Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes Wylącza Sie Podczas Gry
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Problemy z edycją
Merfi99
Hej proszę o pomoc jak włączam PES 2009 gram i wyłącza mi sie sama gra i wychodzi do windowsa. Co moze byc tego powodem? Moj komp ; Intel Phenom 4 rdzeniowy , Ati radeon GT 3840 512 MB, 2 GB ramu ? prosze o pomoc i odpowiedz na forum lub na gg 1873624
M@ciej_vip
Ja też mam ten sam problem!!! Moze ktos sobie z tym poradzil?? (zaznacze ze nie jest to oryginal, jest to wersja zripowana) PS Szukalem na innych forach i nigdzie nie znalazlem konkretnej odp.
Merfi99
Halo nikt nie wie jak tu pomóc? tylko prosze o odpowiedzi typu kup oryginalnego pes'a bo to dziecinne ;]
michal1994
wylacza wam sie gra podczas gry w Champions Manager, Become A Legend czy tak normalnie podczas wizyty np. w EDIT czy meczu towarzyskiego? jesli to piewsze to zmiencie rodzialke na 1280x768 [ja tak mialem i mi pomoglo, ale musialem grac juz od nowa w BAL lub w CL, bo save sie popsul] mam nadzieje, ze pomoglem ;]
Merfi99
CYTAT(michal1994 @ Nov 22 2008, 14:32) *
wylacza wam sie gra podczas gry w Champions Manager, Become A Legend czy tak normalnie podczas wizyty np. w EDIT czy meczu towarzyskiego? jesli to piewsze to zmiencie rodzialke na 1280x768 [ja tak mialem i mi pomoglo, ale musialem grac juz od nowa w BAL lub w CL, bo save sie popsul] mam nadzieje, ze pomoglem ;]

gra wylącza sie niezaleznie w co gram sa mecze ktore gram bez problemu robie zmiany w trakcie meczu i nic a wlacze jakis turniej czy kilka meczy zagram to mi sie wylacza gra i wychodzi do windowsa nie podajac przyczyny ani nie wyskakuje blad mam windowsa xp phenoma x4rdzenie 2 gb ramu grafike radeon 4800 dlaczego mi sietak robi prosze o pomoc
Sarkass
mi bezwzględu na co się wyłącza z błędem nie wysyłaj... nikt nie umie pomóc!!? Rozdzialka nie pomaga
mati156
ja mam te sam problem i nie wiem co zrobic próbowałem wszystkiego
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.