Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem W "player Settings"
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
brzozijo
Z kolegą często graliśmy turnieje w pes 6 na 16-32 drużyny. W nowym pesie da się zagrać lige mistrzów, ale nie mozna zmienic druzyny podczas meczu. Nie tylko w tych rozgrywkach. Próbowałem już niemal wszystkiego i dalej nic. 

Problem lepiej opisany został, przez niejakiego "Rizzo" w temacie dotyczącym pesa 2008.

"Powiedzcie mi jak mozna zmienic strony podczas gry we dwoch, chodzi mi o to ze grajc np turniej z kumplem on gra na klawiaturze a ja na padzie i np ja chce grac druzyna ktora akurat jest przypisana pod klawiature a on ta spod pada, w pes 6 mozna bylo po prostu ustawic sklady, rozpoczac mecz, spauzowac i w player settings po prostu zmienic strony, tutaj niestety nie idzie bo tylko zmienia sie opcja na coach mode, a strony pozostaja tak jak byly, czy jest na to jakis sposob?"

Prosiłbym o szybką odpowiedź. Czy jest jakaś szansa na to, że Konami wydało by patcha, który umożliwiłby zmiane stron?

Maxdil
Mam ten sam problem, ma ktoś odpowiedź na to ??
wania1982
moze ma ktos juz rozwiazanie???
mariusz123211
Raczej na to rozwiązania nie znajdziemy KONAMI tak zrobiło pesa2009 że nie można już kombinować w p.settings. Szkoda ;(
A co do patcha to trudno będzie zrobić takie coś...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.