Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zaden Filmik Niechce Wejs Ani Na Youtube Ani Na Googleviedo ;/
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Artek
Nagralem kilka fajnych bramek i probuje je wstawiac na youtube no to wstawiam. Juz 100% zrobilo sie i czekam zeby dzialaly... na jeden juz czekam ponad 24h, drugi wrzucilem dzisiaj w poludnie i nic ;/ Wszystkie maja format AVI i nie wiecej niz 100mb... Jak wstawilem na googlevideo pisze ze jakis blad, niby jak wrzucam to wszystko ok, a w rubryce "stan" pisze błąd ;/ A niektorzy pisza ze jak wrzucali na youtube to po kilku minutach juz dzialalo... Jak cos to pierwszy raz tam wrzucalem filmik wiec moze cos przeoczylem. Z gory dzieki.
kkamillo
Przekonwertuje plik przed wrzuceniem (np. Extra Video Converter)
Artek
Hmm, sciagnalem to, ale na co mam to przekonwertowac??
kkamillo
na AVI, np. 640x480
mnie z ~64mb robi jakieś ~1mb, nie powinno być problemów z wrzuceniem
Artek
.Lol, przekonwertowalem je i tylko do polowy jest ;/ Nawet nie widac jak pilka wpada do bramki...
kkamillo
coś musisz robić nie tak jak potrzeba, u mnie wszystko jest OK. nagraj z mniejszą ilością klatek na sekundę
Artek
Ja zmienialem tylko videosize, reszte zostawilem......

EDIT: Jak klikam zeby przekonwertowalo to na gorze pisze ze tylko 50% tego filmiku sie przekonwertuje, bo mam tylko wersje trial...
kkamillo
z jaką ilością FPS zagrywasz frapsem?
Artek
30 fps...

EDIT: Jeszcze zmniejszalem te rozmiaty filmiku zaznaczajac half-size we frapsie i ten frugi filmik co ciagle czeka mial ok. 17 mb...
falcon87pl
To samo mialem ostatnio smile.gif wczesniej normalnie wrzucalem swoje kompile na youtube a teraz przetwarzalo sie ponad dobe i nic. Problem tkwil w kompresji pliku. Przez przypadek uzylem innego Codeca do kompresji niezkompresowanego pliku i przez to nie moglem wrzucic. Pozdro!
Artek
Eeee, lepiej bedzie jak mi wyjasnicie co mam zrobic z filmikiem po nagraniu frapsem i przed wstawieniem na Youtube, bo one do dzis nie dzialaja ;/
2pac
To może napisz do YouTube i opisz cały problem... bo to troche dziwne :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.