Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Nagrać ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
rvn10
Mam pes2009 na ps2 i strzeliłem kilka pieknych bramek i chcem je pokazac na youtube. I w tym jest problem , jak mam to zrobic , bo jak ja nagrywałem kamerką ktora była skierowana na telewizor igdy obejzałem na kompie to nie było nic widać i była słaba jakosc . Prosze o komenty . Z GÓRY DZIENKI!! biggrin.gif
zomek
Ściągnij program Fraps smile.gif a potem zarejestruj ją tongue.gif legalnie rzecz jasna ;D żeby była pełna wersja bo demko potrafi tylko nagrywać chyba 30 s
rvn10
a jak frapsa na pleya 2 wpuscic ?? co bo ja nie wiem
snake
Musisz odpalić go w notatniku i kabelkiem usb połączyć z konsolką, powinno dac radę.
zomek
zawsze możesz zapisać powtórkę przesłać zgrać ją na pendrive , wrzucic na kompa i jakims programem do konwertowania przerobić na avi albo wmv i wrzucic
rvn10
wiem ja tez tak myslałem , mam pendrive na chacie włozyłem do wejscia w playstation i nic sie nie dzieje , włączyłem replay playback i nic i ja kurna nie wiem. smile.gif))
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.