balooo
Oct 23 2008, 17:24
biniu77
Oct 23 2008, 18:01
witam.Mialem ten sa, problem. Masz Pewnie viste tak?? ja mialem ten problem na viscie z wersja pesa reoladed..sciaglem ripa skullptury i chodz wszystko ok... nie wiem czy to ma wplywa ale usunolem demo pesa 2009 i rejestry pesa reoladed przed zainstalowanie wersji skullptury i smiga az milo:P albp sprubuj wylaczyc UAC w viscie (w ustawieniach konta) ...ja meczylem sie dwa dni ze swoim pesem i nie wiem ktora z tych opcji sprawila iz terazwszystko smiga alel probuj kolego:) pozdro
Aha,nie wiem czy to ez ma wplyw ale usun folder z ustawieniami w moich dokumentachi, sprobujjeszcze zainsalowac nowego directa i stery do grafiki...
Polecam sprobowac jeszcze wkleic ine "ciasteczko" niz to ktore miales w paczce...czytalem ze przy "sklepowych". wersjach to poskutowalo:D:D
balooo
Oct 23 2008, 18:07
Mam xp a usuniecie folderów też nie pomaga:( instalowalem nowe stery i nowego directa
biniu77
Oct 23 2008, 18:15
to daj innego cracka..ewentualnie usun te rejestry wszystkie i demko jesli masz..i zainstalij jeszcze raz tego pesa..albo tak jak pisalem wczesniej pociagnij skull....
//a ja dla odmiany dam Ci wyróżnienie, ale w postaci procentów... (niech będzie 10% na początek)
Mani3k
polote
Oct 24 2008, 13:25
mam ten sam problem na Xp nie instalowałem wcześniej wogóle nawet dema czy fullrip. Próbowalem już 3 cracki i nadal nic. Może ktoś ma dobrego cracka?
krzychu92
Oct 24 2008, 14:43
Ja to samo miałem z inna grą ale pomogło zainstalowanie Windows XP Service Pack II
polote
Oct 24 2008, 14:53
jak ja posiadam Service Pack 2
szymuR1920
Oct 24 2008, 15:05
Musisz ściągnąć Microsoft Visual C++ Runtime Library ze strony Microsoftu.
krzychu92
Oct 24 2008, 19:13
No albo to to... pamietam ze cos z windowsem od microsoftu xD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.