Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Krzyżak Czy Gałka Analogowa
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
silion
Czym sterujecie zawodnikami w pesie, krzyżakiem czy gałką analogową? bo wydaje mi się że gałką się troche trudniej gra, zawodnicy są bardziej bezwładni... a jak wy gracie?
wanted92
Ja gram tylko i wyłącznie gałką analogową ,mnie łatwiej nią panować nad zawodnikiem i dryblować. W sumie to każdy gra jak mu lepiej,kwestia gustu wink.gif

Pozdrawiam
komarr0
ja mam pada z analogiem alei tak go nie uzywam jakos tylko strzalki biggrin.gif
JustMe1987
Tylko analog odkryje przed Toba co to drybling i swobodna kontrola nad zawodnikiem. Owszem na poczatku trudno bylo sie przestawic ale skok jakosciowy w mojej grze w pelni mi wynagrodzil poczatkowe zgrzyty w korzystaniu z analoga cool.gif
matys18
ja gram na analogu^^ wygodniej
KreeS
ja osobiscie gram na 'krzyzaku', bardziej czuje gre, zawodnika. Probowalem grac na analogu, ale czuje sie jakbym byl jakis nie wiem... giętki ; d
kris15j
kiedyś grałem na krzyżaku, ale coś go cięło, więc przerzuciłem się na analoga, początki były trudno, to fakt, ale różnica jest kolosalna, teraz mogę sterować graczem bez ograniczeń biggrin.gif
Pelajs
Ja gralem na krzyzaku, ale szybko sie przerzucilem na analog i teraz moge dopiero poczuc co to gra. Choc gdy zaczynalem na analogu to bylo ciezko, bo trudno mi sie bylo przestawic. tongue.gif
kris15j
po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi i bazując na własnym doświadczeniu mogę stwierdzić, że gra na analogu jest dużo lepsza, choć początki są dość trudne, bo nie łatwo jest się przerzucić cool.gif
mgs03
tylko analog biggrin.gif w kazdej grze gra sie lepiej analogiem i tak tez jest w pesie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.