Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kilka Pytań Dot. Pes'a 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Pixmanek
1. Czy można edytować zawodnika, który powstał przez KONAMI, czyli Ci co pojawiają się w Newcomers w ML. Chodzi o to czy da się im zmienić korki lub wykonywanie rzutu wolnego.
2. Jak dodać więcej zawodników do muru. Nigdy tego nie używałem, bo nnie będzie mi to potrzebne, ale dobrze takie coś wiedzieć cool.gif
3. Da się usunąć jakoś te białe osłonki ?

Koło herbu i znaku adidasa widać :/
I jeszcze takie coś:

Był o tym temat, nie wiem czy została napisana odpowiedź, bo nie mogę go znaleźć.
barman_2000
zeby nie bylo tych bialych pol to musisz z zdjecia loga klubu i adidasa wyciac tlo np w photoshopie i zapisac i dopiero takie wczytac do gry
Pixmanek
Wiesz jak to zrobić? Masz photoshop'a? Nie interesuję się za bardzo tym programem i jeśli byłbyś miły to wyciąłbyś to dla mnie ? Nie jestem grafikiem, mogę jedynie Ci domek prostokątny w paincie narysować biggrin.gif
kris15j
liczbę graczy w murze zmieniasz tak jak nastawienie obronne-ofensywne drużyny czyli L2 + R2 i L2 + R1
oposq3
jeśli chodzi o to białe to to musisz mieć photoshopa i usunąć to magiczną gumką i zideksować na 256 kolorów
Pixmanek
Z photoshopem już sobie poradziłem (kumpel mi zrobił).
1. Czy można edytować zawodnika, który powstał przez KONAMI, czyli Ci co pojawiają się w Newcomers w ML. Chodzi o to czy da się im zmienić korki lub wykonywanie rzutu wolnego.

Da się to zrobić?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.