Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wgranie Plików Cs0d.img
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Arek1974
Ściągnąłem 3 pliki: mam teraz pliki cs0d.img.7z.001 cs0d.img.7z.002 i cs0d.img.7z.003 i ... co właśąciwie mam z tymi plikami zrobić ? Rozumiem, ze trzeba podmienić plik cs0d.img w foderze "Img", ale jak z tych 3 plików zrobić jeden ? A moze jednak jakoś inaczej się ke wstawia ? Bardzo proszę o informacje.

Może trochę niedokładnie napisałem smile.gif Ściągnąłem dodatek z dopingiem kibiców, który składa się z takich 3 plików, jak napisałem wyżej. Czy to się wrzuca przez kitservera czy AFS - a ? Czy wrzucić wszystkie 3 pliki do folderu Img, czy najpierw się je łaczy w 1 plik (a jeśli tak, to w jaki sposócool.gif ? Pomoze ktoś ?
Tari
rozpakuj je. jak dobrze zrozumialem sa spakowane w formacie 7z. sciagasz programik bo winrar chyba nei da rady i rozpakowujesz normalnie. powinien sie z tego 1 plik zrobic i po bolu smile.gif
Arek1974
QUOTE(Tari @ Oct 21 2008, 14:40) *
rozpakuj je. jak dobrze zrozumialem sa spakowane w formacie 7z. sciagasz programik bo winrar chyba nei da rady i rozpakowujesz normalnie. powinien sie z tego 1 plik zrobic i po bolu smile.gif

Dzięki, a nie wiesz, jakim programem np. można to rozpakować ?

PS. Dzięki jeszcze raz, ściągnąłem programik 7z i rozpakował to smile.gif wystarczyło pomyśleć i poszukać w googlach, ale nie skojarzyłem tego 7z z rozszerzeniem smile.gif Jeszcze raz wielkie thanx
Tari
milo bylo pomoc smile.gif czasami najtrudniej wpasc na najlatwiejsze rzeczy ;D
witek21
CYTAT(Arek1974 @ Oct 21 2008, 12:56) *
Ściągnąłem 3 pliki: mam teraz pliki cs0d.img.7z.001 cs0d.img.7z.002 i cs0d.img.7z.003 i ... co właśąciwie mam z tymi plikami zrobić ? Rozumiem, ze trzeba podmienić plik cs0d.img w foderze "Img", ale jak z tych 3 plików zrobić jeden ? A moze jednak jakoś inaczej się ke wstawia ? Bardzo proszę o informacje.

Może trochę niedokładnie napisałem smile.gif Ściągnąłem dodatek z dopingiem kibiców, który składa się z takich 3 plików, jak napisałem wyżej. Czy to się wrzuca przez kitservera czy AFS - a ? Czy wrzucić wszystkie 3 pliki do folderu Img, czy najpierw się je łaczy w 1 plik (a jeśli tak, to w jaki sposócool.gif ? Pomoze ktoś ?

a jakie pliki sciagneleś i do czego ta pliki są?? czy co tam miałes?? jak cos ciekawego to daj linki:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.