Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes Wyszedł W Niektórych Krajach
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Solid Snake
nie ma to jak zasada premiery na cyprze od poniedziałku grają w pesa :/ wyszedl na x360 i ps3 o wersji na pc nie wiadomo, ale chyba jeszcze jej im nie wyslali, ale oni mają farta, oto linki do teatów, na których zawzięcie dyskutują o nowym dziecku konami

http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=64022
http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=64031
http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=64026

miłej lektury biggrin.gif

ino mogłem tam napisać tongue.gif sorry ale tam w sumiejest dyskusja o grze a nie o wysyłce tongue.gif
2pac
Sorry, ale czy nie lepiej to było w PES 2009 - Dyskusja napisać ??
xManiu
Cos tak czuje że jutro na PC gdzieś się pojawi, może nawet u nas tongue.gif
crash5
No to na PS3 i XBOX360 już powinny być w sklepach u nas :/
Solid Snake
CYTAT(xManiu @ Oct 14 2008, 14:07) *
Cos tak czuje że jutro na PC gdzieś się pojawi, może nawet u nas tongue.gif

chyba na internecie tongue.gif, a tak na serio to nie sądze, tam oni zawsze łamali reguły i rozsyłali gry szybciej ;D u nas niestety albo na szczęście zależy z której strony patrzymy rozsyłają terminowo
Pitermistrz
Raczej piracka wersja smile.gif
Solid Snake
CYTAT(Pitermistrz @ Oct 14 2008, 14:54) *
Raczej piracka wersja smile.gif

hehe to właśnie miałem na myśli pisząc na internecie ;D, aczkolwiek nie mogę się doczekać oryginału, bo tryb legends bedzie genialny, zagrajcie sobie w demku z kumplami w jednym teamie dajcie cursor na assisted i player control na on i wybierzcie zawodników dla kazdego po jednym i zmiencie kamere na vertical, gra sie po prostu genialnie, a gdy juz sprawdzicie jak sie gra wyobrazcie sobie ze gracie soba z become a legend ;D K.O.S.M.O.S. !!!!
MakssPl
Na x360 już można ściągać...
Solid Snake
CYTAT(m3xXx @ Oct 14 2008, 15:03) *

widziałem, ale co za frajda jak w legends nie pograsz?? tongue.gif
ostatnio jak wspominalem wyzej gralem z kumplem tylko jednym zawodnikiem ;D niechcacy to wyczailem na forum gdzieś ;D, potem na wenb obejzalem filmiki z bal i jestem w stanie powiedziec, ze jak nie bedzie lagow, to legends bedzie najfajniejszym bajerem w nowym pesie, a frajda z niego będzie ponadczaswa ;D
2pac
CYTAT(m3xXx @ Oct 14 2008, 15:03) *

A skąd wiecie, szukacie na PC tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Solid Snake
CYTAT(2pac @ Oct 14 2008, 15:49) *
A skąd wiecie, szukacie na PC tongue.gif tongue.gif tongue.gif

hehe ale z ciebie PESymista tongue.gif

hmmm sądze ze to niedozwolone dawac warezowskie linki na forach??? za to groza %% i BANany piraciku ;D hehe swoją drogą ciekawe ile osób kliknie w link ;D

też tak sądzę, dlatego Ci posta musiałem wyedytować, żeby cytat z linkiem wywalić. A kolega powyżej napewno dostanie odpowiednią nagrodę. / Tomak
radekPL
moze wiecie cos jak ma sie sprawa online??
jarzyslaw
na pc juz tez do ściagnięcia dobija mnie to ;/ a pre orderu nie widac
a na x-box 360 było rano i za pokazani tej wiadmosci dostałęm ostrzezenie
xManiu
No i co w tym dziwnego ?
Z różnych przyczyn na necie gry do ściągnięcia można znaleźć szybciej niż w sklepach.
Poporostu gdzieś wyszedl wcześniej, albo ktoś miał możliwości i udostępnił.
Np. w.e.n.b. miało pesa juz 7.10 na ps3.
saluch
CYTAT(2pac @ Oct 14 2008, 11:36) *
Sorry, ale czy nie lepiej to było w PES 2009 - Dyskusja napisać ??

nie ma już tego tematu tongue.gif
Leszczu
Na warezach już jest.
Pamiętajcie, że ściąganie plików z internetu jest nielegalne i nie namawiam was do ściągania tongue.gif
MakssPl
Ha , dobrze wam tak.. (piraci) .
Na rapidzie zostało zablokowane ściąganie tego clonedvd pesa...
jarzyslaw
a na torrentach chyba pes z xkloca bo linki nie działaja
trybul
QUOTE(m3xXx @ Oct 14 2008, 19:37) *
Ha , dobrze wam tak.. (piraci) .
Na rapidzie zostało zablokowane ściąganie tego clonedvd pesa...

No fakt ale na jego miejsce pojawiły się 2 inne uploady biggrin.gif
Leszczu
buhaha, śmiech :] w tej chwili na warezach jest już ok. 100 uploadów, więc naprawdę jak skasują 2 to nic się nie stanie... ^^
Hitmanek
Dobrze wam tak piraci, RS zablokował wasze złe linki czyt. "Kurwa jego mać, miałem już 8 part :F" Ja nic nie mówię, ale nie ma co gadać o złych piratach przy każdej premierze bo to takie trochę porywanie się z motyką na słońce. Każdego uczciwego wkurza to, że oszust ma lepiej ale na zdrowy rozsądek, dwa dni dłużej a tryb online? Chyba się opłaca zwłaszcza, że znakomita większość z was pozamawiało pre-ordery.
Leszczu
To, że zablokowali jedno źródlo, nie znaczy że zablokowali wszystkie inne :]
Oskarek_89
Ja sciagam tylko zeby pocwiczyc smile.gif a mam z 15 juz roznych smile.gif
xManiu
Tak czy siak jak ktoś będzie miał na PC to niech chociaż powie czy składy zaktualizowali. I tak dodatkowo czy Wilshere i Bishoff są w Arseanlu, czy ich nie zrobili jeszcze xD
rangiz
Scheva i Wright-Phillips nadal nie przetransferowani... gra piłką jest nieco szybsza, przeciwnik nadal nie pozwala na indywidualne nierealistyczne rajdy rodem Messiego z pes08, takze jest sporo lepiej, widac poprawe balonowatych strzalow, przynajmniej podczas deszczu, zaraz sprawdze jak na sucho... Serwery online rusza za 2dni i wtedy okaze sie czy warto kupic oryginal(lagi?)
Jak chcecie screen kogos konkretnego np z edit to pisac
1986lukasz
Mała próbka dla zainteresowanych:

http://odsiebie.com/pokaz/752521---34a9.html

ps. nie zamieszczam wszystkich części z wiadomych powodów, jest to tylko dowód na to, że w sieci znajduje się już pełna wersja gotowa do "kupienia" w 80 częściach.
Kettger
CYTAT(rangiz @ Oct 14 2008, 23:00) *
Scheva i Wright-Phillips nadal nie przetransferowani... gra piłką jest nieco szybsza, przeciwnik nadal nie pozwala na indywidualne nierealistyczne rajdy rodem Messiego z pes08, takze jest sporo lepiej, widac poprawe balonowatych strzalow, przynajmniej podczas deszczu, zaraz sprawdze jak na sucho... Serwery online rusza za 2dni i wtedy okaze sie czy warto kupic oryginal(lagi?)
Jak chcecie screen kogos konkretnego np z edit to pisac

Prosiłbym o screen ze statystykami Bojana. wink.gif
rangiz
CYTAT(Kettger @ Oct 14 2008, 23:29) *
Prosiłbym o screen ze statystykami Bojana. wink.gif

Rafal USSJ
Jeżeli mógłbyś to poproszę o screeny i "staty" Boruca, Smolarka, Błaszczykowskiego. Generalnie chodzi mi o to jak sprawa wygląda z twarzami Polaków oraz z ich "statsami" ?
Jeszcze 2 dni i biegiem do Empiku po pełniaka ;/.
rangiz
Zamiast Blaszczykowskiego jest Braszczykowski wink.gif
Zwracajcie uwage na forme zawodnikow, np Kaka na strzalce w dol(fioletowej bodajze), czyli bez formy, wydaje mi sie wolniejszy od Maldiniego, poprawiono teraz kwestie dyspozycji dnia. Generalnie bardzo na plus, duzo przyjemniej niz rok temu... i ta LM ...cudo
Dawidi
A w empiku premiera nie jest przypadkiem 30?
rangiz
Trzeba liczyc na media markt w takim razie. Co jak, co ale gra jest na tyle dobra, ze chyba czas na oryginal jesli online bedzie plynny!
Rafal USSJ
CYTAT(Dawidi @ Oct 15 2008, 00:01) *

Hmm... no nie wiem właśnie. Ale w dniu premiery jadę do Empiku, a jak tam nie dostanę, to przejdę się do Media M. albo do Saturna.
rangiz
Wlaczajcie vsync koniecznie w settings, inaczej bedziecie mieli wrazenie ze grze brakuje klatek! Jesli nie mozecie wlaczyc zmniejszcie odswiezanie monitora do 60hz
Tari
No i PES'ik sie zasysa z torrentow. Oczywiscie wszystko w oczekiwaniu na pre-ordera wink.gif Zanim dotrze to w ramach rozgrzewki trening i cwiczenie wszystkich "elementow pilkarskiego rzemiosla" ;D
MakssPl
CYTAT(Dawidi @ Oct 15 2008, 00:01) *

CYTAT(rangiz @ Oct 15 2008, 00:03) *
Trzeba liczyc na media markt w takim razie. Co jak, co ale gra jest na tyle dobra, ze chyba czas na oryginal jesli online bedzie plynny!

Raczej nie...::
Pro Evolution Soccer 2009 (PC)
* Producent: Konami
* Dystrybutor: CD Projekt
* Nośnik: DVD
Data wydania: 2008-10-16
* Platforma: PC
* Język: angielski
* Przedział wiekowy: 3
* Cena rynkowa: 129,90 zł
* Cena empik.com: 119,99 zł

Czas dostawy: przedsprzedaż
Dawidi
No właśnie wczoraj sprawdziłem i się zdziwiłem. Bo sprawdzałem kilka godzin wcześniej i była jeszcze data 2008-10-30. Może jednak będą mieli premierę na czas.
Maarcin80
na torrentach jest juz do sciagniecia bodajrze od dwóch dni sam mam sciagniete i juz katuje w pełna wersje
Tomak
Zapraszam tutaj - http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=12630
krzychu92
Ja zasysam właśnie z torrenta. Cóż jakoś nie mam 119zł żeby wyłożyć na PES'a. Zobaczymy jutro powienien już się ściągnąć więc sobie nieźle pomaniacze Juventusem. Taaa Forza JUVE!!!!
mariolazi
CYTAT(krzychu92 @ Oct 15 2008, 19:31) *
Ja zasysam właśnie z torrenta. Cóż jakoś nie mam 119zł żeby wyłożyć na PES'a. Zobaczymy jutro powienien już się ściągnąć więc sobie nieźle pomaniacze Juventusem. Taaa Forza JUVE!!!!

W Media Markt i Saturnie ma być po 99zł tongue.gif wink.gif
simian raticus
Ja czekam na kuriera (jutro ma byc). Niektorzy juz graja online ;]
Maarcin80
jutro ma do mnie przyjsc orginał zakupiłem na allegro za 100zł
kubaniec
ja już gram od wtorku tongue.gif
jest świetny! fifa to sobie może...
Dojo2744
Ja mam od środy.
Extra jest full wersja.
Strasznie podoba mi się Uefa Champions league.
Gram w niej Juventuem.Jak na razie doszedłem do pół finału.
A co do trybu Become a Legend.Jest fajny ale potrafi nieźle wkurzyć.
Jak mam czasami zdobywać punkty exp(jeżeli można tak to nazwać) jak choć wystawiam się na idealnie pozycje to Ci nie podadzą.
Ale ogólnie jest super moja ocena 9/10
kubaniec
mam takie samo zdanie jak kolega wyżej o became a legend tongue.gif

może jest jakiś klawisz jak w NSS3 że trzeba zawołać o gałę? biggrin.gif
Tari
niby jest (chyba L2) ale tez to czasami nic nie daje bo macha ta reka ze podanie chce a koledzy z zespolu dalej olewaja xD cos gdzies czytalem ze z kazdym meczem wzrasta zaufanie kolegow do nas = czestsze podania wink.gif ale moge sie mylic tongue.gif
Dojo2744
Dzięki!!! Kurcze nie wiedziałem o tym L2.
Mam nadzieje że to mi pomoże.
I będę po treningu zdobywał więcej niż tylko marne 5 exp lub nawet mniej.
Zaraz przetestuje to dam znać.

P.S
A na wersji na PC to który klawisz.
Bo tam w ustawieniach mam ten pad xbox'a 360.
I który klawisz za to odpowiada?
Tari
pojecia nei mam ;D szukaj a znajdziesz ;P jak kursos zawodnika zacznie migac a on reka wywijac w powietrzu - znaczy ze trafiles ^^
xManiu
kurczę przeceiż to łatwe L- left R- right. a A więc lewa strona, przycisk drugi. Dokładnie jest to Z
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.