Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Formacja Dla Valenci C.f.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Adi_Drawsko
Witam. Poszukuje dobrej formacji dla mojej Valenci w ML. Ma ktoś może coś konkretnego. Na razie próbuje różne warianty, ale żaden specjalnie mi nie przypasował. Lubię się utrzymywać dużo przy piłce oraz mam silne skrzydła... D.Silva, Joaquin czy Vincente, a nawet obrońcy Miguel czy C.Torres. W ataku D. Villa. Bardzo silny zespół, ale szukam czegoś co mogło by jak najbardziej rozwinąć jego potencjał. Z góry dziękuje wszystkim za odpowiedzi i proszę bez krytyki...
Mastero000
Czy wreszcie zrozumiecie, że od wersji 2008 nie ma jednej, uniwersalnej formacji za sprawą specjalnego systemu AI, który dostosowywuje się do naszych zagrań?
Adi_Drawsko
Nie chodzi mi o uniwersalną formacje którą wygram wszystkie mecze... Chodzi o formacje, która mogła by pasować do takich zawodników jakich mam w Valenci...
marcin_p
ja gram 4-3-3..obrona normalnie z lekko wysuniętymi bocznymi obroncami. Pomocnicy to jeden defensywny i dwóch lekko wysuniętych rozgrywających. W ataku to na srodek pola karnego ustaw Ville, a w rogach szestnastki silve i vicente
Johny 007xxl
Możesz np. zrobić tak
Miguel-Marchena-R.Albiol-Del Horno
Baraja-Maduro
Silva
Joaquin Vicente
Villa
rafael91
No ale to zależy od formy dnia, napewno nie zawsze będziesz grał tymi samymi zawodnikami bo nie dadza rady kondycyjnie. Samemu trzeba znaleźć odpowiednią formację dla siebie, według mnie to piłkarzy pod formacje należy ustawiać, a nie na odwrót. W dalszej fazie ML, i tak skład będziesz miał inny bo chyba zamierzasz robić jakieś transfery. W jednym zdaniu każdemu dobrze się gra w zupełnie innych formacjach, dlatego sam dojdź do tej odpowiedniej, a napewno sprawi ci to większą radość niż granie na gotowcu
Tolek
Spróbuj 4-2-4 z czterema OŚ, dwoma DP, dwoma NŚ i dwoma CN.
___O____
O_O_O_O
________
__O_O___ <--Schemat
_________
O______O
___OO___
DD24
Panowie a czy w Pesie 2009 jest individual żebym mógł strzałki dla ataku ustawić tak jak sobie chce i żeby defensywe dać tak jak mam ochote?
JnR
tak jest
avo22
4-4-2 a4 obrone cofni villa najbardziej wysuniety
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.