Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pad Vs Klawiatura
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
mapp
Siema, 

gram sobie w tego pes09 i tak mi miło i przyjemnie, ale trzeba by się z kimś zmierzyć, a że najbiżej mam brata to z nim z chęcią. Tylko, że mam tylko 1 pada. I tu sie rodzi moje pytanie - jak zrobić żebym ja mógł grać na padzie a brat na klawie? Patrzyłem, próbowałem, szukałem, starałem się ale nic, istnieje wogóle taka możliwość? dry.gif

2pac
Jasne, że SIĘ DA. Wchodzisz w settings w folderze z grą i ustawiasz pada jako kontroler 2, a klawiature zostawiasz. Potem w wyborze gracza będzie klawa i pad.

PS. Mam nadzieje, że się nie pomyliłem
warson
Tak da sie pada musisz ustawic jako Controller 2 smile.gif i wszystko.

a tak tomnie wkurza to ze za kazdym razem gdy zmieniam pada bo czasem kupmle wpadaja to na nowo trzeba ustawiać przyciski w 2006 tego niebylo sad.gif
NeoNH
no to slabo szukasz:D bo to jzu bylo ze 2 dni temu smile.gif
ustawiasz klawe jako kontroler 1 a pada jako kontroler 2:D albo jak tam jzu chcesz i tyle
edytka : fajnie ze jak odpisywalem to nie bylo zadnych postow a dalem wyslij i jestem 3:D
Bo0os
pad vs klawiatura 1:0

nie moge zniesc wypowiedzi typu 'nie moge sie nauczyc grac na padzie' itp

od razu pisaliście na klawie?

nie pozalujecie zmiany
NeoNH
no jakos pisalismy moze nie szybko no ale mimo wszystko pisalismy
a ja wlasnie chce kupic pada bo u kolegi jak gralismy w strasze wersje to zawsze na padzie probowalem grac
moglbys cos doradzic w rozsadnej cenie
erni13
Ja dopiero zaczynam i dzisiaj wygrałem pierwszy mecz xD (3-2 Barca-L'pool)

mapp
Dzięki wielkie :-) Sam wole grać na padzie, ale jak mus to mus, na klawie też daje rade smile.gif
Orzel
Ja od zawsze gram na klawie, kiedyś chciałem nauczyć się grać padem, ale nie dało jednak rady! Pozdrawiam!
Pablisso
CYTAT(Bo0os @ Oct 20 2008, 18:45) *
pad vs klawiatura 1:0

nie moge zniesc wypowiedzi typu 'nie moge sie nauczyc grac na padzie' itp

od razu pisaliście na klawie?

nie pozalujecie zmiany

Nie moge nauczyć się grać na padzie wink.gif)))
Ale na serio tongue.gif wole klawę
mapp
Dobry pad to połowa sukcesu, zreszta trening czyni mistrza smile.gif
cypress.amaru
pad od playa plus przejsciowka
lepszego nie znajdziesz!

kazdy pad wymieka
wiem bo mialem inne, nawet te drozsze
UnRA
pad bije klawe na głowę. Mam go tylko kilka dni a już się nie przestawię na deskę
Maxdil
Mam pytanie. Gramy z kolegą konami cup, 8 zespołów (ja 4 i on 4) każdy z każdym, ja gram na klawie on na padzie no i wypada nieraz tak że druzyną którą on wybrał ustawiona jest jako klawiatura a ja musiałbym grać padem. Przed meczem nieda sie zmienić stron w czasie meczu także jedynie co można to przestawić na coach mode. Czy zna ktoś jakieś rozwiązanie żeby dało się zmienić strony ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.