednych nerwow itp. smile.gif
UnRA
zgoda. Ja robię tak samo
rozaldinho
CYTAT(oliwer @ Jan 21 2009, 10:21) *
Dokladnie. Najlepiej ustawic sie ze znajomymi w domu i popykac, bez zbednych nerwow itp. smile.gif

DOKŁADA!
2pac
Ale za to jaka satysfakcja jak sie pokona takie dziecko, a ono pojdzie w kąt i zacznie płakać smile.gif
Mateusz13
ja zapraszam kumpli do siebie i gramy turnieje:P co to za satysfakcja jak sie gra cały czas najmocniejszymi nie daje to frajdy przy wygranej...
ja wole załupać czymś słabszym i frajde z grania sobie robić, a nie jak ktos Barcelona
Kumpel zawsze gra Barca ale nawet takim klubem trzeba umiec grać a on klapa

rozaldinho
ja tez lubie z kumplami grac na 1 kompie, tak jest najlepiej...
a propos : oto moja hierarchia klubów, tzn. jak grają wyrównani gracze, to raczej nie ma szans na zwycięstwo drużyną z gorszej grupy, chyba że druga osoba jest w tzw. FORMIE albo ma FARTA:P...

1 barca>ac milan>MU=inter>liverpool>bayern m.
2 real m. - tylko ze względu na Casillasa:P >valencia i dlaej nie chce mi sie wymieniac:)

a reprezentacje to: brazylia>anglia>argentyna i długo nic... może holandia..
krzychu92
Ja tam nie gram przez neta. Po co sie denerwowac. W piatek wieczorkiem ustawiamy sie z 3-4 kumplami u jednego z nas i gramy turnieje do 2-3 w nocy. Czasem jakies piwko. Pogadamy posmiejemy sie i ladne akcyjki porobimy. I wszyscy sa happy nie wazne czy przegral czy wygral. Sama przyjemnosc z gry cieszy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.