Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Temat Do UsuniĘcia
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Problemy z edycją
Fallen
Mam problem. Otóż zassałem tego patcha eyination kaskus super patch V.2_1. Zainstalowałem go na czystą grę. Lecz przed wejściem w MENU pokazuje się taki komunikat:

[Edit data]
Load failed because data is form different version
Download content and update data

Znam angielski, więc tu pisze ładowanie nie powiodło się, bo data jest z innej wersji. Zaktualizuj data. Lecz moje pytanie jest takie. Jak ten błąd naprawić. Czy muszę ściągnąć pacha 1.2 od KONAMI czy co?

Oto link do tego Patcha : http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33505

Tam pisze też Compatible with KONAMI online update. Czy to jest patch do gry online? Czy musze tego patcha 1.2 sciagnac
Fallen
Sorki, że post pod postem, ale jest nowina. Wkurzyłem się i usunąłem pliki tego pacza. Wcześniej zrobiłem kopie przed wgraniem, więc wgrałem od nowa, a tu niespodzianka..Ten sam komunikat. O co to chodzi ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.