Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2009 Na Ps2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
kovar

W pes 2009 gram tylko na play station 2 i chcialbym sie dowiedziec jak bardzo jest to okrojona wersja.Czego tu brakuje a jest w innych wersjach. Z tego co zauwazylem to np w BAL moj zawodnik nie podnosi reki do gory kiedy prosze o pilke.To niby taki maly szczególik, ale podejrzewam, że jest tego wiecej...

Mastero000
Nie ma ligi mistrzów.
hafferot
Korki są tylko generic...
kovar
A w trikach ? wogole w samej rozgrywce?

kovar
No nie wierze, ze nikt nie zna roznic. napiszcie cos bo nie wiem czy kupowac na PC jezeli bedzie jakas poprawiona wersja oczywiscie...
kovar
powtarzam pytanie z innego wątku.czy na ps2 da sie wymusic faul?
hardstyle87
da się wymusić faul - R1 + L1 + L2

jeśli chodzi o róźnice to są ogromne jeżeli chodzi o grafikę, mówiąc o grywalności to ja chyba nie widze róźnicy choć ni gralem na tyle dlugo na PS2 żeby wszytsko dogłębnie porównać.
Brak LM to fakt i to bardzo boli, powiem tyle dużo między 2008 a 2009 się nie zmieniło jako takich różnic nie widać.
Jeżeli na konsole to na XBOXa 360 smile.gif
crash5
Nie bo na PS3. smile.gif
kovar
nie da sie wymusic faulu na PS2
kiero
Przecież premiera Pro Evo 2009 na Playstation 2 w całej Europie jest zapowiadana dopiero na 30 października. Niektórzy na forum(posty powyżej) piszą, że już grają, a z tego co mi wiadomo tej gry na playa 2 jeszcze przecież nie wydano? Myle sie? Można już kupic Pro Evolution Soccer 2009 na playa 2?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.