Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rozdzielczość W Pes2009 Full
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
ZeuS22
Witam mam pytanko czy będzie można zagrać w wyższych rozdzielczościach w wersji full tak jak to było w demie?? Potrzebuje tego pliku a z dema plik setting.exe chyba raczej nie pasuje...

pozdr
Offsik
CYTAT(ZeuS22 @ Oct 16 2008, 16:30) *
Witam mam pytanko czy będzie można zagrać w wyższych rozdzielczościach w wersji full tak jak to było w demie?? Potrzebuje tego pliku a z dema plik setting.exe chyba raczej nie pasuje...

pozdr

Mozna smile.gif

ja gram na rozdzielczosci 1680 na 1050
Tomi84
QUOTE(Offsik @ Oct 16 2008, 16:35) *
Mozna smile.gif

ja gram na rozdzielczosci 1680 na 1050

U mnie tej opcji właśnie nie ma, a mam monitor 22' panoramiczny. Nie wiem czemu bo w PES6 mam normalnie taką opcję:

Wookiee
http://rs577.rapidshare.com/files/15432717...09_By_jioc0.rar

wypakuj sobie z paczki najwieksza mozliwa rozdzialke i podmien plik settings jaki jaest w srodku za ten z gry i tam ustawiasz sie rozdzielczosc max

u mnie wyglada mecz jak w FULL HD teraz seryjnie normalnie to jest calkiem inna gra w tym momencie POLECAM
Tomi84
mógłbyś to uplodować na jakiś inny server ? bo mam ostatnio problemy z RS.

z góry wielkie dzięki.
Wookiee
no OK

zaraz wrzuce na sendspace i zedytuje posta ;p

EDIT:

link; http://www.sendspace.pl/file/UQ6vLj3Z/
ZeuS22
QUOTE(Wookiee @ Oct 16 2008, 16:42) *
http://rs577.rapidshare.com/files/15432717...09_By_jioc0.rar

wypakuj sobie z paczki najwieksza mozliwa rozdzialke i podmien plik settings jaki jaest w srodku za ten z gry i tam ustawiasz sie rozdzielczosc max

u mnie wyglada mecz jak w FULL HD teraz seryjnie normalnie to jest calkiem inna gra w tym momencie POLECAM

dziekuje bardzo smile.gif

tutaj to samo tylko na innym serwerze ponieważ ktoś prosił wiec prosze : http://beta.wyslijto.pl/files/pre_download/kyqm377s79
warson
A gdzie jest 1280x1024
4fun
Witam serdecznie . Ja również mam problem z rozdzielczością :/ . Posiadam monitor 22" panoramiczny , co prawda w opcjach mam możliwość 1680x1050 ,ale 8:5 :/ . Chyba nie muszę pisać jak obraz wygląda na takiej rozdziałce .

Pozdrawiam .
tutus16
witam czemu jak zamieniam ten plig setting to on nic nie daje? caly czas mam do wyboru te same rozdzielczosci
messjash
Widocznie za słaby config masz. Twoja grafa obsługuje wogóle większe rozdzielczośći bo jeśli nie to jak to mówią z gówna bata nie ukręcisz ;]
messjash
Odchacz opcję LB przy rozdzielczościach i powinno być dobrze. a Ty przedewszystkim zaznacz full screen a nie window modeTomi84
CYTAT(4fun @ Oct 17 2008, 12:00) *
Witam serdecznie . Ja również mam problem z rozdzielczością :/ . Posiadam monitor 22" panoramiczny , co prawda w opcjach mam możliwość 1680x1050 ,ale 8:5 :/ . Chyba nie muszę pisać jak obraz wygląda na takiej rozdziałce .

Pozdrawiam .
Tomi84
Po wgraniu fixa wszystko hula:

Window mode mam zaznaczone celowo wink.gif
4fun
Nic to nie zmieniło , nadal to samo do wyboru . W moim przypadku nie możemy mówić o słabej karcie graficznej,bo posiadam 8800GTS 512 SSC . Macie jeszcze jakieś pomysły ?
NeV
mam ten sam problem co 4fun
rodzielczosc 1680/1050 karta graficzna 8800 GTS 320MB i mam czarne "paski" na dole i u gory ekranu,
prosze o pomoc
messjash
Chłopy a jakie macie zasilacze? Bo ta karta to troche ciągnie i może zasilacze wam nie wyrabiają, jak jest w innych grach?
edi86
nie chcecie czarnych pasków, to odhaczcie pole LB, jest na rysunku parę postów wyżej, mi się wydaje że to ma na celu skorygować obraz żeby nie był za mocno rozciągnięty
4fun
@messjash : próbujesz nam wmówić ,że nie znamy sie na sprzęcie ?;> Przecież wiadomo jest to,że jeżeli mam taką kartę to nie włoże zasilacza 350 .

Pozdrawiam .
messjash
Spoko staram się tylko pomóc wszystkimi sposobami, czasem najprostsze rozwiązania są najlepsze.
CYTAT(4fun @ Oct 17 2008, 15:57) *
@messjash : próbujesz nam wmówić ,że nie znamy sie na sprzęcie ?;> Przecież wiadomo jest to,że jeżeli mam taką kartę to nie włoże zasilacza 350 .

Pozdrawiam .
geforc
a jeśli mam monitor 19 calowy , zwykły nie panoramiczny, to co lepiej dać 16:9 czy 4:3 ??
Orange_91
CYTAT(geforc @ Oct 17 2008, 16:56) *
a jeśli mam monitor 19 calowy , zwykły nie panoramiczny, to co lepiej dać 16:9 czy 4:3 ??

Lepiej dać 4:3.
geforc
a jaka jest różnica w grafice miedzy tym 16:9 a 4:3
Orange_91
CYTAT(geforc @ Oct 17 2008, 19:12) *
a jaka jest różnica w grafice miedzy tym 16:9 a 4:3

Żadna. To odpowiada za wysokość i szerokość obrazu.
Kamson
Może mi ktoś powiedzieć czemu gdy gram na full screenie, ładowanie zapisu gry (np. po rozegranym meczu) trwa... 2 minuty?!??! Gdy uruchamiam gre w okienku wszystko jest normalnie i ładowanie trwa sekunde!
szymuR1920
16:9 to panorama...

karoll3
przede wszystkim mam rozdzielczosc gry max ale znowu nie moge grac na full detalach
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.