Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Buty, Bootpacki..
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Other Edit
mack
Witam! Nie moge znalezc wogole stron z butami do PES'a. Na gamingaccess nie da sie praktycznie sciagnac bo serwery sa zajete..
Dobra to przy okazji ;p , pytanie mam dlaczego moje buty wygladaja tak beznadziejnie:

Wiem, ze nie moze byc tak jak na tych malych zdjeciach, ale moze da sie jakos to poprawic?;/ Bo np. buty biale wygladaje jak szare;/
11A
to zalezy od tego jak jest textura to jest "plastik" jal byly by to buty robione z fot to lepiej by wygladalo

pozdrawiam
mack
CYTAT(alek @ Dec 12 2008, 20:35) *
to zalezy od tego jak jest textura to jest "plastik" jal byly by to buty robione z fot to lepiej by wygladalo

pozdrawiam

Aha , dzieki za wyjasnienie. A czy takowa paczka z fotek moze juz powstala? Mozna o linki jakies ?? Z gory dziekiiii !!!!
Iwan10
http://pes-patch.blogspot.com/search/label...009%20Bootpacks sprawdź tu:) do wyboru do koloru ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.