Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dodawanie Stadionow
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Problemy z edycją
No Swear
WitamWitam mam pesa 2009 i zawsze lubilem cos dodawac biggrin.gif chcialbym dodac pilki przez kit serwer tak jak bylo w pes'ie 6 biggrin.gif ale niewiem czy sie tak da i czy tak samo da sie dodac stadiony czy trzeba sie bawic przez afs czy inne porogramy bo wrzucilem do kit serwera stadiony ale wogole niemialem takiego menu jak w pes 6 co sie wybiera stadiony , pilki itd prosze o pomoc a i zapomnailem zapytac czy da sie dodac stadiony z pes'a 08 prosze moze mi ktos pomoc
No Swear
No dobra a z tym kitserverem tak jak napisalem wie ktos czy jest taki albo czy wogole bedzie?
Jabol7
Nie ma jeszcze stadionów do pesa 2009 biggrin.gif
Becky
Jabol7 ...już wyszły i mam ten sam problem nie potrafie ich wrzucić do gry ;/ ... wie ktoś jak ?
Jabol7
Nom już wyszły jak chcesz wrzucić do gry np. ten to pliki które ściągnąłeś wrzucasz do kitservera do folderu cv09.img ten stadion jest w grze podmieniony za Mohamed Lewis Stadium.
Becky
Oky wielkie dzieki ...tak myslalem ze trzeba wrzucic do cv09 ale nie wiedzialem zbytnio za co bedzie to podmienione,ale rozwiales moje wszelkie watpliwosci wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.