W pes 2009 gram tylko na play station 2 i chcialbym sie dowiedziec jak bardzo jest to okrojona wersja.Czego tu brakuje a jest w innych wersjach. Z tego co zauwazylem to np w BAL moj zawodnik nie podnosi reki do gory kiedy prosze o pilke.To niby taki maly szczególik, ale podejrzewam, że jest tego wiecej...
Mastero000
Oct 24 2008, 17:12
Nie ma ligi mistrzów.
hafferot
Oct 24 2008, 17:36
Korki są tylko generic...
A w trikach ? wogole w samej rozgrywce?
No nie wierze, ze nikt nie zna roznic. napiszcie cos bo nie wiem czy kupowac na PC jezeli bedzie jakas poprawiona wersja oczywiscie...
powtarzam pytanie z innego wątku.czy na ps2 da sie wymusic faul?
hardstyle87
Oct 28 2008, 07:01
da się wymusić faul - R1 + L1 + L2
jeśli chodzi o róźnice to są ogromne jeżeli chodzi o grafikę, mówiąc o grywalności to ja chyba nie widze róźnicy choć ni gralem na tyle dlugo na PS2 żeby wszytsko dogłębnie porównać.
Brak LM to fakt i to bardzo boli, powiem tyle dużo między 2008 a 2009 się nie zmieniło jako takich różnic nie widać.
Jeżeli na konsole to na XBOXa 360
crash5
Oct 28 2008, 12:45
Nie bo na PS3.
nie da sie wymusic faulu na PS2
Przecież premiera Pro Evo 2009 na Playstation 2 w całej Europie jest zapowiadana dopiero na 30 października. Niektórzy na forum(posty powyżej) piszą, że już grają, a z tego co mi wiadomo tej gry na playa 2 jeszcze przecież nie wydano? Myle sie? Można już kupic Pro Evolution Soccer 2009 na playa 2?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.