Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Of Najnowsze Sklady
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
matiomo
Tak wiec okienko zamkniete a OF'ow nie moge znalezc :/ Szukam OF'a zeby dzialal na OE Patch nie musi byc OE wazne Zeby dzialal
plny
ja jebie ludzie myslicie ze jak sie skonczylo okienko transferowe 31 sierpnia o polnocy to za pol godziny bedzie w chuj zaaktualizowanych OF'ów ?!

Luzuj poślady i hamuj na pięcie/// Tomak
shady1990
CYTAT(plny @ Sep 3 2008, 20:25) *
ja jebie ludzie myslicie ze jak sie skonczylo okienko transferowe 31 sierpnia o polnocy to za pol godziny bedzie w chuj zaaktualizowanych OF'ów ?!

hehe plny spojrz na ilosc postów jakis nowy koles wiec moze nie wiedział albomało inteligentny biggrin.gif a ty zaraz takich brzydkich słów urzywasz dry.gif
mic
niebawem wychodzi cos takiego

PES 2008 PAC-PATCH coming soon UPDATE (sept 7.)

ogromny patch z masą stuffu zaimplementowanego od razu w patchu (bez zbednego update'owania kitservera badz OF'a)
ma wyjsc 7 wrzesnia - czyli w niedziele smile.gif
sciagne, zainstaluje i zobacze jak sie spisuje smile.gif

po wiecej info odsylam tutaj CLICK!

cheers
Morrison

No ten PES 2008 PAC-PATCH ciekawie się zapowiada, chętnie ja również go pobiore i jak tylko wyjdzie smile.gif
kkamillo
wyszedł, 7 ma być update

strona autora -> http://nagyi2pac.extra.hu/
mic
poczekamy na update ;-)

dzieki za cynk kkamillo!
sejbor
była już aktualizacja tego patcha pod tym linkiem http://nagyi2pac.extra.hu/ czy jeszcze nie?
szescdwa
dałem rade

delete
mic
sejbor, jeszcze nie bylo aktualizacji.
autor patcha napisal, ze w przeciagu najblizszych dni wyjdzie patch - tak aby wszystko bylo jak to on sam okresla - 'final' smile.gif

pzdr
sejbor
mic to napisz tu wtedy kiedy będzie już aktualizacja tego patcha ok?
kkamillo
no i jest update
zniutinho
witam! moglby mi ktos napisac jak wgrac tego patcha?
kkamillo
metoda kopiuj/wklej

instal patch
instal update
nihooyah
ja mam problem z emblematami bo pozosatły mi po OE patchu jak je zmienic?
skawek
kkamillo, nie rozumiem tej instalacji. "you simply copy cv_0.img, cv_1.img and rv_e.img into your kitserver/img folder! " Mam to skopiować do folderu który sam zrobię czy jak? Bo jak wkleić chcę foldery cv_0.img, cv_1.img i rv_e.img do foldery IMG z gry to podaje że pliki o takiej nazwie już istnieją i nie można wykonać operacji. Może mi to ktoś wszystko tak na chłopski rozum wytłumaczyć?
plny
ehhh człowien nie do folderu Img PES'a tylko kitservera np I:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver masz tam folder "img" i do tego folderu kopiujesz cv_0 , cv_1 i tak dalej jesli nie masz tego folderu sciagnij najnowszego kitservera
nihooyah
to jak pomożecie ?
Ciciol
U mnie przy próbie uruchomienia gry wyskakuje taki błąd. Wie ktoś o co chodzi?
Kamiloxx
ma ktoś linki do tego patcha na speedyshare lub megaupload? byle nie rapid,sendspace i filefront wink.gif z góry dzięki smile.gif
mic
patchyk hula, ze az milo.
mam tylko 1 pytanko - ktos wie ktory plik jest odpowiedzialny za ta strzaleczke zawodnika ktorym kierujemy ? bo nie podoba mi sie tylko ta jedna rzecz z tego patcha i wolalbym ten wskaznik aktywnego grajka miec z Evo Patch II.

pozdro! smile.gif

---------

ok juz zdobylem przerobiona wersje od autora patcha wink.gif
Ciciol
Napisze ktoś jak się tego patcha instaluje od początku do końca bo może coś źle robię i dlatego mam błąd?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.