Czym sterujecie zawodnikami w pesie, krzyżakiem czy gałką analogową? bo wydaje mi się że gałką się troche trudniej gra, zawodnicy są bardziej bezwładni... a jak wy gracie?
wanted92
Nov 9 2008, 21:14
Ja gram tylko i wyłącznie gałką analogową ,mnie łatwiej nią panować nad zawodnikiem i dryblować. W sumie to każdy gra jak mu lepiej,kwestia gustu
Pozdrawiam
komarr0
Nov 9 2008, 21:41
ja mam pada z analogiem alei tak go nie uzywam jakos tylko strzalki
JustMe1987
Nov 9 2008, 21:50
Tylko analog odkryje przed Toba co to drybling i swobodna kontrola nad zawodnikiem. Owszem na poczatku trudno bylo sie przestawic ale skok jakosciowy w mojej grze w pelni mi wynagrodzil poczatkowe zgrzyty w korzystaniu z analoga
matys18
Nov 9 2008, 21:50
ja gram na analogu^^ wygodniej
KreeS
Nov 9 2008, 21:52
ja osobiscie gram na 'krzyzaku', bardziej czuje gre, zawodnika. Probowalem grac na analogu, ale czuje sie jakbym byl jakis nie wiem... giętki ; d
kris15j
Nov 9 2008, 22:13
kiedyś grałem na krzyżaku, ale coś go cięło, więc przerzuciłem się na analoga, początki były trudno, to fakt, ale różnica jest kolosalna, teraz mogę sterować graczem bez ograniczeń
Pelajs
Nov 9 2008, 23:13
Ja gralem na krzyzaku, ale szybko sie przerzucilem na analog i teraz moge dopiero poczuc co to gra. Choc gdy zaczynalem na analogu to bylo ciezko, bo trudno mi sie bylo przestawic.
kris15j
Nov 10 2008, 09:18
po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi i bazując na własnym doświadczeniu mogę stwierdzić, że gra na analogu jest dużo lepsza, choć początki są dość trudne, bo nie łatwo jest się przerzucić
mgs03
Nov 10 2008, 10:50
tylko analog w kazdej grze gra sie lepiej analogiem i tak tez jest w pesie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.