Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukam Patcha Do Pes 2007.
board.issonline.pl > Inne > Gry
ssrule
hej wam

mam wielka prosbe.. czy wie ktos skad sciagnac patcha do winning eleven pro evolution soccer 2007 ?
nigdzie nie moge znalesc zadnej rzeczy do tej gry.. czym ona sie roznie od pesa 6?
moze patch pes 6 pasuje do we pes 2007?
pomocy... smile.gif
dziekuje kazdemu za pomoc
pozdrawiam
Orange_91
CYTAT(ssrule @ Sep 2 2008, 13:39) *
hej wam

mam wielka prosbe.. czy wie ktos skad sciagnac patcha do winning eleven pro evolution soccer 2007 ?
nigdzie nie moge znalesc zadnej rzeczy do tej gry.. czym ona sie roznie od pesa 6?
moze patch pes 6 pasuje do we pes 2007?
pomocy... smile.gif
dziekuje kazdemu za pomoc
pozdrawiam

Po pierwsze nie nazywamy tematów typu ,,Pomocy", ,,Wielka prośba" itp. Więc na początek radzę zapoznać się z regulaminem forum. Dział to już Ci można wybaczyć ale lepiej byłoby założyć tamta w dziale inne gry piłkarskie, ponieważ tutaj rozmawiamy wyłącznie o PES 6.
Po drugie do PES 2007 powstaje mało dodatków. Dodatki z PES 6 pasują do PES 2007 nie chodzi mu tutaj o wielkie patche tylko o twarze, włosy, kitsy itp ale trzeba to odpowiednio dopasować.
Poszukałem przez parę minut i znalazłem ten oto patch http://forum.gamevn.com/showpost.php?p=546...;postcount=1426. Zapewne niezbyt aktualny ale zważywszy na ilość dodatków do PES 2007 lepsze to niż nic. wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.