manio3
Dec 18 2008, 17:56
.alien
Dec 18 2008, 18:09
sprawdzales jak to wyglada ?
robien92
Dec 18 2008, 18:11
no przydałyby sie jakies screeny z gry
CYTAT(robben92 @ Dec 18 2008, 18:15)

no przydałyby sie jakies screeny z gry
i info jak to zainstalowac, wrzucic do kitesrwera czy trzeba podmieniac cos przez afs czy inny program
kris15j
Dec 18 2008, 18:22
trzeba podmieniać w jednym z plików w kitserverze, chyba tym oznaczonym numerkiem 09, bo na razie nie ma jeszcze stadiumservera do tego pesa
Jednak trzeba wkleić wszystkie pliki (.bin) do folderu cv09.img. Stadion Lecha będzie podmieniony za ESTADIO JOSE ALVALADE, w podglądzie przy wyborze nie będzie widać stadionu Kolejorza ale w grze będzie.
Stadion Lecha

Pomijając fakt że stadion ten zrobiony jest na wzór sprzed kilku/kilkunastu miesięcy - trybuny których już nie ma oraz brak 3 pietra na II Trybunie, wyburzone jupitery...Myślałem że ktoś zrobił na nowo stadion na podstawie wizualizacji jak będzie wyglądał po przebudowie. Domyślam się że stadion powstał w wyniku konwersji z wersji 6 lub 2008 bo są już takie narzędzia (pss 2009) Dodatkowo kibice są beznadziejnie wklejeni, przy zmianie kamery czy ruchu przenikają się , znikają...
Nie polecam tego stadionu.
artysta germanista
Dec 18 2008, 18:42
no nawet nieźle Lech wygląda, ale tragedia z kibicami
Podejrzewam, że z kibicami już tak będzie. Z tego co pamiętam to w PES 2008 na początku i później, w niektórych stadionach też tak było. Ale lepsze to niż nic.
kris15j
Dec 18 2008, 20:07
lepsi kiepscy fani niż żadni
nareszcie sobie pośmigam Kolejorzem na Miejskim !
Damian1947
Dec 19 2008, 12:12
Witam.
Mam taki problem odnośnie stadionów.Dodając którykolwiek stadion zrobiony do pesa 2009 na wszystkich mam ten sam problem.Trybuny są puste,a gdy zmienie kamerę lub włącze powtórke to widać że kibice są tylko pod pewnym kątem nagle giną(m.in taki sam problem jak w wyzej wymienionym stadionem Lecha).Dzieje się tak tylko ze stadionami,które dodaje, z podstawowymi które już są w grze tak nie jest.
Wie ktoś może jak rozwiązac tem problem?
Z góry dzięki.Pozdrawiam:)
niestety na wszystkich stadionach dodanych przez kitserwer tak jest

i nikt nie potrafi jeszcze tego poprawić
tylko ten widzewa akualny z Legii została jedna trybuna z lecha dwie, stadionu zaglebia juz nie ma a na belchatowie jest jedna trybuna wiecej...
wiecie za jaki stadion jest podmieniany ten legii bo nie chce mi się szukać ?
EDIT: dzięki za odpowiedź
mariusz123211
Dec 19 2008, 14:08
ej jakim programem wgrac te pliki bin??
PS.już rązwiązałem problem
pari1910
Dec 19 2008, 14:27
CYTAT(mariusz123211 @ Dec 19 2008, 14:12)

ej jakim programem wgrac te pliki bin??
PS.już rązwiązałem problem

hmm podjalby sie ktos zrobienia stadionu Radomiaka Radom? dysponuje fotkami, i projektem wygladu stadionu.
Pozdrawiam
mariusz123211
Dec 19 2008, 15:01
CYTAT(UnRA @ Dec 19 2008, 13:10)

wiecie za jaki stadion jest podmieniany ten legii bo nie chce mi się szukać ?
Rogenborg Platz
Pewnie tak nie jest ale zapytam dla pewności :
Czy jeżeli znudzą mi się pobrane stadiony to po usunięciu z kitserwera ich plików będę miał stadiony podstawowe (tzn. te które zostały zastąpione-podstawowe stadiony gry) ?
Jabol7
Dec 19 2008, 19:01
Jak ci się znudzą i usuniesz je KS to w grze będziesz miał te podstawowe z gry
O to się pozytywnie zaskoczyłem

dzięki koleszko za info
Bardzo bym prosił jak ktos potrafi o stadion Wisły Kraków
nie wiem czemu ale jak gram np.na stadionie Lecha to obojetnie jakom bym nie ustawil pogode mam czarna plyte boiska ;/ Wie ktos moze jak to zmienic ?
robien92
Dec 27 2008, 20:56
ja tez tak mam ,zmien jakosc grafiki na medium to wtedy powinno pojsc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.