Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra Na Padzie - Komputer Robi Mi Zmiany
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
shady45
jak gram na klawiaturze jest wszystko oK a jak chce na padzie to nie mogę klawiatury ustawić na srodek i mam np. po lewej stronie klawiature i pada i sobie gram i komp mi ustawienia zmienia zmiany robi jak zobić żeby grać normalnie
zywul
Ustaw pada jako contoller 1.
JnR
Musisz ustawić sobie przy wybieraniu stron nie tryb Coach tylko tryb player
czerwo123
Witam mam problem z prawym analogiem
Mam pada logitecha "Cordless RumblePad 2" i prawy analog nie działa mi prawidłowo ustawiam w settings wszystko zgodnie z ruchami a jak zamierzam grać to nie mam na nim zwodów tylko zaczyna mi kopać lub podawać piłkę co mam zrobić żebym miał normalnie zwody???

Dzięki za pomoc.
Kamson
W tym PESie zwody robisz krzyżakiem/lewym analogiem czyli tym czym biegasz a prawy analog służy do "manual passów"... niestety sad.gif
Dawidi
Nie niestety, tylko bardzo fajnie. Jak się przyzwyczai to jest efektywniej i manual pass w koncu jest bardziej użyteczny i łatwiejszy do wykonania.
wajsik1978
A jak ustawić bym mógł grać na 2 pady? Chyba jest coś kopane bo gdy wybieram mecze towarzyskie mam wybór "prawa", "lewa" strona ale w Ch.League lub innych pucharach mogę grać na 2 pady tylko w 1 drużynie!!
maestro
CYTAT(wajsik1978 @ Oct 23 2008, 00:17) *
A jak ustawić bym mógł grać na 2 pady? Chyba jest coś kopane bo gdy wybieram mecze towarzyskie mam wybór "prawa", "lewa" strona ale w Ch.League lub innych pucharach mogę grać na 2 pady tylko w 1 drużynie!!

bo musisz wczesniej ustawic ile zawodnikow bedzie gralo w pucharze. jak jest was 2 to tyle ustawiasz, jak gracie np. w pięciu to ustawiasz na 5 zawodników.
wajsik1978
CYTAT(maestro @ Oct 23 2008, 15:02) *
bo musisz wczesniej ustawic ile zawodnikow bedzie gralo w pucharze. jak jest was 2 to tyle ustawiasz, jak gracie np. w pięciu to ustawiasz na 5 zawodników.
Ale ja ustawiam na 2. I jedyny wybór jaki mam to granie w 1 drużynie a nie przeciwko sobie!
Aha żeby uściślić nie mam tego problemu grając Narodowymi 'cup' ale w rozgrywkach ligowych już nie możemy grać w przeciwnych drużynach...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.